37

Анонимен

преди 6 дни

Toчнo Typцuя ga нe roвopu зa reнoцug!

36

Исторически Факти

преди 6 дни

До АнонименТракийските българи бяха избити от гърците в Беломорска тракия , тези в Турция в Балканската война имигрираха в България ,а от България имигрираха турци -размяна.А евреите ги спаси Османската империя. На всякаде католиците ги горяха живи по кладите, султана ги извози с кораби от Испания и ги прие в империята. Турски родове са приели еврейската религия още през 9 век. Най -богатите хора в Турция в наши дни са евреи. Рекордьора по плащане на данъци с години беше арменец- Манукян...

35

Анонимен

преди 6 дни

Тъй като Ердоган много милее за палестинците . Няма как да не знае кой пална искрата . Хамас - Хизбула ~ Техеран ~ Москва. Над Москва е само Пекин.

34

Анонимен

преди 6 дни

"Разкажи за Батак и Перущица" - Нешо съм пропуснал. Какво е имало в Батак и Перущица? Има убити мюсюлмани от българите. Всичко друго е безинтересно. Даже турската армия идва за да потушава бунт. То и сега в гетата ходи жандармерията да потушава бунтове когато аспаруховите българи нещо прекрачат границата.

33

Анонимен

преди 6 дни

Знаете ли защо мюсюлманите не ядат свинско? Защото за тях това е канибализъм.

32

до 36

преди 6 дни

Недей, брат, не падай на нивото на анадолеца. Преял е с развалено свинско и не знае какво говори.

31

Анонимен

преди 6 дни

Не само, че Израел ще загуби, а даже и в учебниците по История ще ви го вкapaм да учите за това. И за геноцидът който сте правили срещу мюсюлманите ще учите в България! В официалната учебна програма ще ви бъде! Ще учите и ще пеете песни с молитви за извинение!

30

Истината е в земята

преди 6 дни

Англичаните през 1845 умориха 25% от ирландците с глад през "Големия глад за няколко години. Руснаците през 1933 убиха 10 милиона от глад с гладомора, като 8 милиона са украинци .В България от масов глад никой не е умирал в последните 1500 години.

29

Анонимен

преди 6 дни

Ердогане, разкажи за кюрдите, арменците, тракийските българи. Разкажи за Батак и Перущица. Много грехове имате и ще плащате. Израел има пълното право да ви изтрие от лицето на земята. И ще стане, въпрос на време е.

28

Анонимен

преди 6 дни

To и българите са правили геноцид в Македония. И в Родопите са правили геноцид. И в Одринско са правили геноцид.

27

до 23

преди 6 дни

Потвърждавам, работил съм с турци. Никаква хигиена нямат.

26

Анонимен

преди 6 дни

Слава на Христос, да живее България, подкрепа за Израел и Украйна, а дяволска турция ще гори като содом и гомор!!!

25

Анонимен

преди 6 дни

Турците не са хора и не заслужават хуманно отношение. Заслужават огън от небето да ги гори. Дяволска, проклета нация, която освен мъки и смърт не е дала нищо друго на човечеството.

24

Анонимен

преди 6 дни

Тия не си взеха от миналогодишното земетресение. Завинаги ще съм задължен на Израел, ако пуснат няколко атома над Анкара или Истанбул...

23

Исторически Факти

преди 6 дни

Българите са били втората по чистленност група в годините на края на Османската империя. Като разликата в броя с първта етническа група е само 0,5 млн. Но след 10 тина години след като ставаме независими идва ПСВ. След нея губим над 50% от България територии населени с българи където днес са останали по 1%. В империята турците са били в по-тежко положение от българите и другите християни. Задължителна военна служба само за турците , българите имат избор да си платят и др.

22

Анонимен

преди 6 дни

Турция за геноцид говори първо признай своя за да обвиняваш другия

21

Анонимен

преди 6 дни

"Спокойно, ще ви оправим" - Ти себе си не си оправил, тръгнал си друг да оправяш.

20

Анонимен

преди 6 дни

Скоро от пуйкия камък върху камък няма да остане, а такива като тебе ще се чудят къде да се скрият. Спокойно, ще ви оправим! Търпение само, и до теб ще стигнем...

19

Анонимен

преди 6 дни

По време на турското владичество, българите са имали права, имали са собственост, имали са религия каквато пожелаят, строили са църкви, имали са сосбтвен дoбитък, собствена земя. Дори християните не са ходили на война да умират, защото армията е била само за мюсюлманите. Т.е. турците са пазили българите в империята. Неслучайно българското население се умножава многократно по време на Османска империя.

18

Анонимен

преди 6 дни

"И геноцидът над българи/по време на турското робство/" - Кога е бил тоя геноцид? И какво е това "Турско робство"? България е била на много части, от които само 2-3 по-големи крепости се инатят и се съпротивляват. Покойният вече историк, Професор Божидар Димитров, началник на Националния исторически музей, в книгата си "12 мита в българската история" казва, че българите сами са се биели за по някоя друга ливада и са наемали турски отряди. И сами са се предавали. Книгата я има в Интернет.