20

преди 15 години

Nik Iliev - мога ли да запитам какъв си ти на свиркаджийката на самоковеца?

19

Nik Iliev

преди 15 години

Vie deca niamate li!? Pomislete - 5 miliona paunda mogat da dadat bydeshte na 100 drugi deca.

18

преди 15 години

"голямо геройство е да прибереш парите на една вдовица..."- Ах тази вдовица- какъв креватен труд и какви *** е положила за тези пари и имоти, а лошите хора искат да се подиграят сега със този тежък труд...

17

преди 15 години

ANGELINKA

16

да, наистина

преди 15 години

Да, наистина.

15

........

преди 15 години

SLED MEZONETA , IDVA RED NA MINETA , NO NEGO NE MOGAT DA OTNEMAT , NALI ?

14

преди 15 години

голямо геройство е да прибереш парите на една вдовица...

13

преди 15 години

12 - понамали малко чашките, че обърка темата - за полицаите си има друга тема . :-)

12

преди 15 години

mnogo 4engeta stanaxte be ne moge da spite ot slyxtene

11

преди 15 години

Първо не е Милен Велков - а Милен Велчев - и да трябва комисията "Кушлев" да се занимае с хотелите на фамилията му по морето - но това няма как да стане след като той все още участва във властта.Второ - кажи го кой е този полицай - който има хотел на морето?

10

koki4e

преди 15 години

На Мая Илиева що не вземат имуществото ?Да не би по честен начин да е придобито ?

9

от морето

преди 15 години

Оправихте Самоковеца и жена му и с това се изчерпахте ?Я ги почвайте и тези с личните хотели по морето ! Да не изброявам имена ,като Милен Велков и брат му ,и много знайни управници и незнайни кметове и полицаи !Не е честно само Очите и Самоковеца да са ви изкупителните жертви !

8

преди 15 години

Милата,как гледа като варена риба!

7

преди 15 години

Въпреки че срещу вдовицата на Константин Димитров има дело за пране на пари, обвинителят Пламен Марков не наложил запор върху "Константин Палас" в БоровецЕкип на "СЕГА"Пореден гаф в прокуратурата по ключово дело срещу бос от подземния свят, редовно докладвано в Брюксел, излезе наяве вчера.Главният прокурор Борис Велчев поиска и получи оставката на Пламен Марков от Софийската окръжна прокуратура. Това стана, след като се разбра, че съпругата на Самоковеца, срещу която от 22 август 2006 г. има обвинение за контрабанда и пране на пари, е успяла да продаде на 5 септември хотел "Константин Палас" в Боровец на банкерката Петя Славова. "Хотелът е продаден за 4 млн. лева", каза адвокатът на Ангелина Димитрова - Цецка Вътова.Според Велчев основният пропуск на Марков е, че не е поискал налагането на обезпечителни мерки върху имотите на Димитрова. Главният прокурор нарече това "непростим пропуск". Според запознати Велчев бил готов да инициира дисциплинарно производство срещу Марков в случай, че той не даде оставката си. "Не трябва да допускаме този тип грешки. Те развалят представата за нас", каза той. Според него обаче в действията на Марков няма умисъл, те били "продукт на един реактивен стил - чакаме да ни донесат едни документи и докато не ни ги донесат, не вземаме никакви мерки". Велчев смята, че хотелът не е загубен за държавата. 27.9.2006

6

преди 15 години

02 September 2008Вдовицата на Самоковеца живее с гаджеВилата Замъка" на убития бос е безлюднаВдовицата на Константин Димитров - Самоковеца - Ангелина, има гадже. Той се казва Иван и притежава верига магазини. Двамата влюбени живеят в София, разучихме наскоро в Самоков.Миналата година хората в рилския град говореха, че хубавата Ангелина живее във вилата Замъка в Боровец и рядко отскача със синчето си до родителите си в Самоков.........................Под носа на властта оправната вдовица успя да продаде новопостроения хотел Константин палас в центъра на Боровец, тъй като прокурорът по делото срещу нея за пране на пари пропуснал да наложи запор върхусградата.Тя вече е на Инвестбанк, но хотелът не работи.

5

преди 15 години

LE,LE, TAQ NE E RODENA DA BADE TARIKATKA.....AMA SESTRO, KAK SI DARGISH PARITE V BANKI I TO BRITANSKI ? A ADVOKATA TI *** LI E ? IMA 1 MQSTO V SVETA KADETO MOGESH DA SI DARGISH PARITE PRI TAKIVA SLUCHAI......MALE, MALE.

4

НФБ

преди 15 години

че парите се изнасят от България и се купуват имоти..заводи..акции в САЩ И Западна Европа!Е питам , като се изнесоха милиарди чрез външнотърговските дружества, кога тези средства ще се върнат в България?трябва да се прекрати с порочната практика на износ на капитали и закриване на предприятия..имаме нужда от национално отговорен капитал..от личности които инвестират в страната!Милионер и богат човек не е *** дума, но червените олигарси ни карат да мразим хорат които чрез труда си успяват да имат един нормален живот!Да днес е трудно да различим олигарха от качественият бизнесмен, който развива бизнеса си тук в България...който си плаща данъците..който бе изложен на акциите на борческите червени групировки..СИК..ВИС..777...ИПОН...и който бизнесмен напук устоя и не изнесе производството си в Сърбия...САЩ...Западна Европа..Такива хора трябва да се уважават и тачат...И по времето на турското робство е имало чорбаджии и чорбаджии..Да бе само самоковеца черната овца...тук са и М.Велев...Б.Б....Хр.Ковачки...Манджуков...Маджо... Галевите..Маргините..хорта от кръга Монтерей...Да не трябва да убиваме всеки предприемчив Българин.., защото убиваме една мечта..едно производство..изхвърляме хиляди човешки души на улицата и ги убричаме на мизерия.....Мисля че всяка държава има достатъчно средства и възможности да се справя с кризите...но!!! кризите са преди всичко политически! да политиците обслужват определени интереси..те лобират за определени групировки..целта е , чрез икономическата криза да се стопят задълженията на кредитните милионери натрупани в годините!Удря се масата...но се спасява олигарха!Виждаме как веднъж предприятия се приватизират обяснявайки ни че са губещи...после като са в частни ръце..натрупват милиони кредити и държавата отново им се притичва на помощ..Да сте видели държавата да се грижи за обикновеният ЧОВЕК?Той Човека трябва да се спасява сам...

3

безпартиен

преди 15 години

Лесно е на умряло куче нож да вадиш. Искам да вземат нещо я от Божков, я от Очите, я от Маргините, я от Галеви... Ама преди да ги отстрелят.

2

преди 15 години

Ангелинче ох на бати сладката катеричка

1

преди 15 години

А честито!