178

Оставете го

преди 2 часа

Оставете кмета да поработи 2-3 години. Не може всяка седмица да си измисляте скандали. Ставате жалки.

177

мГЕРБ

преди 2 часа

Пак ГЕРБаджийски фейкове, сценки. Гръмки изказвания, игри на думи, костюми, грим, прически, аксесоари, презентации. ГЕРБ е партия на театрото. Не решават никакви проблеми, само искат да вземат властта. Сега са хванали трафика. А не казват, че фирмите, които ремонтират пътищата са техни. По тяхно време нямаше отворен булевард. Ремонтираха ремонтите на неща, които те са построили. Безумие!

176

Въпросчета

преди 2 часа

За сега няма признаци да искате София да е европейски град. По скоро довършвате обекти на ГЕРБ и не се вижда желание да промените София към добро. Работят се проекти в южните, източните и централни райони. В другата част се работи Рожен и от скоро моста на Бакърена Фабрика, но за него не се работи по довеждащи и отвеждащи трасета? Ще има широк и хубав мост между два тесни пътя на Адам Мицкевич?

175

Анонимен

преди 2 часа

Ама вземете направете някакви мерки , вместо да говорите глупостите!! Веднага давам идея - дайте им на такситата правото да карат по бус лентите, като рейсовете да имат предимство! Може ли цяла лента да е празна през повечето времето , докато другите се чудят как да прелетят!!! Друго - по - малко пешеходни пътеки на всеки милиметър!!! Тия пешеходците са супер нагли и хич и не се оглеждат! Аман от европейските ви глупости!

174

В гърчия

преди 3 часа

В Гърция има километрични задръствания, защото хората са богати и всеки има автомобил. В България е същото. В бедното бай Тошево време българите нямаха коли и не е имало задръствания. Там е разликата.

173

стоян

преди 3 часа

Спрете селяните с колите.Незабавно.Нещата със селските коли са извън контрол.Ако не можеш оставка и вън.

172

Истина

преди 3 часа

В дивия запад задръствания няма.Нито ремонти.Нито нови проекти.Нито околовръстно.Нито ГРАБ и, нито Терзиев не обръщат поглед на запад от бул.Хр.Ботев.От една страна, явно е по-добре.

171

яжте пасти

преди 3 часа

Тоя яко се подиграва на избирателите си.

170

ВГЗ

преди 3 часа

Кмете и за запушалка на каца не ставаш, чедо (оригиналната дума за запушалка ще ми я бамнете)

169

Един Българин

преди 3 часа

Васко поправи тротоарите на Тодор Живков. Герб бяха забравили почти цяла София с изключение на Младост (на Плевнелиев) и някои дребни изключения около него. Съответно по цариградско става задръстване и на околомръсното сега. Ремонтите ще свършат и ще се кара по Опълченска и Сливница вероятно по-добре. Най-големият проблем е мръсният въздух, т.к. Здравко и Данчето застроиха зелените коридори от Витоша. Вместо да има велоалеи - сега някакви празни бетонени апартаменти

168

123

преди 3 часа

Гербавите тр. 0 лове налазиха статията. Е как Терзиев, който е кмет от една година стана виновен за 20 години презастрояване. Баси бързия е тоя Терзиев щом презастрои голям град за една година.

167

Софиянец

преди 3 часа

Оставка!

166

Анонимен

преди 3 часа

Терзиев е типичен номенклатурчик и ДС-ар, той бил прав, а не пипна ремонта на околовръстното 4 месеца, сега да си купи бебешко олио заедно с ППДБ и да се подготвят да го поемат на изборите, ще ви пометем аматьорчета!

165

АНОНИМЕН

преди 3 часа

Най-некадърното управление на София. Нагли, алчни некадърници.Презастрояването и унищожаването на зелените площи не е развитие .

164

Анонимен

преди 3 часа

София НЕ Е два милиона и никога не е била. Естествено е в една столица да има повече хора, отколкото са нейните жители, а площта на нашата столица не е малка (с кварталите), но хората са на гъсто, защото винаги е била зле регулирана. Сега положението е направо трагично. Можеше да бъде облекчена и то много, но това ставаше с национална политика. Не само МОН, а всички министерства можеха да са пръснати из останалите окръжни градове: Пловдив, Плевен, Враца, Бургас, Варна...

163

Анонимен

преди 3 часа

Оставка!

162

kkk

преди 3 часа

Наглец... София се развивала. Къде се развива, бе, о_френ ? Презастрояване не е развитие. Бавния и скапан наземен градски транспорт не е развитие. Сметищата по улиците ли са развитие ?! Пълен провал дотук...

161

Край

преди 4 часа

Много мухлясал тоз милионер. 1.5 млн град се управлява с ТВЪРДА ръка. Вместо да обясни на хората че в Берлин и Виена колите са 300-350 на хил. жители а в София 800 на хил жители той мрънкя. До сега тук можеше да се регистрира и кара всичко което се движи. видях и клошар с кола да рови в кофите. Терзиев въвеждай платено паркиране в целия град и изхвърли от града пушещите бангии иначе оправия няма да има - ще се издушим в задръстения с коли град.

160

Христо Христов

преди 4 часа

До 157 '... ние офианци да му мислим." - с какво ще мислите? Тез дет могат да мислят, мислят преди избори.

159

Анонимен

преди 4 часа

Кога олиоли ще се развие София че да спрат задръстванията?