173

Анонимен

преди 9 часа

Към Макроикономист. Не е точно, Дори Румъния има плосък данък, както в България. При плоския данък всеки плаща пропорционално, така че който печели повече, плаща повече. Изглежда мислите, че високите заплати падат от небето, повярвайте ми, за да печели наистина повече, човек има много повече стрес, по-малко личен живот, свободно време, на което да се наслаждава и т.н. И това дори не се компенсира от данъчната система (независимо дали е плоска или пропорционален, но плоският данък е по-справедлив

172

Анонимен

преди 9 часа

Тиквата се прави на модерен, а ползва телефон с копчета

171

Васил

преди 9 часа

Мутрата от Банкя - в затвора !

170

Анонимен

преди 9 часа

Прав е, някой трябва да се грижи и подържа суперкомпютъра, дигитализацията на Бг и мн др.:)), нема да бегат на запад. ИИ още не е готов за всичко и да замести всички, а си е добре и ръчичка да пипне. Умен човек е.:))

169

Анонимен

преди 9 часа

А глупостите които се пишат против Борисов доказва че БОРИСОВ Е НАЙ УСПЕШНИЯТ ДЪРЖАВНИК НА ПРЕХОДА

168

Анонимен

преди 9 часа

До 152 какви глупости 152 какви лъжи Нали живеете тук или корупция има навсякъде по света и ми дотегна от Лъжци едни и същи да лъжат постоянно за да хващат бедни неоразовани безработни

167

Анонимен

преди 9 часа

Настъпиха времена за компартията укротителка на народа - БКП... когато Парата света владей и който я нема без апартамент, пардон партия в парламента не може да живей и ходи по кошовете да събира партийните отпадъци от предните години... за да живей!

166

Анонимен

преди 10 часа

Шменти капели от ГЕРБ

165

Анонимен

преди 10 часа

До Програмист-10К лева. Грешиш, фермери, строители, шофйори доктори и сестри хранят държавата. Без твойто програмиране те ще оцелеят, ти без тях - не. А за 10к можеш да си позволиш и данаците.

164

Анонимен

преди 10 часа

Гласуваха за банкянския шоп, вкараха го във властта, сега се оплакват от корупция и не знам си какво. То се мисли предварително, а не следварително.

163

Факт

преди 10 часа

Данъците в България са ниски-10% корпоративен и 10% подоходен.По-ниски са само в офшорките.Тъй че не това е проблема.Истинският проблем е "данък спокойствие",който лично Борисов въведе и започва от 20%,като може да стигне и 50% за НЕ приятелски фирми.За сметка на това приятелските фирми могат да не плаат на държавата,стига да се отчетат правилно.

162

На IT сектора

преди 10 часа

Трябва да им вдигнат тройно данъците

161

Програмист-10К лева

преди 10 часа

Високи са ни данъците. Трябва за ИТ сектора да се намалят, защото той реално изхранва държавата.

160

Анонимен

преди 10 часа

Всички от ГЕРБ да пукнат дано! Те си знаят защо.

159

ПроСоТо

преди 11 часа

Първо:-Това,което ТИКВУНДЕЛА може да "обещае" , НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ!!..-Нито Тръмп,нито Путин,нито Макарон,нито Господ ...НИКОЙ !..Второ:-"ИТ" специалистите СА С НАЙ$ВИСОКИ доходи от работещите в Територията!!!..Те НЯМАТ нужда от повече "стимули" !!!!!...ДРУГИ са с проблеми!..-Например САНИТАРИТЕ И СЕСТРИТЕ в "здравеограбването"...ГНЪСЕНМУТРОИД !!!!!

158

Асен Василев

преди 11 часа

Бойко, не ги жали, а им вдигай МОД-а както аз направих :)

157

анани

преди 11 часа

А от плочкаджийте кога ще взимате данъци?

156

w

преди 11 часа

За съжаление даже първата сила не носи национален идеал

155

запознат

преди 11 часа

Боко недей ва тия айтита пак ше гласуват за отрочето на държавна сигурност, ти ако знайш кви са умни... Не че и ти не си комунистче. То май само във Величие няма комунисти, дано Ивелинчо си е проверил кадрите този път.

154

Георгиева

преди 11 часа

До Анонимен Грешите, имаме и едно първо място по КОРУПЦИЯ!!!