78

Анонимен

преди 5 часа

До 73 то и Зеленски е евреин ,но не търси. милиарди от Израел а от ЕС и сащ

77

Русия е Велика

преди 5 часа

Иран ще бъде наказан,американските добермани не прощават.А Зелето е готово на териториални отстъпки под натиска на Сащ,ако Русия се съгласи Украйна да влезе в Алианса .

76

Анонимен

преди 5 часа

"Арабите не схванаха, че евреите са средно с над 70% по-високо IQ от тях" - И как да стане тая твоя фантазия, след като и едните и другите са семити, генетично са еднакви и на практика са братовчеди. Само дето в Израел има и евреи ашкенази, които генетично са сходни до европейците и руснаците, защото са наследници на хазарите. Те тия последните може и по-умни да са, иначе не. Но на европейци ли е обещана земята в Палестина? :)

75

Да

преди 5 часа

От 4 ракети три са минали,това се вижда от видео записи,еврейте убиици си получават заслуженото.

74

Анонимен

преди 5 часа

Не знам дали щял да си плати Иран, но крърволокът и доказано корумпе Биби е краайно време да си плати за всичките му безобразия!

73

САЙМЪН ЦИПИС

преди 5 часа

В МОМЕНТА В ЗАПАДНА АФРИКА СТАВА ГОЛЯМА ВОЙНА..МАРОКО Е ЗАДЕСТВАЛ ПЛАНА СИ ЗА''ВЕЛИКО ГОЛЯМО МАРОКО''..И С ПОМОЩА И ОДОБРЕНИЕ НА САЩ Е АНЕКСИРАЛ ЗАПАДНА САХАРА (272 000 квкм)..И МАВРИТАНИЯ Е ПОЛУ-АНЕКСИРАНА ВЕЧЕ....А МАЛИ Е ПОИСКАЛ ПОМОЩ ОТ РОССИЯ и КИТАЙ. В МАЛИ СЕ БИЯТ ОТ 1 ГОДИНА--НАД 1000 РУСКИ КОМАНДОСИ В ПОМОЩ НА ЧЕРНОТО ПРАВИТЕЛСВО, СРЕЩУ ПРО-МАРОКАНСКИ ИСЛЯМСКИ БЕДУИНИ, КОИТО ИСКАТ ДА ОТЦЕПЯТ 55 ПРОЦЕНТА ОТ МАЛИ--СЕВЕРНАТА ЧАСТ. А ЗАПАДЕН АЛЖИР Е ПЕТАТА ЧАСТ ОТ ПЛАНА НА МАРОКО = 2мил. 80

72

Анонимен

преди 5 часа

Фашиста терорист ,че се платят като Иран ви пусне атома

71

Анонимен

преди 5 часа

Над Израел пиле не може да прехвръкне. Арабите не схванаха, че евреите са средно с над 70% по-високо IQ от тях и са тотално проядени от генните от МОСАД. Браво на Израел! В момента, в който Иран, КНДР и голташка Русия бъдат елиминирани, ще цари вечен мир! Да, в Иран и Русия има много добри хорица, както и в КНДР, ама не им се дава да шукнат, че иначе следва бесило...

70

Бонго Бонго

преди 5 часа

Василев, чети още веднъж Библията, за да разбереш.Явно я четеш наопаки.

69

Цвеклото

преди 5 часа

И ние имаме ЩИТ.В Парламента е.Те ни пазят.Крадат винаги като за последно.

68

Василев

преди 5 часа

Как е създадена еврейската държава? На чия територия? А Палестина ? Докато не се разреши мирно палестинския проблем ,ще има войни.Но едва ли? Кой има интерес от това?

67

Бонго Бонго

преди 5 часа

Трябва да сте много сгънали резайци, че да защитавате ирррран , хамааас и хичбилляяях, които убиха и един българин в Бургас.

66

Бонго Бонго

преди 5 часа

Пази ли?:))) Ще търсите Бойко :))))

65

Анонимен

преди 5 часа

Вижте сега. Войни се правят заради пари и власт. От хилядолетия има негласна битка между кръста и полумесеца. Обаче кръста е по-настървен и алчен, а полумесеца са будалички и смятат, че ще отидат в рая ако седят мирни. А къде е Израел ли? Евреите седят някъде по средата, гледат си филма, ядат пуканки, насъскват едните срещу другите, продават си оръжията, избиват си за кеф мюсюлмани и не им пука. Така и НАТО ще обслужва интересите на Израел, ще видите.

64

Анонимен

преди 5 часа

До Бонго Бонго74 Чинията, види се, по-добре пази, в БГ не падат ракети,,,,,,,,

63

Бонго Бонго

преди 5 часа

Защо отиват всички на запад към Германия Франция Италия Англия САЩ Канада??Защо не отиват в прекрасният ирррран или раасия ???Там даже Радев не ходи

62

Анонимен

преди 5 часа

Арабите не стават за войни.Нямат техника а и никога не са били войни.Ще бъдат пак смачкани.

61

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен Ционистите не управляват Израел! Пропускаш ли този пасаж?

60

Бонго Бонго

преди 5 часа

Напротив 72 . Мюслите са убийци. Избиха 1300 души на концерт в Израел. И явно не си гледал видеата с ракетите в жилищните райони. Спасили са се в бункерите , които имат.

59

Анонимен

преди 5 часа

И защо ми цитирате само изказванията на шепа ЕС политици, на англичаните и американците,ве днеса? Те ли са света според вас?