22

Мир

преди 5 часа

Добре е Нетаняху да се поклони на Иран и да поиска прошка и мир! Защото писано е,че миротворците ще наследят Земята,а ескалира ли войната има опасност да разпердушинят Израиля и от него да остане нищо.

21

Батето

преди 6 часа

Другарко Райчинова,кой напдна Ливан?Да питам между другото...

20

Айляк

преди 6 часа

Всичко е психология. Израел имат ядрено оръжие, Иран, не. Но, ако се стигне дотам, че Израел да бомбардира Иран с ЯО, те няма да го направят. Защото не става току-така да минеш през главата на Русия и САЩ - те ще имат последната дума. Онази последна дума, която може да затрие планетата ни. Затова и персите обстрелват Израел, защото са наясно как стоят нещата. Но пък ще има да се пуцат перси и евреи яко, до второ пришествие. Сега чакаме кравари и рашки в ролята на омиротворители, сичко е точно..

19

Факт

преди 6 часа

За по малко от година еврейските фашисти из6иха над 30 хиляди деца!!!

18

Фифо

преди 6 часа

До Анонимен 15 - Днес научих от къде по-смислена медия, че нито една от трите защити - Стрела 3, прашка Давидова или Звезден купол не прихваща ракети с безопасна траектория, т. е. които следва да паднат в безлюдни и нестратегически райони

17

Ей че сме загрижени

преди 6 часа

за Газа и Африка , няма кой да оправи България всичко се руши българина тръгнал да оправя близкия изток .

16

До 15

преди 6 часа

Абе споко бе тарамбуко! Ще дойде време ще се тества ПВОто на Иран! Тогава ще видим, колко ракети ше преминат! Кат занм нрава на Израел, ракетите ще са над 1000

15

Анонимен

преди 6 часа

Глупостите на mисирка, ако иска да види как е като във филм на ужасите да се разходи до Газа, това дето е видяла засега е само дребно неудобство.

14

до 15

преди 6 часа

Е че какво му е на купола - нито един загинал няма - или ракетите не стават или си работи купола .

13

Еее като почнат

преди 6 часа

да преувеличават - безпрецедентна атака а няма нито един загинал. Руснаците ежедневно избиват повече с ракети и разрушават и никой не го отразява за нещо странно.

12

До 14

преди 6 часа

Те да не са започнали от оня ден. Ту едните трепят ту другите. Не знам защо въобще у нас има привърженици на едните или на другите. Ако се разровим по-дълбоко ще се окаже, че нито едните ви интересуват нито другите а в основата е всеизвестната ...фобия.

11

Анонимен

преди 6 часа

Ама нали евреите имат тоя супер-дупер ,ултра модерен купол дето прехваща всичко летящо защо ще трябва да се плашат или май купола не е толкова ефективен колкото им се иска и колкото се мъчат да ни го представят....

10

Анонимен

преди 6 часа

А сриването на Газа, събарянето на цели квартали в Бейрут без оглед на цивилните жертви сигурно е романтична комедия, нали госпожа??? НАЛИ??? Harла, двулична твap...

9

Безпецедент

преди 6 часа

Безпрецедентно ли беше това как израел изтрепа десетки хиляди + дечица, но те не са важни да се споменават. Но ударят ли Израел е голям проблем навсякъде.

8

Анонимен

преди 6 часа

Израелците спокойно могат да дойдат в Бегейско и да се заселят като укрите. Има място за още един народ. Хем няма да пречат на арабите и света ще се успокои. Поне едно свястно нещо за света направете бе папагали такива. Да ви знаят къде сте на картата.

7

Анонимен

преди 6 часа

Безпрецедентно?! Я пак? Съвсем си го заслужават дори. Въпроса е, че докато бомбеха рани по слаби от тях бяха много силни, ама Иран е голяма хапка за тяхната уста. Дори и за американската.

6

1-3

преди 6 часа

Очакваме с голямо нетърпение да видим приятното възмездие върху тия,които се опитват теб да унищожат,а ти по най-блестящ начин ще им отвърнеш-дали ще са хамас,хизбула,хуси-муси-все тая.Всички под един общ знаменател!!!!

5

ТОВА НЕ Е ИСТИНСКИЯ

преди 6 часа

ИЗРАЕЛ ОПИСАН В БИБЛИЯТА ТА ТАКА ЧЕ НЕТРЯБВА ДА НИ ВЪЛНУВА ТОЗИ КОНФЛИКТ

4

Анонимен

преди 6 часа

Ужаса сами са си го създали.

3

аноним

преди 6 часа

Арабелите да нападат!А пък Израел-с дългата ръка,да не чака! С фанатици-няма правила! Нападай внезапно,и може в болните им мозъци нещо да просветне!!!!