28

Анонимен

преди 5 часа

Пенсионери, военни и полицаи!

27

До Анонимен 24,

преди 5 часа

Реститутите - мафиоти не са хора, различни от тези с куфарчетата на БКП. Разпадът на великата партия облажи едни и същи хора - приближени на същата и продажни на новия господар - куфарчета, реституция, пари безотчетно и под масата. Имаше само за тях.

26

Айше

преди 5 часа

Аз в Германия добре за български чорбаджи няма да работи ич

25

Анонимен

преди 5 часа

Е как да не работя, като искат 65 за пенсиониране, трета категория?

24

Анонимен

преди 6 часа

лакоми, лъжливи работодатели, станали такива само с червените куфарчета на БКП.-----Ха, дали няма и някой друг реститут и мафиот смучещ кръв от работника? Дали пък реститутите и мафиотите не са повече от остатъците на червената номенклатура?

23

Анонимен

преди 6 часа

Стига мрънкали бе. Ако не ставате за нищо и нямате какво да предложите на един работодател - той не ви е виновен. Квалифицирайте се!

22

Анонимен

преди 6 часа

Нито пенсионери, нито чужденци ще ви работят за подаянията, лакоми, лъжливи работодатели, станали такива само с червените куфарчета на БКП.

21

Всеки път,

преди 6 часа

Когато повдигнете темата за липсата на работници, ще ви цитирам Р.Ралин. "Кой ще те остави да бъдеш зле, нали ще му трябваш!" Е, бизнесмените, къде са работниците ви? Или някой по време на разграбването наречено преход бяхте и глупави?! А сега и решението, английска поговорка. "Който не плати първия път, втория плаща двойно!" Много ми е смешен онази мижетурка Велев!

20

Бабите с пейката

преди 6 часа

Не желанито за изкуство и култура движи света а Алчността. Затова е така . Началото на дните на сатаната.

19

ИВАН

преди 6 часа

БГ РАБОТОДАТЕЛИТЕ И РАБОТОДАТЕЛИТЕ КАТО ЦЯЛО В БЕ ГЕ СА АЛЧ-НИ БО-КЛУЦИ МРЪ-СНИ! НЯМА ДА ИМА РОБИ ЗА ТЯХ ВЕЧЕ!

18

Отчаянието на

преди 6 часа

частника-експлоататор граници не знае. първо потриваше ръчички за евтини украинци, после мрънкаше, че не искали да робят, от Непал им ги докараха, и тамошните избягаха. Извода какъв е? Българският частник-експлоататор не може да върти друг бизнес освен робовладелство.

17

Доктор Сър Пичук

преди 6 часа

Още от подзаглавието започват лъжите, всичките уникални обяви за работа във всичките сайтове за работа са към 35 хил., почти няма случай с 1 обява за няколко работни места. Ало журнaглиститe, как не ви е срам да лъжете така за някакви митични несъществуващи 250 хил работни места? Ти бива пропаганда и лъжи, но това минава всякакви граници...

16

Анонимен

преди 6 часа

Който е измислил тая глупост да върви на родителката си в задните части откъдето е произлязъл.

15

Анонимен

преди 6 часа

четох за българи на гроздобер във Франция, препечелват за месец достатъчно за да изкарат годината,и така е не само при българите, в Осло срещнах две момчета от Литва и Латвия,издържаха целите си семейства,а са в еврозоната, в България е сигурно само на държавна работа,петдневна работна седмица и отпускииндусите с които ще напълнят страната,няма да им решат проблемите,да не говорим, че ако днес имаш работа,утре могат да те освободят,наш близък го съкратиха преди пенсия,за да не му дадат 6 заплати

14

Анонимен

преди 6 часа

Добре де ,искате възрасните над 60г да работели щото са млади! А в същото време да не им издавате книжки за коли че били възрастни!

13

Анонимен

преди 6 часа

българина не е много по работата

12

ааане

преди 6 часа

не, не е баш тъй! Требват ви роби, а не работници!-*** се правите на ухапани!

11

Анонимен

преди 6 часа

До Напротив 7 : мнооооого си заблуден, драги. Явно познаваш само 50-годишни от ниският сегмент. В тази прослойка няма разлика във възрастта - в 90% от времето си мрънкат, че някой друг им е виновен за несгодите, и чакат държавата да им вдигне минималната заплата, вместо да предприемат нещо, че да излязат от мизерията.

10

Анонимен

преди 6 часа

Българският работодател е работодател ИЗЕДНИК.

9

Анонимен

преди 6 часа

Чудно ми е, кой ще плаща пенсиите след 20 години като не останат млади хора тук.