89

Анонимен

преди 4 часа

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

88

Германка

преди 4 часа

Немската пропаганда доста е пропаднала от 1945 година насам..Гйобелс се върти в гроба си..

87

ники пънчев

преди 4 часа

До Анонимен "До ники пънчев Даааа бе, сигурно!" ------------- Знаеш ли колко "намушквания" показва официалната статистика на ЮК? 50... хиляди.. на година! Или 136 на ден! 250 човека на година си отиват като последното нещо, което чуват е ал.ах ак..бар!

86

Германка

преди 4 часа

До 2030 Германия ще е болния човек в Европа! Деиндустриализирана, енергийно бедна, социално разкъсана държава без национална идентичност, завладяна от вилнеещи групи нелегални имигранти и бандити в стил Mad Max!Кой с всичкия си ще иска да я завладява??

85

ники пънчев

преди 4 часа

До Анонимен "А ти напиши "Крокус", "Беслан"...." ----------- колко от тези мююслита оживяха да разказват? А колко от семействата им? А знаеш ли какво правят в запАда с охобонховците дето коляяят и изнасилват? В най-лошия случай им дават пари и ги пращат със самолета на някъде, от където после те спокойно се връщат обратно... но обикновено - НИЩО, че понеже те били мигранти избягали от "лошото" и местните са длъжни да траят, търпят и усмихват!

84

Анонимен

преди 4 часа

До ники пънчев Даааа бе, сигурно! Я ходи си пий хапчетата. Освен бронежилетки почнали вместо коли да си купуват бронетранспортьори, а атентати със стотици жертви не през ден, а през час се случват във всяко немско село. То бива бива да си неадекватен ама ти си за ТЕЛК направо... Ти пък столицата на разводите знаеш ли къде е? В държавата на семейните ценности с оня разведения президент.

83

Войводата

преди 4 часа

1. ЗА НЕЯ. 2. Статията е манипулативна. 3. Опитва се да ти набие идеята че в този момент САЩ не се страхува от Русия. Ще се страхува чак след 6 години а дотогава има време. 4. Истината е че САЩ в този момент губят 3 световна война 5. Франция усеща накъде духа вятъра и като всеки път в последния момент ще е пак страна победителка до Русия. 6. За тия колко анекдоти има ама са хитри

82

ники пънчев

преди 4 часа

До Анонимен "А ти напиши "Крокус", "Беслан",...." ---------- на това знаеш ли как му викат в Германия и Англия? Спокойна сутрин! Знаеш ли кое е най-продаваното нещо по интернет там? Жилетките срещу намушкване! Занеш ли коя е европейската столица на изнасссилванията?

81

българина

преди 4 часа

по важното е кога НАТО отново ще нападне Русия ....

80

До 79

преди 5 часа

Да но НАТО много иска да нападне Русия! И камо атомните оръжия и новата атомна доктрина на Русия го възпират !

79

Анонимен

преди 5 часа

Русия нито може нито иска да напада НАТО щото знае че ще бъде ЗАЛИЧЕНА за дни.Това и децата го знаят.

78

Анонимен

преди 5 часа

До 76 А ти напиши "Крокус", "Беслан", "Санкт Петербург Метро 2017", "Полет 9268 на Метроджет", "2013 Волгоградска бомба автобус"... да продължавам ли? Или може би това, че имаше Кавказка война не си го спомняш също?

77

Германка

преди 5 часа

Тея па от Бендестага съвсем изплискаха легена. Кога Русия е нападала Германия? Последния път 1941 Германия беше тази която нападна СССР и изби 28 милиона негови граждани! Не сме забравили!

76

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен "Да бе, добре че в Русия няма ислямисти, мюсюлмани"--------- какво "да бе"? Пиши "Islamist rally in Hamburg" и гледай какво ги чака швабите! И едно е да имаш мююслита от бившия СССР, друго разни огобоонгвци, пакита, афгани и т.н. дето до вчера са реззали зелките на съседното племе! Да не говорим, че като цяло за мюслииитата трябва твърда ръка, с каквото жендааристкия кастриииран запАд въобще не може да се похвали!

75

Мнение

преди 5 часа

До 10 г. Путин ще е на друго място. Наследниците му ще се стараят да го следват,но разрухата в Русия ще е толкова голяма,че нищо няма да постигнат. Путин обаче постигна... Швеция Финландия в НАТО,украинците ги направи смъртни врагове,няма вече инвестиции в Русия,но има все по голяма зависимост от Китай,Индия,даже от Иран и талибани...за жизнено равнище...върна ги 20 г. назад. Удивително е как параноята на един човек може да съсипе държавата.

74

Германка

преди 5 часа

Никой даже тук в Германия не вярва на тази политическа истерия, че Русия ще ни нападне!

73

Българин

преди 5 часа

Мога да кажа много държави, които НАТО е нападнала. Дори основната държава на НАТО е единствената, ползвала ядрени бомби срещу цивилни. Русия не е нападнала никого - единственото, което направи е да защити руско езичното население в източна Украйна от репресии, които се случваха последните 10 години. Опита няколко пъти с дипломация, но жертвите на укронацистите ставаха все повече. Няма нищо общо това да нападнеш една държава, за да и обереш ресурсите с това да защитиш 50-60 км гранични територии

72

Тя

преди 5 часа

Никой не ти вярва на безумието ти ,ти също си знаеш защо го правиш !

71

Анонимен

преди 5 часа

До 67 Да бе, добре че в Русия няма ислямисти, мюсюлмани, чеченски републики с частни армии, олигарси от които 90% не са руснаци и държавата въобще не я наводняват централноазиатци, чиито миграционен поток само за тази година се е увеличил с 20% (по руски данни). Русия е напълно имунизирана за такива неща. А не е и като да е имало ислямистки терористични атентати там някога.

70

Абе немцитее

преди 5 часа

Да плашиш българин с Русия, все едно да плашиш куче с наденица! Тая пропаганда само върху немци от 1945 година може да действа..но от тях не са останали многу!