26

Анонимен

преди 6 часа

М да, раша си оказва влияние.:))

25

с водачи кат тоя

преди 7 часа

ЕС болшевиките станаха за смях пред целия свят с п,р,о,с,т,о,т,и,я,та си, изправяха краставици, охлаждат вятъра, ядоха червей, налагат си сами санкции, ощастливяват кокошки, прасета, п,е,д,а,ли и кви ли не т,в,а,ри, сега и укрите ще ощастливят ама на оня свят, цял свят им се смее и подиграва как от силна и щастлива държава се превърнаха в плява.

24

Анонимен

преди 7 часа

Цитат:(Станишев добави, че вече има нови източниците на ускорен растеж. Това са високите технологии, дигитализацията и изкуствения интелект, в което Европа изостава. Освен това се променя коренно търговията - от свободна към все по-затворена.) Е що тика ЕС към ИИ, безработица ли да има, зелените политики не са ли достатъчни, чине моделът с кюаркод и за хора ли, електрички и мн др. Е европейците не го искат. Не искат чине електрички, искат нефт, газ, искат хранителни продукти от преживни, но ...,

23

Анонимен

преди 7 часа

Този е роден като гражданин на СССР и такъв си остана, съветски слуга! Баща му го е било срам да се нарича Димитър и затова бил Дмитрий! Щял да променя Европа?!!! Хлопа му съветската дъска!

22

Анонимен

преди 7 часа

Да го изпратят консул в неговото родно място Херсон.

21

Анонимен

преди 7 часа

Този не го харесват нито кoмyнягите, нито фaшaгите. Явно наистина е гризaч от тип cъceл.

20

Сатанишев

преди 7 часа

На 50 години нямам нито 1 /един/ ден трудов стаж.Само в леглото с ***....

19

Анонимен

преди 7 часа

Дърт гей-комунист Европа ше променя :)))

18

Сашо

преди 7 часа

Аре е Станишка, моля ти се кандитатирай се за мястото на Урсула, моля те от все сърце ! Дай да върнем цяла Европа с 200 години назад и да станем начело по доходи с 500 евро заплата.Тогава ще сме същите мизерници, но на първо място поне !

17

Анонимен

преди 7 часа

Върни се в България и поискай оставката на Копейкин разрушителя на образованите социалисти в страната, Възраждане са най големия крах виждал социалистическата идеология в страната....

16

луис рубиалес

преди 7 часа

"другите два икономически гиганта - САЩ и Китай". Ето от тук тръгва грешката: Европа не е гигант, обикновен колос... с глинени крака

15

Анонимен

преди 8 часа

Да добавим многото държави, в които шепа "умници" се опитват да уеднаквят закони ... Безсмислено е ЕС да се сравнява със САЩ или Китай. Опитите на ЕС да се нарича "Европа" са показателни за дефекти на личностните качества С една дума да четем докладът "Драги" е чисто губене на време. Всичко се вижда без доклад и трябваше да е ясно за всички много преди европейските избори.

14

Анонимен

преди 8 часа

Ами тежка тромава организация, изградена на принципа "напук на Путин" или еквивалент, с купища забрани, ограничения с цел да стане ненужно скъпо, но пък изключително печалившо за определени кръгове, разпределение на едни пари без особена мисъл за смисъл, важното да е лъскаво и да хваща окото, това е резултатът.

13

Паню Баирски

преди 8 часа

Жалка комунистическа издънка, и ти ли ще говориш за Европа!

12

Инж+

преди 8 часа

Старият рефрен - "В Европа е много лошо!!! Да си върнем СССР!!!". Що за глупости????

11

Анонимен

преди 8 часа

Трябва да каже твърдо Не на съселите!

10

Анонимен

преди 8 часа

ЕС се фашизира. Не отсега, постепенно, от малцинство и с постоянство се въвеждат всякакви рестрикции за всичко. На всичкото отгоре за официален език се приема ЧУЖД за съюза език. Ако се отвори сайта ARTE, който би трябвало да е за изкуство и култура,деградацията лъсва неприкрито. В този сайт НИКОГА няма положителен, добронамерен матреиал за която и да е кълтура от бившия източен блок, пълно е с извратеняшина и измислена история.А най-важни документални филми не са достъпни за България.

9

Анонимен

преди 8 часа

Малииии сямо такива като теб да не променят Европа...щото лошо

8

Анонимен

преди 8 часа

И радикалната промяна става като ЗАБРАНЯТ човек да си купува дрехи, решено било вече само да СЕ ДАВАТ ПОД НАЕМ Пиша сериозно. В статията в "Труд" не пише обаче гащите кога и как ще се подменят, според ЕК,

7

Буда нудиста

преди 8 часа

И да стане по-джендъристка и по-женуристка(феминистка)!!