26

Анонимен

преди 1 седмица

"Само че преди няколко дни В Израел празнуваха Новата -5875година!Нещо да ти говори това" - Да, говори ми, че евреите са бaвноpaзвиващи, защото светът е на много милиарди години стар, а не на 5875 години.

25

Анонимен

преди 1 седмица

"България е била пряко тероризирана, избивана, изнасилвана от мюслитата 500" - B мокрите ти сънища, може би. Иначе никога не се е случвало. Дори византиец император е наречен "бългаpoyбиец", но османски султан не.

24

Анонимен

преди 1 седмица

Ялaй бaбa, ялa ялa...

23

Р0ни Р0ни Р0ни

преди 1 седмица

още ли не си разбрал, че тебе - Никой за Нищо НЕ те Брои?!

22

Анонимен

преди 1 седмица

Палестина е 1300 години по-стара от Царство Израел. Земята си е на палестинците.

21

Анонимен

преди 1 седмица

До 24 Ти пък кой си бе клоун измислен : ))) Мн лаеш нищо не казваш. Типичен белег на фил гейй

20

Този на снимката

преди 1 седмица

през лятото, преди олимпиадата, даде мъжка дума да се изкъпе в Сена. Чакаме.

19

Анонимен

преди 1 седмица

До 21 Видяхме преди 1г кои са терористите. Върнаха се към истинското си лице - стреляне на месо , изнасилване и отвличания. Всеки който нападне Суверенна държава си носи риска от последствията. А това че военн терористи се крият между цивилно население с тяхното позволение... си е техен вътрешен проблем. Не видяхме нито народа на паледтина , нито народа на ливан да се дистанцира от тези терористи.

18

Анонимен

преди 1 седмица

"Европа изобщо е няма в нито един световен конфликт като военна сила." - Като казваш "Европа е няма" какво точно си искал да напишеш? "Няма" подобно на "глухоняма" или? Или просто си негрaмотен? Неграмотен, но с мнение. И то нормално в тоя случай да е погрешно мнение. Слушай по-умните, учи се и недей да се пениш много.

17

Анонимен

преди 1 седмица

До 20 Много детски приказки. Естествено, че ще защитаваме Израел. Първо това е държава . Второ тази държава е създадена преди палестина. Трето България е била пряко тероризирана, избивана, изнасилвана от мюслитата 500г. Не 50г , а 500г. Много добре знаем с какво си има работа Израел. И Да! Ще го подкрепяме до пълното унищожение на ислямизма в региона.

16

Анонимен

преди 1 седмица

Човек да защитава Израел, значи или е тъъъппп, или е психично болен и едновременно зъл. То от евреите тръгва всичко. И на вас от 70 години да ви крадат насила имотите с терор, то и вие ще се радвате като палестинците когато някой удари насилника ви. Те нещата не почват на 7 Октомври. Нещата тлеят от 70 години. Мюсюлманите са възпитани да са мирни и покорни и считат за грехота да убиват затова евреите си правят каквото искат с тях.

15

Анонимен

преди 1 седмица

А тоя се съвзе ли. Ами време беше света да каже на тея терористи да спрат да стрелят срещу Израел и после да реват. Франсето е толкова слаб че е като пинчер, без зъби. Германия спи своя 80г сън, Англия си гледа футбола, Италия и Испания са просто никои. Европа изобщо е няма в нито един световен конфликт като военна сила.

14

Българинъ

преди 1 седмица

Макароне, къде беше на 7-ми? А на 8-ми? От 8-ми Октомври Израел е под обстрел от Ливан и Сирия с по 200 ракети на ден, "солидарно" с кленетата от Газа и обстрелите от Йемен, Ирак и Иран. А ти не само мълча, а и не спря да съдиш Израел. Междувременно Хамас е смазан и Газа срината, Хизбалла унищожен и Бейрут е Газа 2.0, Хутите втори път гледат фойверки, Иран се окопава под земята. Ливан не е Париж на Б.Изток, а Париж е Бейрут на Европа. И ти го знаеш. Гордо до Израел!

13

Анонимен

преди 1 седмица

хахахаххаха евреите ударифа френската компания за петрол в ливан и изведнъж макаронеца се наведе с широко разтворени бузки както и баба му не би мечтала

12

Анонимен

преди 1 седмица

Баболюба,който се оказа,че май е дедолюб на дедови си писука такива кретенизми щото е и най обикновено мекеренци на сатанистите родшилди дето го и поставиха на тоя пост .

11

Ужас

преди 1 седмица

Какво лицимерие и наглост.

10

А този

преди 1 седмица

По дани на намиращи се в Ливан американски доброволци, жертвите на еврейското клане са над 100 000...

9

Я па ти..

преди 1 седмица

До НЯКОЙ 6 Путин изби един милион невинни хора , но ти не се сещаш за него. Болни амбиции на един и-зр-од.

8

Така е ..

преди 1 седмица

Войните се спират само със сила.Никакво призоваване.Две години и половина Европа и САЩ призовават Путин да спре , но той не спира. Идва време за голямата тояга от към дебелия край.

7

Дрисльо!

преди 1 седмица

Баболюб мисли, че нещо зависи от него. Защо като е толкова "загрижен" не отиде на място да се запознае със ситуацията. Да наложи санкции срещу Израел за невинните жертви в Ливан и Газа!