88

Анонимен

преди 6 часа

До Анонимен--83 ..С една дума , ти оправдаваш Израел и САЩ ли ?Коя държава в света ги ХАРЕСВА И УВАЖАВА ???

87

Анонимен

преди 6 часа

Тома Томов , известен Бг-журналист , при Светослав Иванов в ''120 минути'' : "Потърпевшите от пожарите няма да получат нищо ,... защото предвидените пари за тях , ИЛИ ЩЕ БЪДАТ ОТКРАДНАТИ , ИЛИ ЩЕ БЪДАТ ПОДАРЕНИ /ДАДЕНИ/ НА УКРАЙНА '' ...И още :"България не я очаква нищо добро , защото се управлява от МНОГО ПОСОЛСТВА'' ..

86

Анонимен

преди 6 часа

ай да не се оплаква, никой не я е пратил там

85

Българин

преди 6 часа

Ти му даваш подслон, храна, че и кеш да си има! Пък тоя обориген, ходи да вандалства и да ръси промит мозък навсякъде! Вън от Европа! Да ходи в Иран, там да го хрантутят! Меркел е за бесилото с това събиране на цялата ислямска и. з. м. е т! Тия ***.. и на върнаха 30година назад! Ама всичко ще си дойде на мястото и Европа пак ще е чиста и ще е еталон за превъзходство!

84

Анонимен

преди 6 часа

Бе да им дадат по 1000лв и да се оправят, както направиха с наводнените и изгорелите, може и някое старо контейнерче.

83

Анонимен

преди 6 часа

Разгледайте снимката, дали тази жена, на която принципно съчувствам, е българка??? Не мисля.

82

Анонимен

преди 6 часа

Най-страшната и кървава мафия са евреите!

81

Анонимен

преди 6 часа

Хубавото е че Европа изтрезня най-накрая! Разбра че от всяко дърво *** не става! Дойде им края на тия ислямски командировки! Тежки време идват за джапанките, от една страна Израел ги охожда, от друга няма бягане в гадната Европа! Сами си го направиха с наглостта си!

80

Анонимен

преди 6 часа

Кому е нужна тази провокация? Защо ги дават по телевизията за да дразнят хората. Искам българите да излязат на улицата и да пратят всички български "политици, магистрати, бизнесмени, журналисти" в Ливан

79

Вън

преди 6 часа

ционистите!

78

Анонимен

преди 6 часа

и да го изхвьрлиш набоклука в айтос. но при турците е така

77

Галя от EmbassyTO

преди 6 часа

За съжаление нисичкия мъж с мустака и идеално ушитата униформа не си завърши работата.

76

Анонимен

преди 6 часа

До Анонимен===Българите от наводнените и опожарени селища в България до този момент не са получили никаква грижа и помощ от мащехата си държава! Навряха ги в някакви бракувани фургони и това е всичко! А тази,щото само била родена тук от небългари и пратиха самолет! А останалите забрадени фитки,които стовариха никой не ги е пращал насила там,избора си е лично техен! Всички ние тук,които плащаме данъци на скапаната държава,никой не ни спасява,когато имаме нужда! За децата събираме капачки!!!

75

1-3

преди 6 часа

До 25-анонимен-Всичко това,за което пишеш,се е случило в твоята фамилия,и сега ни го представяш в обратна посока.Уж!!!Ти си извратен,с болен,поразен от това,което ти се е случвало!!!

74

КПСС БКП

преди 6 часа

Много е удолбно така на хората които имат двойно гражданство. Като зъкъса едната страна отиват в другата и обратно. За какво ни е тази ? Нито плаща данъци тука, нито ще направи дарение на държавата, че сме я спасили...

73

Дааа

преди 7 часа

При всички войни богатите стават още по богати, а бедните воюват и гинат докато защитават интересите им!

72

до 39

преди 7 часа

До АнонименНе,не е така.съпругата е длъжна да си стои до съпруга.Да е мислила за кого се омъжва и какво я чака.Тези се умилкват само и единствено за помощи.Сучат държавни пари-т.е.нашите.Че аз съм в Сингапур.Гледат ме лошо,свекъра иска да ме ***.Нещастна съм.Що не ми изпратите самолета да ме приберете?А,защо?Никакво двойно гражданство.Или си българка-или не си.

71

12345

преди 7 часа

Ще дойде време и от Иран ще ви прибираме. Какво да направим, нали сме добрички в Европа!

70

Анонимен

преди 7 часа

Борисов се надяваше да вкара някакви ливански рейнджъри, които да ликвидират делта гард на Пеевски, така че очаквайте екшън

69

АзъКанъАзъ7112136860

преди 7 часа

Напишете нещо и за каталунските евреи.Вече са над 40 000 в България. Имат си даже група във Фейсбук.