27

Анонимен

преди 8 часа

В Австралия Илия Вълков завършва електротехническия университет в Сидни и в началото на 60те години започва работа като инженер в няколко големи фирми. Славата му постепенно се разнася и в Западна Европа и в САЩ. Като че ли само в Бългаия не са чували за неговите открития, а най официалната българска наука прави всичко възможно да игнорира и потулва неговите изследвания.

26

Анонимен

преди 8 часа

След лагера в Белене Илия Вълков се жени през май 1950 г., но властта остава подозрителна към него. Той разбира, че оставането му в България под надзора на комунистите е безперспективно, и през 1952 г. бяга в Турция през Резовската река. Там е арестуван като шпионин и лежи 6 г. затвор. ОСВОБОЖДАВА ГО НЯКОЙ СИ МАЙОР БРАУН ОТ ЦРУ. Сменя си името, за малко име избира това актьора Юл Бринър, а за фамилно презимето на майор Браун.

25

Анонимен

преди 8 часа

През 1941 г. Вълков служил в морската рота на о. Самотраки, а след войната се записва студент по електроинженерство в Софийската политехника. Студентът обаче слушал тайно западни радиостанции и бил натопен на влстта. От 1948 до май 1950 е въдворен в ТВО Перник и работи в мината при ужасни условия, а след това е в лагера "Белене". Макар и "народен враг", неговите състуденти си спомнят, че бил докарван в института с белезници, защото само той е бил в състояние да поправи някаква много важна и апар

24

Глобалното затопляне

преди 8 часа

Продължавайте с ДВГ тата ако искате да ви прекалено топличко през лято и да няма какво да пиете

23

Анонимен

преди 8 часа

Япония не отстъпва защото никога не е настъпвала. Много са на зад. Още вярват, че нефта ще го има винаги и че е по чист. Бързо ще си променят мнението когато от 2030 година, фирми замърсяващи с изгорели газове ще могат да бъдат съдени.

22

Анонимен

преди 8 часа

ЧУДЕЛ СЕ КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА след като планетата е покрита 2/3 с вода. Но като вярващ човек не се съмнявал, че има начин водата да се запали, и решил да го открие.

21

Анонимен

преди 8 часа

Кой е всъщност Юл Браун? Това е Илия Вълков от Варна, който през 1952 г. бяга от конценрационните лагери на комунистите в Турция и после се установява в Австралия и там заминава за Америка. Роден е на 20 април 1922 г. От малък имал влечение към техниката, бил сръчен от подръчни части можел да направи радиоапарат например. Като ученик в Пловдивската семинария се впечатлил от пасажа в Библията, че Бог ще накаже грешниците с огън и ще изгори земята. >>>

20

Заредена батерия

преди 8 часа

До Хенри Форд. От опит ли говориш? Качи се на един електрически автомобил да го покараш и сподели впечетленията. До тогава, аз мисля да си купя втори .

19

Анонимен

преди 9 часа

При това ПЛАМЪКЪТ на "БРАУНОВ ГАЗ" СЕ "ДЪРЖИ" КАТО РАЗУМНО СЪЩЕСТВО - сам повишава или намалява температурата си според материала, който се поднася пред него. Тези свойства на газовата смес още не са разгадани и описани в научно издание.

18

Анонимен

преди 9 часа

Пламъкът на двата газът е с особени свийства: без да използва кислорода наоколо, той може да реагира и да топи всякакви материали - реже стомана като кашкавал, топи и споява, изгаря и разгражда радиоактивни и токсични отпадъци, прави от водата гориво, произвежда електричество, пречиства рудата и т. н. - безброй приложения във всички области на живота.

17

Анонимен

преди 9 часа

Новото е, че когато двата газа след това се смесят, дори под налягане, те не експлоадират, а се свързват мирно и тихо. "От вода и пак на вода" с чиста енергия, която може да пречисти водата, въздуха, храната, въобще света." Така Българнът Юлиян Вълков Браун ... формунлира сам своето откритие.

16

Анонимен

преди 9 часа

Но любомата демонстрация на Юл Браун е ДА ИЗМИНЕ С КОЛА 1600 КМ БЕЗ ГОРИВО само с бидон4 литра вода и две Браунови батерии, които преубразуват водата в "Браунов Газ" - два атома Водород и един Кислород. Брауновият газ е получен чрез електролиза на водата, при която водородът и кислородът се разделят. Това не е нещо ново, нито сложно - електролизата е открита преди близо два века от Фарадей. >>>

15

Хенри Форд

преди 9 часа

Електромобила се оказа едно недоносче... Не-До-Нос-Че... Е те това е целата истина :-)

14

Анонимен

преди 9 часа

Пламъкът от "Браунов Газ" запоява парче стъкло, към него мед, а медта - парче стъкло. После всички спойки пробива идеално гладък отвор. Късче америций 241, който излъчва 16 00 Кюри радиация в минута след 2 мунутно излагане на пламъка става почти безвреден, колкото е фоновата радиация. >>>

13

Анонимен

преди 9 часа

Всеки би предположил, че пламъкът на "БРАУНОВИЯТ ГАЗ" е гореш като ацетиленова горелка. Но горелката на Браун била само леко затоплена и МОЖЕЛА ДА СЕ СЪРЖИ С ГОЛА РЪКА почти до дюзата! Подлагат волфрамова пръчка (волфрамът кипи при 6000 градуса), блясва бял пламък и пръчката почва да се изпарява. Другият и край обаче остава студен и може да се държи с ръка. Подлагат тухла и тя първо гледжосва, после започва да се топи. >>>

12

Капитанът

преди 9 часа

Японците винаги са били много консервативна и задръстена нация.

11

Анонимен

преди 9 часа

Освен това има възможност да се правят леки коли, които да се движат със "Браунов Газ" - разлагане на Водната Молекула на Водород и Кислород, с висока честота на вибрация на Водната молекула. Произведения "Браунов Газ" веднага се запалва и задвижва двигателя. Лошото при това е че Биснесите няма как да получават парички, понеже вода има навсякъде. Напишете в търсачката Браунов Гас и ще видите Кой е неговия Творец - Българина Илия Вълков (Yull Brown)....

10

ili от Видин

преди 9 часа

До Анонимен Могат и 20 години да дадат гаранция като на практика предлагат двигатели базирани на такива създадени преди 30 години.

9

Анонимен

преди 9 часа

Идват Конопените технологии, така както едно време са правели каросериите от Конопена пластмаса и са се движели на Конопено Олио. В момента има направени Батерии за леки коли от Конопени Нано частици. Капацетивността на тези батерии е след зареждане да изминава над 1500 мили. Конопените леки коли с конопени батерии ще тежат около 300 килограма. Но за тези технологии никъде не се говори. Влезте в YouTube и напишете "Ford Car Hemp 1941" и ще видите как сЧукове бият по колата и няма счупване!

8

Анонимен

преди 9 часа

Да не са луди да се хвърлят на електрички, това е временно явление.