236

Анонимен

преди 4 часа

Политическата схема в Грузия е като в България. Руско производство

235

Анонимен

преди 4 часа

Демокрацията иска украински и грузински жертви. Европейските ценности се отмениха. Европейските ценности се променят с настроенията и интересите на Германия и Франция. Те не са нещо постоянно. Робите, като Станишев, като пепетата и дебетата, следват тренда на императорите на ЕС. Европейските ценности сега са затваряне на границите, отмяяна на свободния пазар, санкции и война срещу Китай, САЩ и Русия.

234

Анонимен

преди 4 часа

Демокрацията иска украински и грузински жертви. Европейските ценности се отмениха. Защо да влизат в ЕС? За да избухне гражданска или война с Русия? Умният ще изчака подходящо време. Европейските ценности се променят с настроенията и интересите на Германия и Франция. Те не са нещо постоянно. Робите, като Станишев, като пепетата и дебетата, следват тренда на императорите на ЕС.

233

???

преди 4 часа

Какво ни занимавате с държава, която никой не знае къде се намира, 2/3 от хората там живеят с под 1 долар на ден, населението е колкото квартал Младост. Какво ни интересува Грузия???

232

До 230

преди 4 часа

Знаем, бедняк, знаем. Ако загубите на ВСУ са 1.8, то на голташка Русия са 18м.. Малко реализъм. ВСУ бяха 150к души. 1 мобилизация. Втората в света беше 1.5м и вече я няма. Повече няма какво да кажем.

231

Анонимен

преди 4 часа

Човекът говори за себе си. А е казал нещо против Путин, а му е хвръкнала главата.

230

Анонимен

преди 4 часа

Изтекли документи на НАТО съдържат цифри за загубите на ВСУ в зоната на СВО: Цифрите вече са по-високи, отколкото съобщи Шойгу. По западни оценки загубите на украинските въоръжени сили от началото на СВО достигат 1,8 милиона души, от които 780 хиляди са убити.

229

Анонимен

преди 4 часа

Силно рекламираният енергиен преход на ЕС се оказа пълен провал.

228

ЕС умре

преди 4 часа

На Европейския съюз му остават "две-три години" живот. "Ако искате да станете геополитическа сила, тогава ключовият елемент е икономическата сила", основателно напомня Гунтрам Волф, професор в Свободния университет в Брюксел, отбелязвайки забележим спад в растежа на производителността в страните от ЕС.

227

Русия се разпада

преди 4 часа

Русия изгуби ,вече нямат кадри ,600 хиляди станаха на тор,и над 1 милион руски салдата са осакатени

226

Войводата

преди 4 часа

1. ЗА НЕЯ. 2. Ако някога те пратят срещу мен и ти се наложи да правиш лицеви 3. Какво очаквам от теб. Краката са ги на легло вързани. Ръцете са свободни. 4. Пет педи между ръцете правиш 10 с подскок намаляш 1 педя правиш още 10. Докато ръцете се доближат в диамант още 10. Общо 100. Почиваш 2 минути пак от същото 5. За 13 часа е упражнението и ставаме приятели

225

Анонимен

преди 4 часа

Подкрепа за правителството в Грузия!

224

Анонимен

преди 4 часа

Тоя сайт го има само за да инкасира от руските програми, а после да тъпче аудиторията с *** ватенски мнения през коментарите. До всичките кадри, които пишат тук по задължение: ще ви намерим и ще ви скъсаме путчиците накрая.

223

До 221

преди 4 часа

Да, на опашка, за да се влеем в Бразилия и Китай :)) Ние сме славяни, бро, и тези не можем да ги дишаме

222

Анонимен

преди 4 часа

Ами какво да каже, ако зависи от руските батенца? И има дуло на слепоочието? Това е разликата между източен и западен милиардер - вторите не трябва да си рискуват живота, когато изразяват позиция.

221

Анонимен

преди 4 часа

След разпада на ЕС всички ще се наредят на опашка за БРИКС.

220

Не е тайна

преди 4 часа

Воюващите срещу Русия не ги чака нищо добро и американците го знаят, иначе щяха да са първи. Това е причината да се търсят наивни народи с продажни правителства, които да се жертват в името на благото на еврейските кланове.

219

Поука

преди 4 часа

Грузия вече веднъж хапна дървото, подстрекавана от Запада да свърши мръсната работа за чужда полза и позагуби територии. Западът няма приятели, а интереси. Отглежда си бойни кучета в източна Евролпа и ги хвърля срещу Русия без да му пука за тях. Грузинците го разбраха, а украинците не успяха. Дано ние да си вземем поука.

218

Тоз пък

преди 5 часа

От де го изкопаха...

217

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен 201 Товарищ искаш ли да вземеш 10 милиона долара? ФБР издирва жив или мъртъв собственика на Рийбарь срещу 10 млн. долара, за груба намеса във изборите в САЩ за лъжи и фейкови кометари в социалните мрежи в полза на Тръмп бълвани денонощно от тролската фабрика Рийбарь