70

Анонимен

преди 4 часа

Мир на душата му. Пазете Лилето, защото тя е по-възрастна от Маричков, но продължава да пее на сцена, да е жива и здрава.

69

До 72

преди 4 часа

Това е негова версия .В ляво ,пък зад храсти и още какво ли не и точно на не миго се случва.Вярвай му.

68

НЕЩАСТНИ РУСОФИЛИ

преди 5 часа

ПУТИН КОЛКО ЖЕНИ УБИ, НО ВИЕ ЕДНА ДУМА НЕ ОБЕЛВАТЕ, ДОРИ СЕ РАДВАТЕ И ПОЗДРАВЯВАТЕ

67

Анонимен

преди 5 часа

Какви кумунисти са ви в тик вите...Внук е на арх.Киро Маричков,а по майчина линия-на диригента Борис Левиев.Наградите получава не при "комунизма" 2010 г получава орден "Св.Кирил и Методий"1степен,а през 2020 най-високото отличие орден "Стара планина"1 степен...

66

Домбил Бомбасов

преди 5 часа

До Да Янице миле китич е в прекрасно здраве и прибира по сто ияди марки на участие. а ти лумкаш с шест браузера да може да изкараш за тока. и съм ти казвал 20 пъти да не ме сочиш с пръст ако не искаш у магазина пак да гледаш на другата страна.

65

Анонимен

преди 5 часа

До 69 Да на 10. 10 1999г.Маричков се блуска в друга кола която е с предимство. Умира жена. Маричков е осъден на 3 год. условно.НО, само той ли е виновен? Има знак STOP, но отлявата страна на пътя, зад храсталаците и не се вижда добре.

64

Да Янице

преди 5 часа

И ти като Домбил се интересуваш от здравето на Миле Китич.

63

До Безмозо

преди 5 часа

Макартни може да изнася концерти и до 100 години.Това не е критерий ,за всички музиканти.Юбилей няма да има .Пойнтесесувай се за дати те 10.10.1999 , 11.10.2024 свързани с Маричков и ще разбереш защо.Макартни не е убил човек.

62

Яница

преди 5 часа

На дърти години се иэлагаше да дава концерти, докато не се преби !!! Един от шутовете които подскачаха като маймуни на митинги след преврата 1989 година !!!! Никога не съм харесвала рок!!!!

61

Неслучайно

преди 5 часа

Агентурството на тия им е семейна черта. Баща му по Тошово време го бяха пратили да учи дипломация и право в Сорбоната и Швейцария , а след 1989г. Мосад го убита посланик при папата във Ватикана. Синчето изнасилваше и убиваше и все му се разминаваше и това не е случайно.

60

до 40

преди 5 часа

До Анонимен.На фестивала "Ален мак",тази песен ли пя,""аз не съм комунист"?Беше маша в ръцете на БКП.За убийството на жената,нищо не му направиха.Както и на Калоянчев.Прави се на болен и не ходи в казармата.Изчезна едно сценично осветление което е много скъпо.Най-добрите композитори му даваха идеи и пишеха песни.Добрите поети си пробутваха текстовете.Посредствен музикант,но ДС пускаше само отбрани от тях.В автобуса,по радиоточката,телевизията-все едни исъщи.

59

Домбил Бомбасов

преди 5 часа

До Тодор Тодоре, Тодоре, дърто магаре, *** тури метан в таксито, че колегата пак те е остаил на циу

58

IQ 3.14

преди 5 часа

чекте са не беше ли патриарх Георги Минчев? или тоя го избрахте с петима въздържали се?

57

Анонимен

преди 5 часа

Дърт комунист на 80 г. пиян залян падна от сцената с 5 стъпала и умря :)))

56

до 40

преди 5 часа

"важното е общочовешкото у него." Нямаше такова! Като музикант - аз лично харесвах част от творчеството, но като човек беше кръгла нула!

55

Безмозо

преди 5 часа

До ЗороЩурецът искаше да изнесе концерт за юбилея си.Пол Макартни също изнесе концерт преди две седмици и беше бурно аплодиран,а му е батко.

54

Тодор

преди 5 часа

Когато искам да си припомня колко ниско са паднали вечните писатели по форумите прочитам коментарите под статии за смърт или катастрофи. Хоноруваните писатели никога не ме разочароват. И винаги коментарите са излишно политизирани. Парица е царица.

53

Анонимен

преди 5 часа

Най- вероятно, точно като Гарелов, е получил инсулт и затова е паднал. Много такива случаи има. Да жалост!

52

Мъка

преди 5 часа

В Оряхово няма болница от много години. Има някакъв мизерен медицински пункт с една линейка. Маречков беше ЧОВЕК легенда , но не прецени кога да спре . Песните му ще живеят дълго. Поклон.

51

Анонимен

преди 5 часа

до 50 Кравар, даже под такава статия намесихте русофилите. Вие краварите сте неизлечимо психичноболни същества