25

ЕДИН МОШЕНИК...

преди 15 часа

...ГООООЛЕМ ГЕРОЙ.....ама като го вкарат в панделата , веднага се разболява...ХАХАХА...

24

До Анонимен 16

преди 15 часа

На тебе да, правят проверка за 200лв ДДС. Минуайл на правилните хора им възстановяват 20милиона ДДС и им дават възможност да си ги изтеглят кеш с подставено лице бездомник.

23

Недоумение

преди 15 часа

Тези социални там как раздават помощи само! Първо разписват, после проверяват фирмите и хората . Не трябва ли да се действа по обратния ред?

22

Анонимен

преди 15 часа

Колко милиона източи бялата мафия от здравните ни осигурвки за фалшиви ваксини и тестове срещу фалишив вирус по време на фалшивата пандемия? Напишете статия за този казус, моля.

21

голямо

преди 15 часа

възхваляване на един мошеник тук,,голямо нещо,но нормално е,всеки харесва себеподобните си едни крадци се възхищават на друг крадец

20

Гепили

преди 15 часа

До АБЕ УМЕН ... Ама не умния, а бушона. Бушона, принципно си е алчен, но не и умен.

19

Анонимен

преди 15 часа

когато има балъци, ще има и тарикати!

18

Анонимен

преди 15 часа

Браво на нашенеца. Само така. Други с бели якички крадат милиарди. Да си оправят системата. Никой не е виновен. Всеки гледа да използва системата. Тия дето я създават също взимат много пари, а че не са я създали правилно значи са взели пари незаслужено т.е. откраднали са. Тръмп казва че използва системата, крадец ли е, осъден ли е.. Значи..

17

Анонимен

преди 15 часа

До БОГ МРАЗИ 19. Ти отде знаеш какво обича или мрази Бог ? По Фейса ли си общувате ?

16

Анонимен

преди 15 часа

Значи подбираш групи качваш ги на самолет отиваш до Великобритания закарваш ги до офис...много плащат за безработни бе или много народ е разкарвал насам-натам за 2.2 милиона паунда. Цела авиолиния само за тях. Нещо приказката прилича на тая за картонената кола. Ама то Сънди телеграф...

15

Политнекоректен

преди 16 часа

Хайде глупости, швед е бил. Шведите крадат на дребно, българите крадат на едро. Първите го правят защото друго не знаят, българите го правят, защото искат да го правят. Защото мама му още от пеленаче го е учил на "Научи тънките занаяти рожбо, после да не работиш!"

14

Анонимен

преди 16 часа

Щом *** им точи социални толкова лесно, това означава, че британската система е доста зле. На мен за 200 лева ддс в България ми правят проверка от А до Я

13

Анонимен

преди 16 часа

Таньо, значи е мънго джери или от заарата или ямболия

12

компаниите

преди 16 часа

а компаниите, за които твърдят, че работят, са били фалшиви и нямат дейност.

11

Жалко

преди 16 часа

Жалко че са го хванали. Да крадеш от мафията не е грях .Англосаксонската чума е извършила най-гнусните престъпления в света .

10

Анонимен

преди 16 часа

Робин Хут е обърнал палачинката, вече взима от англетата, за да раздаде предизборно в България.

9

Анонимен

преди 16 часа

Българите само с това може да се прочуете. С някоя шашма и измама. Как пъти един не се прочу с нещо градивно. Но като погледнеш държавата, заобикалящата реалност и ти става ясно защо. Сбирщина от дребни тарикати, които завиждат и търсят някой да ги оправи, че тях ги мързи. Хайде, радвайте му се, това е ваш човек. Таньо селското тарикатче.

8

една ДРУГА

преди 16 часа

До Мнение - горе гллавата, на тебе се крепи светът, защото ореш и сееш, а не на тарикатите. Те ли ще оперират, те ли ще ти ушият джинсите, те ли ще ти направят ракията? И техният ред идва, нерядко в затвора или два метра надолу, според заслугите им.

7

зла

преди 16 часа

До Асан - точно обратното, я стига си плещил, бе ....., то за векове паразитизъм една държава не сте си направили, да, имате една, ама там не припарвате, защото ще сте на тротоара или в мръсните Инд и Ганг при кравите.......

6

един

преди 17 часа

До браво - само че наказанието за такива деяния е точно за такива като тебе чрез чудовищните данъци, които плащаш, за да има подобни разхищения за осигуровки. Дори и да ми кажеш, че не си платил и стотинка данъци, има предостатъчно, които плащат за това. Трябва спешно да се спрат всякакви подобни обезщетения, защото са за ***, вкл. детски и незнам какви си още, два - три месеца при съкращения и точка. Да не би да сме стигнали някакво супер богато общество, че да ра раздават такива пари!?