100

Тя

преди 4 часа

Истината лъсна :ако си истинска опозиция и искаш да се премахнат недостатъци на властта не трябва да си под чуждо влияние ,защото това вече е предателство към страната ти ,така работеше Навални чрез западните служби !

99

Анонимен

преди 4 часа

Само не разбрах с кви пари живурка цялата фамилия.

98

Анонимен

преди 4 часа

Красавица

97

Граф Промоций

преди 4 часа

Майка й е голяма фурия.

96

Анонимен

преди 4 часа

до 87, а защо Навални прави като тях лошите, праща не само дъщеря си, но цялото си семейство в чужбина, учат в престижни университети, живеят охолно, не предлага нищо по-добро, с нищо не е различен

95

Ами прикоткване

преди 4 часа

И после активиране... Ла Ла Ла против Путин връщане в Русия активиране и ... после ликвидиране... е после пак Ла Ла Ла както си знае ЦРУ!!!

94

до 87

преди 4 часа

Не хейтим / що пък хейтим/, просто статията е за нея. А колкото до децата на тези които сочиш - техните родители са на високи длъжности и с високи доходи. А Навални отде пари в затвора? И не ти ли е странно това огромно /предполагам според таксите/ дарение. Не ми бие на дарение, а на плащане за нещоооооо............. противодържавно.

93

Анонимен

преди 4 часа

1. Относно децата на хора като Лавров, Песков, наши български политици и т.н. - това винаги си е така. Не виждам какво ви учудва. Ким Чен Ун също е завършил в Швейцария и т.н. - обичайна практика. 2. Навални - не беше глупав и добре знаеше какво ще стане, ако се върне в Русия. Не разбрах защо го направи. 3. Относно спонсорството на Даша Навални - чудня се, ако аз имам пари, защо ще плащам обучението на децата на някой друг човек? Да инвестирам пари в някоя идея ок, но да плащам за деца и внуци?!

92

Ами семейна болест

преди 4 часа

Наследствена склонност към майцепродавство, родоостъпване... абе платени чужди агенти... продажници!!!

91

ПО АМЕРИКАНСКИ

преди 4 часа

Така се прави с НАШИТЕ ХОРА - измисляме им разни начини да ги УРЕДИМ с работа, парични, ПО ПАРТИЙНА ЛИНИЯ. Пък по-късно, когато му дойде времето, ЩЕ ГИ УПОТРЕБИМ.

90

Озадачен

преди 4 часа

До 87 Кого питаш? Прочете ли статията? Хората коментират статията, а в нея къде видя да се споменават дъщерите на Лавров, Путин или Песков? Как само ти ги виждаш тия, другите? Да не четеш друга статия?

89

troi

преди 4 часа

Компенсация за това, че убиха баща и...

88

Анонимен

преди 5 часа

Аааааххх , котьооооо.......тази ще я гепат за нула време от индустрията за филми за възрастни, та веднага ще забрави за политиката!

87

123

преди 5 часа

Не разбирам хейта на копейките. Значи дъщерята на Ловров живее в САЩ и също завърши елитен американски университет, сина на Песков живее в Лондон, дъщерите на Путин в Париж и Швейцария, а па вие хейтите дъжерята на Навални.

86

Анонимен

преди 5 часа

Доналд Тръмп яко мачка чърната камила...На предизборен митинг в Калифорния-щат който се смята за бастион на демократите Тръмп събра над 300 000 души екзактирани негови привърженици,това става на фона на рехавите срещи с избиратели на яловата църна сатанистка на които няма повече от 2-3 хиляди души и то докарани на тези среши с платени автобуси.

85

Дарение

преди 5 часа

Даша е получила дарение за обучение в Станфорд. Ама от кого, колко - тц. Таксите в Станфорд са ниски нали? А живота в САЩ е евтин, нали? А тая живее много скромно, нали?

84

Анонимен

преди 5 часа

Шиба ни демократи. Лъжливи боклу ци.

83

Анонимен

преди 5 часа

копие на баща си, и тя ли от чужбина ще се бори като майка си, имат ли фондация която да ги издържа

82

У наше село

преди 5 часа

Навален, означава наведен. Като ю гледам муцката, фамилията мого ю отводи. Са -навалена, после -по бурта, па подир -по гъзере и сете така. Ногу леп има йош у нея.

81

Анонимен

преди 5 часа

Ще свърши по-ефективна работа в харема на Тромпета.