70

Денков

преди 3 часа

Австрия,родината на ,валса и Хитлер,какво може да се очаква,ние кога ще я блокираме или европейските ни депутати са само за заплата там ,в Брюксел

69

БРАТУЖКИМ

преди 3 часа

РОССИ Е ПРОКУДЕНО ЗА ВЕКИ ВЕКОВ ПЛЕМЕ ОТ ВИКИНГИТЕ ТЪЙ КАТО СЪЗДАВАЛО МЕЖДУОСОБИЦИ И...СЛЕД КОНФЛИКТИТЕ ЗАВЛАДЯВАЛО ТЕРИТОРИИТЕ НА ВИКИНГСКИТЕ ПЛЕМЕНА. ЗА ТЯХ ВИКИНГИТЕ КАЗВАТ,ЧЕ СА РАЖДАНИ ОТЗАД...ТОЛКОВА УХАЕЩИ БИЛИ В ПРИЙОМИТЕ СИ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ЦЕЛИТЕ СИ. РОССИ НЕ КРАДЕ А ВЗЕМА КАКВОТО РЕШИ И НЕ ЛЪЖЕ ПОНЕЖЕ ТАКА СИ ДИША...

68

БРАТУЖКИМ

преди 3 часа

ОТ ШЕСТИ-СЕДМИ ВЕК ДО...И СЕГА СМЕ С ИСТОРИЯ НА РОССИ...ДИР,АСКОЛТ,ГРОЗНИЯТ ИВАН...БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ОТ БЕЛГРАД ДО КИТАЙ...БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ПЕТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ ПРЕДИ ХРИСТА...НАБОРИ СМЕ НА КИТАЙЦИ,ЕГИПТЯНИ И Т.Н.Т. КОНФУЦИЙ Е НАПИСАЛ АЗ СЪМ УЧЕНИК НА БЪЛГАРИТЕ.

67

БРАТУЖКИМ

преди 3 часа

Аз съм против американското присъствие в България. ние си имаме руско което замени турското а векове преди това имаме и византийско дар пак от росси,но това в кремълскобългарската история го няма и шестте милиона кремълски българи сега наричат руското присъствие освобождение,е малко по принуждение тъй като агенти на граф игнатиев предават АПОСТОЛА И ПОСЛЕ И ВЪСТАНИЕТО ОРГАНИЗИРАНО ОТ НЕГО. А ТОЙ Е КАЗАЛ КОЙТО НИ ОСВОБОДИ ТОЙ ЩЕ НИ ЗАРОБИ.

66

Анонимен

преди 3 часа

"...Копейките ще се подмокрят от възторг, че България щяла да бъде прецакана! Те още си обичат крепостното право " - копейките осъзнават, че запада ни изцежда икономически. Клекналите с пъпната на запад сте тия дето се подмокряте като чуете Австрия, Германия, Холандия. Западноориентираните продължавайте да ръкопляскане на запада докато стотици хиляди източно европейци обслужват складовете в Ротердам и Хамбург. И не забравяйте - По дрехите посрещат, по ума изпращат.

65

Спонсор

преди 3 часа

Скъпи ***! Във всяка държава в шенген ви проверяват на летищата! За водния вероятно е поредната българска глупост! Гледам там и как селянина от ОКОП, щял да се кичи с френски орден за ЛЪЖИТЕ, КОИТО Е НАП ИСАЛ! Когато СВИНЯТА и ТИКВА ТА върнат откраднатото, може и да има някакъв шемет! И то за територия със срината икономи ка, с НЕВЕРОЯТНО ГОЛЯМА АДМИНИСТРАЦИЯ И ПАРЛАМЕ НТ! И С НЕВЕРОЯТНИ КРАЖБИ ОТ КИЕВСКО ОДЕСКО СОФИЙСКАТА МАФИЯ!

64

Стига бе,

преди 4 часа

...Копейките ще се подмокрят от възторг, че България щяла да бъде прецакана! Те още си обичат крепостното право !

63

Някой

преди 4 часа

Малко им вярвам на тия! Когато всички социолози твърдяха, че ако се разтурят "Патриотите" и се явят поотделно , няма да влязат в Парламента! Тогава активираха агент Иван /Каракачанов/, и те излязоха от Парламента! Сега щяха да демонстрират "гръбнак", а не Чалгата и Коце Копейката да се набират за най-големите "патреоти"!

62

KARL NEHAMMERR

преди 4 часа

Билгария никога в ШЕНГЕН...НИКОГААА...АЗ УДРЯМ БРАДВАТА на Балканска Сомалия.

61

БРАТУЖКИМ

преди 4 часа

България ще е в шенген заедно с русия...една територия един пожизнен вожд все такаааа до края на москвааааа.... С лава на росси докрак!!!...

60

Вчера минахме от

преди 4 часа

Чехия в Германия без никакви проверки! Толкоз за Шенген!

59

Това, че е

преди 4 часа

лицемерничене трябва да е ясно на всеки с IQ поврче от 1, но кой нормален българин иска още Шенген впредвид последиците от такова глупаво тешение?

58

Samo minavam

преди 4 часа

Между другото. Когато жена ми, си отиваше от този свят, Австрия, ми призна рецепта за лекарство, лицензирано в цял свят. Ако ме бяха хванали с него на Калотина , като си идвах от Виена, нашите гащници, щяха да го конфискуват. Не можа да пие от него, дарих го, дано да е помогнало на някого

57

България

преди 4 часа

Трябва МОМЕНТАЛО да напусне евробардака!!!ЧЛЕНСКИЯТ ВНОС НА ВСЕКИ ЕДИН БЪЛГ.ГРАЖДАНИН И МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА КОЕТО ПОЛУЧАВА ОТ ЕС ИЛИ КРАТКО КАЗАНО ПАРИ ПОЛУЧАВАТ ПАРТИИТЕ НИ КОИТО НИ ВКАРВАТ В ГЕНОЦИД И ДЕМОГРАФСКА КРИЗА!!! Т.Е ЕС Е ЕДИН ПОСРЕДНИК МАФИЯТА ДА НИ ТАРМЪЧЕ И ИЗБИВА!!!

56

Samo minavam

преди 4 часа

От къде тогава, ще крадат политиците.....дупе дават за еврофондове

55

Троян

преди 4 часа

Няма го Яне Сандански. :(((

54

Бунгар

преди 4 часа

По глупава и невярна позиция от тази на ВМРО не бях чел до сега.. Никаква икономика няма в Шенгенското споразумение,а само полицейщина и граничен контрол.Стига с тези камйончета и камионетки дето чакат по границите.Проверките са задължителни защото в противен случай миграцията ще стане свободно предвижване на хора ,капитали и тероризъм.

53

Анонимен

преди 4 часа

Не са ЕвроАтлантически Марионетки БГ политиците , а са много корумпирани и от там е проблема! Заради тях не сем нито в Шенген, Нито в Еврозоната! Корупцията е по-голям проблем за нас, отколкото това ,че не сме в Шенген и Еврозоната!

52

Анонимен

преди 4 часа

Миля, че беше коалиционна корумпирана партия на ГЕРБ! Нещо подобно!

51

Анонимен

преди 4 часа

Какво беше ВМРО?