104

Анонимен

преди 6 часа

Г-жо Раева, Вие замисляла ли сте колко струва образованието на един медик? Долу-горе? Не единствено по тарифа от такса. Колко струва реалното образование даже в средните училища? И защо Западът ги взема, иска ги? Ако ТАМ образованието им беше ПО-, нямаше да ги изсмукват. И защо сума народ избяга, БЕЗ ДА ПЛАти НИЩО НА ДЪРЖАВАТА, КОЯТО ГО Е ИЗГРАДИЛА, И ПРОДЪЛЖАВАТ някои да се гордеят, че са използвали д-вата и са я отритнали? ВСЕКИ ЛЕКАР е по- ценен от всяка гимнастичка, от всеки спортист. Всеки!

103

Анонимен

преди 6 часа

До Анонимен102- Къде е нечестното в случая ?

102

Анонимен

преди 6 часа

до 99, забравил си останалото - с руснаците или трябва да играете честно или изобщо да не играете

101

Лапацало

преди 6 часа

Илияна Раева винаги е била едно лапацало. Момичето е непълнолетно и ми е чудно какви финансови претенции може да има Раева.

100

Селянин

преди 6 часа

Момчета и момичета колко българи избягаха от тази държава а вие коментирате чужденците. Много ясно, че ако е получила по-добро предложение ще се маха.

99

Morski

преди 6 часа

"Никога не вярвайте на русите, защото дори те не вярват на себе си. ", "Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан." - Ото фон Бисмарк.

98

Анонимен

преди 6 часа

Момичето си търси друго място за реализация , защото в националния при Илияна от връзкари не може да се вреди. Все пак е с руски произход Успех, Елвира ! Сигурна съм , че ще съжаляват за теб !

97

Анонимен

преди 6 часа

Значи, такива като мъжО на Раева всекидневно с гордост разправят кой на кого за колко се продава, футболните отбори на БЪлгария са пълни с чужднеци. Наскоро току преди олимпиадата дойде момиче от Иран. Спортът се е изтъргашил изцяло,Раева защо се учудва?А се радват, когато наши треньорки действат по света, а не ИЗ страната си.

96

Анонимен

преди 6 часа

Слава на Украйна! Руснаците имат имперско мислене и смятат, че целият свят им е длъжен с нещо.

95

Бухал ката

преди 6 часа

Най ме кефи като чета озлобени псевдо патриоти дето лепят етикети родоотстъпник и тинтири минтири. Всеки си има право да си избира бъдещето, не е като да ти пълнят главата в казарматаСпомия докато ония отгоре крадат. Аре пазете си катранения кеннефф а умните стъпка по стъпка до родоптстъпка. Убре абре главната кючекчийка Раева и даскалицата и Нешка

94

Анонимен

преди 6 часа

Това семейство е обидено на България и повече добро не чакайте от тях .Отнемайте им българското гражданство и да се махат.

93

Хм...

преди 6 часа

Светът е пълен със спортисти, подготвили се в България и сега състезаващи се за други държави. какво сте се захванали с това момиченце. Не видях някой да се оплаква когато Бербатов категорично отказа да се състезава за българския национален отбор въпреки че го молиха месеци наред. И какво? Ама щото в този случай баба Раева е подпушила от яд и да си го изкара на това дете. Щели да я съдят. За какво? България е ПЪЛНА чужденци дето са зарязали своите страни и играят за България. ТЯХ съдят ли ги?

92

Анонимен

преди 6 часа

Ква Армения, они са бедни, по - вероятно става въпрос за Азърбайджан.

91

Анонимен

преди 6 часа

Да я продадът на Армения и малката да отива на майната си .

90

Анонимен

преди 7 часа

Навремето, турците платиха сумати пари за Наим, иначе не му даваха права за състезания

89

Анонимен

преди 7 часа

До Анонимен 88. Има договори, адвокати. Аз не се притеснявам. Вие нещо се подухте от викане.

88

Анонимен

преди 7 часа

До 81Чудно но евроатлантиците не дават светът да е свободен)))Напротив, но да ходи където знае. Само да плати неустойки за договора който е подписала.Аха, забравих, че за руснаците, подписан договор не струва и колкото хартията н която е написан.

87

Анонимен

преди 7 часа

Що за недопустимо отношение към едно непълнолетно момиче! Смирете се бе, тетки гимнастички! Инвестирали били! Спортът не е само пари, приятели! Всичко около вас е замо и единствено пари пари пари! Изпратете момичето достойно, не се правете на кантарджийки на митницата в Столипиново.

86

Анонимен

преди 7 часа

Класически номера на руски кооври

85

Анонимен

преди 7 часа

До Анонимен 82. Нал досея ревяхте, че е рускиня пък сега заврещяхте за дълг и родина. Последно ? Чуждте състезатели размотаващи се по целия свят знаят ли за дълг, чест и родина ? Или само за когото кажете вие е важно ?