67

Анонимен

преди 6 часа

Ходя на Театър, концерти и други културни мероприятия но цените на билетите за някой станаха доста солени плащаш а то боза. Като се разочароваш два три пъти и спираш да ходиш поразреждаш театъра и ходя на футболни мачове то и да няма хубав футбол да гледаш има емоция винаги по трибуните....

66

Анонимен

преди 6 часа

До Анонимен 64, имах вуйчо-алкохолик, който ме питаше защо не взема да си продам книгите. Нали съм ги била прочела вече :) Умря си пр00ст алкохолик :) Аз изкарвам доста добри доходи от знанията в книгите. И да, книгите те правят по-богат! Имам предвид финансово богат. Но има и алкохолици като вуйчо ми, които си заминават необразовани, пр00сти и непрокопсали.

65

Анонимен

преди 6 часа

Скоро ходих на театър, два пъти за 1 месец. Не бях ходил с години. Срещу 25лв. билет, залата се пръскаше по шевовете. Значи, или това твърдение е невярно, или ходят едни и същи хора, редовно. По-скоро е второто.

64

Анонимен

преди 6 часа

Е защо да ходят на театри и библиотеки?По-здрави ли ще ги направи това?По-богати?Или по-щастливи?

63

Анонимен

преди 6 часа

Според мегаума д-р Андреева след едно посещение на театър IQ-то нараства най-малко с 10 единици. Какво толкова можем да научим театъра? Едно голямо нищо!

62

Анонимен

преди 6 часа

Напротив, целият живот на българите е един грандиозен театър на абсурда, а по-велики актьори от българските политици няма в нито един професионален театър! Супер сме си.

61

Анонимен

преди 7 часа

До "И защо е този резултат ? По времето на СОЦА , България е беше на 2-ро място , по интелект и образование..... а сегашните Бг-''атлантици" - 2ро място :D тия безумни соц лъжепропаганди като ги разправяш дали си ги вярваш? Що се отнася до сегашните ти Бг-''атлантици", ми те същите пребоядисани номенклатурни другари от "веуикото" ти соц минало. По-лошо от необразования *** e образования

60

Анонимен

преди 7 часа

Значи ще завличаме децата насила в театрите, защото доктор по какво не е ясно Андреева, щяла да ги образова културно!? Тези човечета много са си повярвали.

59

Анонимен

преди 7 часа

Няма лошо да има повече пари за култура, но защо точно тези два аспекта да са най- важни??! По театрите дават много селски и просташки пиеси, или нали е модерно и доста се събличат...!!!Какво да им гледаш! Голяма част отиват и за скапани филми.... А пък ако не ти трябва определена информация , която я няма в нета , и в библиотека няма смисъл да влизаш....Искам повече скулптури по улиците ...Художествени изяви и запознаване на масата неграмотни с изобразителното изкуство !

58

Анонимен

преди 7 часа

Народния театър не е единствения театър в София, а преди премиерата на скандалната пиеса на Бърнард Шоу, не може да се каже, че е "антибългарска". Режисьорът винаги може да разработи нещо коренно различно от първоизточника. Идеята може да се обърне на 180 градуса. Не бързайте. Иначе много, много стойностна пиеса, която препоръчвам е на Театрално сдружение Енсо. "Всички малки светлини". Тежка е, стряскаща е, но това не е история, която ще ви разстрои - катарзис е.

57

АзъКанъАзъ7112136860

преди 7 часа

По времето на соца Българите не бяха интелектуални титани,а роботи,в чиито глави се наливаше еврейският идолатричен продукт,който целеше отказване от собствената личност . Всички се изразяваха по един и същи начин и не можеше да различих Благой от Млагой. Изключение правеха много хора по селата,които вместо да се подлагат на екранизирана хипноза живееха от съприкосновение с Природата и личностите на своите любими същества.

56

Анонимен

преди 7 часа

По отговорите си личи: някои са не просто прости, а се и гордеят с това. Ако погледнат внимателно театралната програма, че се и позаинтересуват: могат да избегнат пиесите, които няма да им допаднат. Има за всеки вкус. Някой спомена нещо за "тъжни", повече са "веселите", пълно е с лекомислени постановки със звезди. Залите им са винаги пълни, макар билетите им да не са евтини.

55

Анонимен

преди 7 часа

До Анонимен 51, ами и ти си от неграмотните. Това как ти се струва?

54

Анонимен

преди 7 часа

До Анонимен 51, България винаги е имала посредствено образование. твърдението ти е като онова за 6тата икономика :) Пропаганда за полирани мозъци!

53

Анонимен

преди 7 часа

Нека заключим, че голямата цел е да се дадат 160 млн. на едно НПО, след което да потънат в джобовете на разни шамани като Андреева.

52

АзъКанъАзъ7112136860

преди 7 часа

Психическото и физическото здраве на който и да е било човек е пр3възходно ако не съобразява критериите си с болната фикция,която внушават изкуствата. БЪДЕТЕ ЕСТЕСТВЕНИ,А НЕ ИЗКУСТВЕНИ!

51

Анонимен

преди 7 часа

И защо е този резултат ? По времето на СОЦА , България е беше на 2-ро място , по интелект и образование , а сегашните Бг-''атлантици '' , качиха тези показатели , от 2-ро място , на 50-то място , и всеки 2-ри в България е НЕГРАМОТЕН !Това как ви се струва , ФЕЙК ли е , или е истина ?

50

АзъКанъАзъ7112136860

преди 7 часа

Що е то кабала на внушението и откъсването от Реалността? Изкуствата! Пример със сериалите,които зомбираха и зомбират Народът ни. Целта да са много епизодни е извращението на реалното очакване,превръщайки го в очакване в името на Нералността. Има хора,които реват или се смеят на база измислена реалност.Това е и религията-да страдате и чакате невъзможното,забравяйки близките си.

49

Анонимен

преди 7 часа

Пробвах да ходя на театър няколко пъти в Пловдив и в София. Постановките са по-тъжни от политическите постановки по новините... Половината искат да тичат голи по сцената, ама вече не са млади и не радват окото, повече дразнят. Ходих на едни в камарна зала дето те държат като заложник и не можеш да излезеш докато един ми крещя 45 мин. от сцената...

48

Анонимен

преди 7 часа

Ми те в театъра правят антибългарски постановки като тази на Бърнард Шоу, която готвят в София