29

Анонимен

преди 5 часа

Е, как се тръшкаше един мой колега за мръсния въздух, когато кмет беше Йорданка Фандъкова - схеми, червени точки на картата, ужас в очите, плач и страдание без край - а сега, тишина...

28

Анонимен

преди 5 часа

При ГЕРБ даже и английската кралица си беше жива, не само въздухът беше по-чист.

27

Ибирател на лепило

преди 5 часа

Верно е! При ГЕРБ въздуха беше чист!

26

sis

преди 5 часа

Идете си по родните села и дишайте чист въздух. Даже там има и допълнителен бонус- места в детските градини и училищата много, а в София все не стигат.

25

hehe

преди 5 часа

Ама елате повече в София. Страхотно е! Мизерия и мръсен въздух има за всички. Хаха#простнародслабадържава

24

Реалист

преди 5 часа

Нали искате да сте софиенци, малко мръсен въздух ли ще ви уплаши.

23

Анонимен

преди 5 часа

До АнонименМосквич, Лада, трабант - купуваха ги след 10-12г. чакане + 1500лв капаро, общият им брой беше 7-8 пъти по-малък, пробегът също, нещо си се издънил със спомените.

22

Анонимен

преди 5 часа

На хора от ГЕРБ и ДПС нищо не вярвам!

21

ХАЙДЕ

преди 5 часа

стига кухи приказки, пушачите дишат цял ден по-лош въздух и не се оплакват.И хората не живеят по улиците, нито пък в центъра. Идете в Младост 1-4 и дишайте колкото искате. И колко частици произвежда един ван 250кн., у скорявайки, и хвърляйки асфалт и гума, и една тойотка 90-100кн. Центърът на София няма нищо общо с кварталите около него. Ами затворете го за коли, ама не, нали тарикатчетата са там...

20

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен 7 Имаха автомобили,имаха.Почти всяко семейство беше с кола.Вярно-по една кола на семейство.Москвич,Лада,Трабант може да са били,но хората и тогава си имаха автомобили и ги купуваха нови.

19

До 16

преди 5 часа

Роден съм в София, родителите ми- и те. Баби и дядовци- също. Но си прав. София се превърна в неприятен мръсен град заради неграмотните провинциалисти, които идват да бачкотят за 4к из складовете, понеже за друго се науки, а образован софиянец няма да се хване никога на подобна работа. Селата около града станаха китни и красиви, защото се населиха масово с хитри програмисти, избягали от града.

18

Анонимен

преди 5 часа

Затова отдавна се изнеохме от София нависоко в прегръдката на Витоша. Всичко в града- под наем. То не се трае. Само 1 апартамент стои да ходим чат-пат там. Относно въздуха- моментална забрана за отопление на твърдо гориво и вън всички автомобили без Евро 6 от града. Колко е сложно? Като във всеки нормален европейски град. Ще пореват малко бачкотещите бачкери от прованса как с бракмата не могат да припарят до града, пък ще им мине. Същите ще поплачкат, че не могат да палят кюмбето и пак ще мине.

17

Анонимен

преди 5 часа

Релно замърсяването е от немиенето на улици и от строителна дейност... Трябва да видите какво се случваше цяло лято по строежа на Каблешков, след минаването на кола или камион... И дори да видите какво се случва при "метенето" на улиците, което настойчиво продължама да се извършва непрестанно и вдига кубици прах във въздуха... Но естествено, виновни са автомобилите, повечето от които вече са с микроскопични двигатели и се изключват при спиране.

16

Анонимен

преди 5 часа

Този град е проклятието на България... Не разбирам кой ще живее на подобно място съзнателно, където бавно и мъчително си подложен на скрито самоубийство заради ниското качество на живота и въздуха... София не може да реши елементарни проблеми, които в други държави са решени преди 2-3 века...

15

Анонимен

преди 5 часа

Ами спрете движението в Центъра, бре! По "Черни връх", около парламента и СУ, по "Васил Левски"...... Нима не се сещате?!

14

Анонимен

преди 5 часа

Какво очаквате, цяла България се изселили там..

13

Марчето и академика

преди 5 часа

Нали в Банкя е чисто и с канализация. Значи няма проблем. След 16 години управление в услуга на Пленелиев и Пеевски сега установили ха ха ха? Криеха данни от измервателни станции и ги местеха насам натам а сега вадят данни ха ха ха?

12

До7

преди 6 часа

Нямаха автомобили по бай Тошово време но имаше хиляди заводи в цялата страна с комини и работа имаше сега ни завод ни предприятия само молове и кафенета

11

Анонимен

преди 6 часа

Това е характерно за София, тя е ниско котловинно поле. По и след тошово време, без коли и само софиянци е била такава и такава ще остане. Айде софиянци да се успокоят.:))

10

факт

преди 6 часа

Ама по герберистко време премескихте станциите в парковете ,вместо да са по кръстовищата !!