22

Анонимен

преди 6 часа

Краката ми миришат на пушен оцет.

21

Я,

преди 6 часа

подписваш се под статия със собственото си име, ама ако някой напише ЕLКА на кирилица вече се цензурира. Избихте рибата Василева :)))))

20

Анонимен

преди 6 часа

Защото са незаменими при отглеждането на децата. И трябва да са здрави, за да изхранват и защитават децата си поне първите 8-10 години. Мъжете и с тях и без тях живота продължава. Един е достатъчен да опраши всички, ако няма друг. А по време на война, когато мнозинството мъже ги няма, жените успяват заедно да се организират, изхранят всички и продължат напред. Силния пол е женския. Мъжете може да покажат мускули, но те и говедатa показват мускули. В главата 95% изостават.

19

Хмм,

преди 7 часа

Украйна - противоречиви статии. Ливан и Газа - средно до по-сериозно затъмнение. Сирия - някой вече знае ли, че се води война там. Пълен мрак. Турция воюва с iдиотите от щатската Ислямска държава. Иран и Ирак също... Няма смисъл да изреждам. Поне *** и подобни няма да останат без работа... Журналисти били, пфу...

18

препатил

преди 7 часа

На жена си работа безкрай създавай, иначе горко ще съжаляваш.

17

Анонимен

преди 7 часа

Еволюцията доведе до промяна и в момента жените са силния пол. На един приятел приятелката му разтоварваше пазарските чанти докато ние с него пиехме бира пред блока.

16

Трифон

преди 7 часа

Статията е дискриминация!!!

15

Макактака

преди 7 часа

Защото това не е вярно, както и много други "популярни изследвания" по темата ковид. Набързо забъркани ваксини, срещу мистериозен вирус, набързо напечатани стотици милиарди за ваксини и реална инфлация.

14

По-голяма

преди 7 часа

Dивотия скоро не бях чел, ама поради липса на новини, ще се наложи и с това да се задоволя :)

13

Анонимен

преди 7 часа

щото жените ходят повече насам натам

12

Анонимен

преди 7 часа

До Анонимен 16Аз нямам нито един татус и мъжете и жените около мен нямат татуси.Брадата помага за имунитета на мъжът.

11

Анонимен

преди 7 часа

Защото ние мъжете се оплакваме повече като ни заболи нещо докато жените не се оплакват толкова много като нас. Жените са свикнали да търпят на болка, а ние мъжете не сме.

10

Анонимен

преди 7 часа

На снимката : ромска джебчиика бяга щото я гони притежателя на гепения портфейл .

9

Бонго Бонго

преди 7 часа

Ами той инженер Радев кокарджата затова се епилира гърдите, за да прилича на жена и да има силен имунитет.

8

Анонимен

преди 7 часа

Ежемесечния цикъл ..е отговора

7

Анонимен

преди 8 часа

А за гейовете това важи ли ?

6

Анонимен

преди 8 часа

Обяснението с хромозомата не е оняснение. Защо , според Дойче велевските учени, тоно там е силата, е въпросът. Отговорът е съвсем друг: мисията на мъжкото начало е промяната, мисията на женското начало е запазването на постигнатото. В този смисъл мъжкият екземпляр има стойност само докато/ ако е здрав и силен. Женският екземляр трябва да е нащрек, умен и адаптиваен и за да подпомага израстването на поколението. Затова и сред мъжете има повече както гении, така и уро.дии

5

Мен

преди 8 часа

По силна е защото най тежкото което вдига е коша с дрехи или малкото бебе.Я да излезе да бъхти наравно с мъжете,в заводи,мини ,сметища,пречиствателни станции и всякакви химии и мизерии да видим колко и е силна имунната система.Стига сте писали гнусотии

4

Анонимен

преди 8 часа

Годзила със силна имунна система.

3

Аха, почти

преди 8 часа

Сигурно повече се блазнят от томболата за 20 лева пред супера и се ФЪКсинират по-често, а? Затова ще да е.