97

Танас Войводата

преди 2 часа

От 1990 г.до днес България е осъдена 17 пъти в Съда в Страсбург за нарушаване Човешките права на етническите македонци и македонки в България.

96

ТРАКИЕЦ....

преди 2 часа

....ИЗОБЩО НЕ СЪМ МОНГОЛСКИ БЪЛГАРИН....ХАХАХАААА....НЕЩО МЕ БЪРКАТЕ С ПУТИН!

95

МОЯТА БЮЛЕТИНА Е:

преди 2 часа

НОМЕР-- 8...!!!!!!!!ХУБАВОТО ПРЕДСТОИ!

94

Не знам

преди 2 часа

дали в Македония има Българи, но във България има много Македонци.

93

Анонимен

преди 3 часа

Северно македонците които крият българския си произход и български паспорти, трябва да ги върнат и те да им бъдат отнети, от държавата България, която им ги е дала.

92

Анонимен

преди 3 часа

Министерство на правосъдието а България, трябва да постави на сайта си имената на всички северномакедонци, изяснили се като българи и получили български паспорти. Тогава в ЕК, в Брюксел, в Съда по правата на човека и в Северна Македония, ще узнаят колко българи има в РСМ.

91

Джо Байдън

преди 4 часа

Какви българи в Македония. Няма българи в Македония, всички са македонци. Както няма и руснаци в Украйна, всички са украинци.

90

Анонимен

преди 4 часа

Има ли някой от коментиращите с коефициент на интелигентност над 80?

89

Анонимен

преди 4 часа

Най най най елементарното.Да се вземе ДНК от македонците и българите.Да се види има ли съвпадение или няма.И тогава да се говори.Македонската академия на науките преди години беше направила такова изследване и се потвърди 100% от пробие показват съвпадение и тука става въпрос за един народ исуственно разделен.Да се потвърди или отхвърли тази теза от международна независима комисия.Да престанат тези *** северомакедонците да стават за смях с нещо което не са.

88

Даме Груев

преди 4 часа

Никога ЕС за РСМ!!!

87

Анонимен

преди 4 часа

Македонска нация и език няма, както украинаска нация и език

86

Отдавна

преди 4 часа

ме мъчи един въпрос: древните траки знаели ли са, че са българи.

85

Като гледам

преди 4 часа

Положението се е натракчило вместо да се намакедончи.

84

До 81

преди 4 часа

После идват римляните!

83

Бизнес граждани

преди 4 часа

Манипулацията е в сферата на парите, по-точно защо ако са български граждани е трябвало да плащат, за да стигнат до тях? Продаден е паспорт на цена от 5000 евро

82

Анонимен

преди 4 часа

Не са ли всички,като изключим албанците?

81

Анонимен

преди 4 часа

Щели да изкореняват дървета над 75 години в Северна македония били с Български корени. Познавам доста Северно македонци и нито един не може да ми отговори на 3 елементарни въпроса. Кога е създадена измеслената им "държава", кой е първият им владетел и кой е втория ? Елементарни въпроси на които нямат отговор при въпрос какво учите по история почнат да ми разправят за Александър Македонски но какво се случва после никой не знае. Толкова са им промили мозъците, че няма и накъде повече.

80

УНИЖАВАМ русофили

преди 4 часа

Нито море имат, нито планини. Самопробитият, беден и ск1сан ган1о има някаква мераци към земя, която няма какво да я правим и нямаме никаква полза от него. Македония е точно толкова българската, колкото България е турска. На никой не му дреме за територията на макетата!

79

Анонимен

преди 4 часа

Аз не съм сигурен тук дори кои са истинските българи, шопите определено не са както и хората на доста други места не са никакви българи.

78

Анонимен

преди 4 часа

Поклон на доцент Спас Ташев и истинските родолюбци!