24

анонимен келеш

преди 2 седмици

Ей копейки вие право на глас нямате:):):)Ше седите мирно и само ше гледате как Израелците унищожават хамас и хисбула,както седяхте мирно и гледахте как флекса резна главата на руския солдат от паметника:):):)

23

Христо Христов

преди 2 седмици

До Анонимен/15 "Оръжия и боеприпаси на нападнатата държава няма ли да изпратим?" - ЕС нищо няма да прати, щот Израел ги заплащи още 2001-ва година с атом, ако не слушат.

22

Алекс

преди 2 седмици

И как да се намери дипломатическо решение след като "Хизбула" не спря да изстрелва ракети към Израел? Какво трябва да направи Израел? Да наблюдава ракетните атаки или да изпрати армията да се справи с проблема? Очевидно избира второто,което ще направи и всяка друга държава,разполагаща с боеспособна армия.

21

Нима

преди 2 седмици

Израелските сили за отбрана (ЦАХАЛ) заявиха, че са започнали сухопътна операция в Югозападен Ливан - какви сили за отбрана, като нападат съседна суверенна държава???????????????????????????????????????????????????????

20

Анонимен

преди 2 седмици

Бг-медиите от 113 място , се чудят на коя страна да са , или който плаща повече !Ама НАТО си е САЩ , пак са едностранно новините !

19

Те

преди 2 седмици

Ционисти агресори.

18

Анонимен

преди 2 седмици

Как стоят нещата и в Йемен ? До кога САЩ се унищожават мирни граждани , които вече надхвърлят 400 000 ???

17

Моше Равинович

преди 2 седмици

Тия както са тръгнали да се бият с всички, скоро и в ЮАР ще нахлуят.

16

Анонимен

преди 2 седмици

И как се нарича това , "Нахлуването в чужда територия '' ?Кой е агресорът ?САЩ , Англия , Израел , или и трите заедно ? между другото , на САЩ и Англи се случва , за ''първи път'' да бъдат ''агресори'' !

15

Анонимен

преди 2 седмици

Свободният свят няма ли да каже нещо по въпроса? Оръжия и боеприпаси на нападнатата държава няма ли да изпратим?

14

Анонимен

преди 2 седмици

За какви измислени "проруски" коалиции говорите? Русия никога не би нападнала Израел. То 1/5 от хората в израел са руснаци. Руски евреи са. Държат сума ти бизнеси в Русия и в Украйна. Продават оръжия както на Русия, така и на Украйна. Евреите държат всичко носещо пари в Русия. То и в САЩ така. Че Русия щяла да помага на някого, това няма да стане. Те на себе си не могат. Едно време руснаците даже са искали да завладеят Иран.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Байдън - Израел има право да се защити. А сега като е агресор, що не дадете двуличници американски оръжия ама не на Хизболах а на ливанската армия. Защо бре двуличници?!?!?!

12

Анонимен

преди 2 седмици

346 досега са убити в Газа сега ще видим на какво ще се натъкнат агресорите в Ливан.

11

Анонимен

преди 2 седмици

Някакви санкции срещу държавата-агресор? Предполагам, че по-скоро не. Международен ред, основан на правила. Да му се догади на човек.

10

anonimen

преди 2 седмици

Те хубаво воюват, а бежанците? Хора млади, надъхани, освирепели, пак ли ние ще ги гледаме? С огромната им раждаемост, образуват ли партия, а то ще стане, нали се сещате, че са от първите политически сили? И ще наврат Израел където....И демографията не е в наша полза

9

Спрете ги

преди 2 седмици

Тия кръволоци не се спряха, няма ли кой да ги спре?

8

Кашкавал

преди 2 седмици

Сухопътна операция? Мисля че терминът е "непровокирана пълномащабна агресия към суверенна и независима държава"? Или това беше само за другата война, дето се води в момента по на изток?

7

Много важно

преди 2 седмици

Хазарските диваци се бият с мюсюлманските диваци. Точно както преди девет, десет века. Класика.

6

Анонимен

преди 2 седмици

САЩ отиват със самолетоносач да пазят Израел. Обаче не виждаме руснаци да ходят да пазят арабеските. А уж много модерно станало в тоя сайт да се подмята обидата "копейка" и да се създава изкуствено мнението, че който защитава арабите е русофил. Да, да, ама не.

5

Анонимен

преди 2 седмици

Не е само това - за първи път зам.-лидера на Хизубла Наим Касем, е заговорил за търсене на примирие само в Ливан, без да споменава Газа! В същото време, иранския външен министър, явно усетил накъде дyха вятъра, отчано обикаля съседните страни да търси помощ... Пропукваща се про-руска коалиция!