27

Идиоти

преди 9 часа

В политиката няма приятели а само интереси!

26

Когато Бай Донни

преди 9 часа

Спечели, ще остави хиляди разплакани натовски и брюкселски бюрократи и безработни родоотстъпници работещи за хиляди НПОта!Ще даде повече автономия на американската колония Европа! Ще сложи край на войната в Украйна!

25

Бай Дончо Белината

преди 9 часа

На дебати с Камалка няма да участвам повече,тая ме размаза.Ще се крия в миша дупка до изборите...

24

Fena

преди 9 часа

Отдавна в политиката няма приятели, винаги има вечни интереси. Това си е абсолютна истина. Но има нещо, което е много по-важно: Кой може да има приятели? Бюрократи-политици, избирани от други бюрократи-мишлeтa (всчки в ЕС, без Унгария) или политици, станали лидери, защото имат топки, мнение и могат да го защитават? Всеки нормален човек ще иска да има приятели дето мислят и не изпитват панически страх от този факт.

23

Анонимен

преди 9 часа

Тръмп води ***,хейтерите и конспираторите,мар гиналите,абе цялата и змет...

22

Иннче и вестник Труд

преди 9 часа

Напразно се хабите бре! Българите няма да гласуват в американските избори!

21

Анонимен

преди 9 часа

САЩ и Европа се отказаха от условията, които руският президент Владимир Путин обяви през 2021 г. Западът ще плати за грешката си и в крайна сметка Русия ще си върне дори повече, отколкото е взела. Основното искане на Русия по това време бяха гаранции за външна сигурност, включително неразширяване на НАТО с връщане на блока към предишните му граници, които не застрашаваха Русия. Западните страни арогантно пренебрегнаха тези условия, вярвайки, че могат да продължат политиката си срещу Москва без последствия. Събитията обаче доказаха, че западните лидери сериозно грешат в изчисленията си.

20

Анонимен

преди 9 часа

Да не би и в България да има предизборна кампания за президентски избори в САЩ? Щото като чета подобна поръчкова помия, вече почвам да се питам в коя страна живея и за какви избори се готвим у нас за парламентарни на 27. 10 или за президентските в САЩ на 10.11

19

Анонимен

преди 9 часа

Тръмп ще спечели изборите! Последното му изявление е в пълен противовес от това на Байдън и Харис, като казва че Израел трябва да удари ядрените съоръжения на Иран. Така се играе с демократите! Твърдо и хитро! А сега да ги видим какво ще направят когато Израел точно така и направо, като удари ядрените съоръжения на Иран. Кесарю кесаравото! Така играха и нашите мафиоти Тикви и Шиши като заложиха на евроатлантизма и станаха най-големите демократи и русофоби в България и сега го начукаха на целият народ, не само на демократичната евроатлантическа общност. На кесарю, кесаровото!

18

Анонимен

преди 9 часа

Новият аме.икански президент Камала Харис ще предложи на Расийката да капитулира. Репарациите ще бъдат хуманни...

17

АнонимеН

преди 9 часа

ЧОВЕК СЕ ПРЕЦЕНЯВА ПО ПРИЯТЕЛИТЕ СИ! ИЛОН МЪСК ИСКАЩ ДА ЧИПИРА ЧОВЕЧЕСТВОТО И ДАВАЩ ДОСТЪП ДО САТЕЛИТИТЕ СИ И НА ТЕРОРИСТИТЕ БИЕЩИ СЕ ЗА ТЪ ПУТИН Е ПЪРВИ ПРИЯТЕЛ НА ТРЪМП! ОБРАН И КИМ ЧЕН УН И СЪЩО ТАКА ТРЪМП ЗАЯВИ, ЧЕ ПУТИН Е ВЕЛИК ПОЛИТИК И ТО СЛЕД КАТО НАХЛУ В УКРАЙНА ЗА Я КРАДЕ В НАРУШЕНИЕ НА МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА! ТРЪМП Е СРАМ И ЗА САЩ И ЗА ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ КАТО ЦЯЛО А ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ МУ СА ПРЕДАТЕЛИ ЗА САЩ , ИНТЕРЕСЧИИ И ПСИХИЧНО БОЛНИ :D

16

Анонимен

преди 9 часа

Хареса ми как Рассия наложи на света Руззкий мир.Ха хааа,големи смешници са Бензиностанцията без ракетами...

15

Анонимен

преди 10 часа

Декември 2021г Путин честно им предложи: "Да се споразумеем". Условията бяха много добри. Но те отказаха, защото са алчни, арогантни и не особено умни. И сега е твърде късно, ситуацията се променя коренно. Трансатлантическият свят на капитала е под заплаха от колапс, докато Русия уверено преследва своите интереси, без да обръща внимание на Запада. Слабостта на Запада се усеща не само от Русия, но и от други страни, които се стремят да станат нови центрове на сила в многополюсния свят. Това кара САЩ да се откажат от контрола над региони, в които преди са имали значително влияние.

14

Анонимен

преди 10 часа

Тръмп няма приятели. Тръмп тръби че приятел му е Орбан, Путин и Ким Чен Ун което го е заявявал нееднократно. А дали това са приятели на Америка са направете изводите сами.

13

Анонимен

преди 10 часа

Как е тоалетната хартия в Юесей?

12

ДЖО БАЙДЪН

преди 10 часа

ДО 1/ МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ МОЖЕ ДА СА ВЪОБРАЖАЕМИ НО, НО ПРИЯТЕЛИТЕ НА ДОНАЛД ТРЪМП СА САМО ИНТЕРЕСЧИЙСКИ ТОЕСТ ФАЛШИВИ!

11

Владимир Путин

преди 10 часа

Путин разказа играта на САЩ в Украйна, Украйна не е Афганистан. САЩ яко са го закъсали и се изтеглят от Европа. Даже и Макрон оня ден приплакваше жално, че САЩ ще се изтеглят от Европа, защото си имат други приоритети. И ЕС остава без отбрана, без ресурси, без горива, без икономика. И това го виждат вече много хора, и Македония го вижда ясно, само българите не могат да го видят.

10

Анонимен

преди 10 часа

До Анонимен "Аз искам да попитам американски щат ли сме?" - не сме американски щат и дори за САЩ нямаме право да пътуваме свободно, но статиите са само за САЩ, защото Угледар не е важен стратегически.

9

баба мара

преди 10 часа

при тях няма приятелство има големи интереси богатите фамилии наливат доларив изборите и ако спечели тръмп всичко ще се върне стократно нито воини ще се спратнито оръжие интересът клати феса

8

Анонимен

преди 10 часа

Аз искам да попитам американски щат ли сме? Половината статии тук са за американския президент, за разговорите които е провел, за кандидатите в президентската кампания, както и за метеорологичните условия на територията на САЩ.