58

Да

преди 4 часа

Да, от твоето управление! И продължаваш да унищожаваш държавата с твоите марионетки ГЕРБ ДПС и БСП.

57

Анонимен

преди 4 часа

Винаги е много точен в изказванията си, веднага се появяват озлобелите и дребни путинисти, което е много добър атестат за извършеното от него.

56

Анонимен

преди 4 часа

Чухте ли Иван Костов е тук и иска народа да му иска прошка.Аз по - голям подлец от тоя не съм виждал.Костов, прочети Жан Жак Русо за суверена.Как суверена не иска прошка, а той прави историята.Само човек иска прошка, ти и това не си осъзнал, а се пишеш християнин.Толкоз си и такъв...Елементарен веган.Втълпили сте си ,че сте нещо, та ти една битка не изтрая докрая,Мислищ си, че си Симеон велики при Ахелой ли?А му.льо.Или Иван Асен дето освободи народа си от Византия.Един Пеевски свърши повече

55

Браво

преди 5 часа

Голям държавник. Успя да закрепи икономиката, след като долара беше докаран до 3000 лв от бледоликия комунист, тръгнал да прави бизнес с Виетнам и Сев. Корея. По Костово време, Доган беше набутан в миша дупка. Нямаха пари да си платят наема на офиса и за кафе, какво остава да им се даде достъп до държавна пара. От ОДС устояха и на натиска на Илия Павлови подобни да ги подкупят. Днешните ако бяха, да са се продали на първия опит. Но днес такива политици няма, има клоуни от шоута и просстаци.

54

Анонимен

преди 5 часа

Cлeg тeб XoлoKocтoв, нямa kak ga e uнaчe...

53

до 48

преди 5 часа

Ами чети, бе ***! Две книги е написал човека и вина е поел, ама не за каквото си мислиш. Аман от *** в тая държава, които не могат да мислят, ама лиииижат дериерите на господарите си. Отврат.

52

Сливенски ма....л.

преди 5 часа

Ти също имаш голяма заслуга за Голямата и трайна криза Ваньо.Костовица полива ли теменужките в Драгалевци.Какво стана с Олимп и криминалната Приватизация,така нареченото голяма усвояване и присвояване.

51

Анонимен

преди 5 часа

Костов обезкости България.

50

до 49

преди 5 часа

Докато тоя мизерен народ не осъзнае, че той и САМО ТОЙ е виновен за съдбата си, България няма да тръгне. Няма как да стане, когато посичаш доброжелателите и блгадетелите си, а величаеш душманите си. Няма начин. Народът трябва да поиска прошка от от Костов, но глупакът никога не иска прошка, защото той е изпълнен със собственото си нищожество.

49

Анонимен

преди 5 часа

...чиито основи поставих аз навремето.

48

Анонимен

преди 5 часа

Докато Костов не осъзнае, че и той ИМА ВИНА И ТО ГОЛЯМА, няма да тръгне нито десницата , камо ли България.Не се инати , Иване, поискай я тая прошка от народа си, не го вини.Излез като Елцин и кажи, отивам си и простете, че ви провалих мечтите,Не се инати като Доган, защото още ще патим.

47

Анонимен

преди 5 часа

ДС сценарият за "вината на Костов" спря България през 2001ва година и още не можем да помръднем. Виждам, че и тук има доста изпрани и изгладени мозъци. Само да ви попитам: Сега по-добре ли е? Или колкото по-зле, толкова по-добре.

46

Анонимен

преди 5 часа

Иване, когато за убийство измъкна Маричков имаше ли справедливост за почерненото семейство.Какво ли мислеха за съда тогава семейството на жената.Ето така лека полека такива като теб и Маречков съсипаха реда и правото.Ти беше за затвора след Сапио, а премиер стана.Маречков се измъкна с отнета книжка за 5 г.Кого лъжете?Себе си вероятно.Когато а САПИО се лежи, за убийство се лежи в затвора, тогава ще има ред и справедливост.После Доган уби Емин и го писа самоубийство.Вие сте виновниците, не хората.

45

вай, вай, ваййййй...

преди 5 часа

Ваньо Теменужката изпълзя!

44

Acaн бaжga

преди 5 часа

Cokepec вaaa, Cyнak! Kaч napa npuбapuзacuoнu бoнyвu, вaaa?

43

Анонимен

преди 5 часа

България спря да се развива в 2001ва година. Костов беше единствения кик в нашето развитие м/у 1997ма и 2001ва. Народът сам си го причини.

42

до 38

преди 5 часа

Точно обратното. Когато почна да им реже главите, разни Боневци червенотиквеновчета се активираха по ДС разписани сценарии и домъкнаха "царя" за да заблудят и без това заблудения народ. Когато сам си го направиш, поне трябва да си го признаеш. И България замръзна в 2001ва година и дотам.

41

Анонимен

преди 5 часа

Единствената му заслуга за България е , че разби крадливото лицемерно СДС. Абе след Костов потоп, където мине трева не никне, а Костов става все пи-богат и мазен.

40

до

преди 5 часа

Не грешка, а страхливост, липса на воля.Не е държавник, а утопист.И до днес е такъв...надявал се, мислел си...Провали едно поколение, и отне живота на следващото.

39

Анонимен

преди 6 часа

Костов е играч не е като вас мух льовци където КТБ ви открадна парите.Бай ви Иван освен, че си уреди високи лихви успя и да изтегли парите си въпреки, че беше забранено.Не, че бе опрял до някакви си 155 000, джобни пари, но бай Косто свое не оставя, а и от чуждо не се отказва.