144

Анонимен

преди 2 часа

НЕНЕНЕНЕНЕНЕ КАК ШАРЛАТАНИТЕ ЩЕ СИ ЗАГУБЯТ ПАРИТЕ ВЛАСТТА ЗА НИЩОПРАВЕНЕ САБОТАЖИ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО ИЗЛИЗАТ ЛЪЖАТ И ПАК И ПАК ТАКА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ХАХАХАХА

143

Ченгето математик

преди 2 часа

Огнян Кунчев...работи в Института по математика,където са ченге до ченге...като почнеш от академиче Петър Кендеров-световно ченге шестак,ченгенцето Юлиан Ревалски- шеф на БАН...та свършиш с тоз надут пуяк..бе и Фулбрайтов стипендиант и ..Хумболт стипендиант!?!? Че кой може да се похвали с това?- само туй надуто ченге..

142

Анонимен

преди 2 часа

Който не гласува, гласува за Прасевски и Тиквата

141

Анонимен

преди 2 часа

Ще гласуват , поТ 1/4 ! На пролет е голямото гласуване , над 65%!Според случващото се , Преходът в България едва сега започва , от Пеевски ... Народа чака 34г. , да се вкара някой крадец от ДПС , герб и шайката им , Пеевски започна !!

140

За 140

преди 3 часа

И аз не съм професор, и аз така мисля, освен това, прогнозите за "1/3 ще гласуват" са силно преувеличени.

139

Анонимен

преди 3 часа

Аз не съм професор, но мога да ви дам отговор. Редовен кабинет няма да има, поне в близката година. Партиите като ГЕРБ и ДПС обаче са умни и това го предвидиха, затова и промениха конституцията. Сега ще си имат служебни правителства. Главчев ще е премиер до 2026.

138

На татко Петкодетето

преди 3 часа

Шиши вече е убав!Жълтопаветните тритонеткаджии- няма да протестират против Шиши!!

137

Анонимен

преди 3 часа

Ние сме много прогресивни и нашата демокрация вече е на етап диктатура.

136

Анонимен

преди 3 часа

Това пък що за професор е? Играта!? ЦИК да вземе да си оправи сайта, да уволни спецовете, защото аз не намерих решение или друг документ с окончателен списък на регистрираните "играчи", за избори 2024.0 или 2024.1 не помня вече тази година имаше ли първи сезон на цирка или това е за сефте таз година. Хайде дайте линк със списък на партиите и коалициите, предстваляващи партиите и техните номера. Официално решение трябва да е. На сайта на ЦИК трябва да е! Или според вас професорите не е нужно?

135

Анонимен

преди 3 часа

А Германистан се съди с Турция за дюнера муахахаха. Скоро и за потурите.

134

Анонимен

преди 3 часа

Пролет пука. От Белене стенания се чуват, духове на жертви там роптуват. Столицата преместете, комунисти изловете, в Дунав с шлепове изпровадете. Умъртвиха ни бавно те, с нокти копаехме окопи, избиха ни с дебели сопи. Скелетите ни са пръснати навред, изпочупени, прегризани от свински зъби. Спомени за омъртвените Българи по концлагерите след идването на КомунЧергарите 1944г. ЗаШибания от комунистите български народ 3 Март 2013г.

133

Анонимен

преди 3 часа

Пролет пука. От Белене стенания се чуват, духове на жертви там роптуват. Столицата преместете, комунисти изловете, в Дунав с шлепове изпровадете. Умъртвиха ни бавно те, с нокти копаехме окопи, избиха ни с дебели сопи. Скелетите ни са пръснати навред, изпочупени, прегризани от свински зъби. Спомени за омъртвените Българи по концлагерите след идването на КомунЧергарите 1944г. За *** от комунистите български народ 3 Март 2013г.

132

хе хе хе

преди 3 часа

А ти защо си мислиш, че ако гласуват 100%, резултата от изборите ще бъде много по различен? В коя партия ще отидат гласовете на 70% негласуващи? Или ще се разпределят по всички партии? Те тия дето не гласуват само от една партия ли са?

131

Анонимен

преди 3 часа

Редовен кабинет няма да има от тук нататък. Сега ще гласуват около 30 % от хората. След 6 месеца ще гласуват 20 %, защото пак ще има избори. Накрая ще сме първата държава без правителство и пълна анархия.

130

Анонимен

преди 3 часа

Пролет пука. Левски, Ботев, Захарий, Стамболов събуждат се от сън дълбок. гледат те, не могат да повярват, в окова нова пак нахлузили са го народа. В София са се събрали, уж българи се пишат, с портрети наши все се кичат, а червенитеХлебарки управляват тука. Народа спасете, столицата си сменете.

129

Анонимен

преди 3 часа

Кой ще иска коалиция с Възраждане? хахаха Хората ти подминават тия по коридорите, те са под нивото на кварталните алкохолици даже. Няма да има кабинет. Втория мандат ако се даде на Копейкин той няма да успее да го изпълни, защото всички знаят, че е невменяем и пак ще сме на избори :) Още пари в канавката и ще е така докато Радев не направи партия. Поредния спасител, за който всичкото бройлери ще гласува

128

До 115

преди 3 часа

До АнонименИ как мафиота Пеевски ще оправи Възраждане бе *** ? Сега в неговите листи защо е и бившият вътрешен министър Стоянов дали не е работил за здравото купуване на гласове от същият Пеевски и си е траел?

127

Анонимен

преди 3 часа

Пролет пука. Видение се появи. С кръст в ръката Патриарх Евтимий се яви. Благи думи заговори и сърцата ни разтвори. Дяволи с раса се крият тука. Лукавите в лъскавите возила се возят, а не на Бог, на комунистите се молят. В Триадица намерили са те дбра опора, а столицата покварена не ви трябва.

126

Анонимен

преди 3 часа

Аз отново няма да гласувам, няма за кой.

125

Дядката

преди 3 часа

Не бойте се деца правителство ще има от Пеевски ,Борисов и Кирето от Канада ,т.е. мафиата няма да остане безучастна, а ще гледа да яхне държавата! Ако тия три партии не им стигнат гласовете ,пак на избори докато не уври главата на българина че може и без мафия!