43

Анонимен

преди 4 седмици

СЪЗДАВАНЕ НА ТУРСКАТА НАЦИЯ .... Не трябва да бъркаме жителите на Турция с нашите турци, от които по-голямата част са турчеещи се българскиЦигани. Другата особеност е, че и етническа група "тюрки" не съществува. "Тюрки не е етнос, а езикова категория - народи, които говорят сходни езици, но са съвсем различни по произход и кръв. 'Тюрките" са спекулация подобна на "славяните"...

42

Анонимен

преди 4 седмици

СЪЗДАВАНЕ НА ТУРСКАТА НАЦИЯ Тя е създадена през 20 в. от Младотурскта партия на Кемал Ататюрк. Всъщност "турски етнос" няма. Понятието "турци" става събирателно за различни народности, които живеят на територията на беившата Османска империя. То не е по-различно от понятието "съветски хора". Прочутият "турски тип" - който е едно малцинство - всъщност съвпада с ... арабския тип. В Османската империя живеят и не малко араби.

41

БайТиГаню

преди 4 седмици

До Дори не е новина.Реално погледнато.. и Европа няма търговски отношениа с Руссия, нали..? Aко е така.. щяха да замръзнат и космите им от задната им част.

40

Анонимен

преди 4 седмици

Кои бяха евреите малдотурци? Вкадимир ЖАботински: Руски болшевик - евреин, преминал в Турция 1908г. Издател на вестник "Млада Турция:.

39

Анонимен

преди 4 седмици

Кои бяха евреите малдотурци? Давид Бей: Финансов министър при Талаат. Емануел Красов: Еврейски пропагандист на младотурците.

38

Анонимен

преди 4 седмици

Нападнали били Турция, разбираш ли, нападнаха едно нищожество, което, като всяко нищожество, беше станало звяр, беше присвоило земи със сила, беше измъчвало векове наред хора, беше ги откъсвало от семейство и родина, беше изгаряло църкви и манастири, беше обезглавяло хора като днешните варвари от ИДИЛ!!!Същите варвари са били османците, но с повече ресурси за тогава.

37

Анонимен

преди 4 седмици

Кои бяха евреите малдотурци? Талал Паша: Вътрешен министър на Турция, по време на ПСВ. Главен архитект на Арменския геноцид.

36

До 22-ри

преди 4 седмици

Принципно евреите има как да атакуват Турция, макар и не директно и да я провокират на нахлуе там където не трябва. Относно това, че Турция е член на НАТО, при конфликт с Израел, според мен никой от НАТО няма да си мръдне пръста осен с някакви писмени декларации. Израел не е за подценяване. Силата на една държава не се определя нито от територията и населението и в 21-ви век.

35

Анонимен

преди 4 седмици

Историческа справка за евреите младотурци: 1920 еврейските болшевики дават на Ататюрк 10 милиона златни рубли, 45 000 пушки и 300 картечници. 1921 Ататюрк окупира пристанище Баку, отстъпвайки го 5 г. по-късно на еврейските болшевики. И Ротшилдови вече имат "Баку оил къмпани", на болшевишка, еврейкса територия.

34

Дори не е новина.

преди 4 седмици

Дори не е новина. Този съветник е клоун и шарлатанин и много жаден за внимание. Той прави такива изявления само за да привлече внимание. Вече му дръпнаха ухото, да не се меси, защото синът на Ердоган има търговски отношения с Израел, tърговията му ще се провали.

33

Анонимен

преди 4 седмици

Историческа справка за евреите младотурци: Детрониране на Султана: 1908 Младотурците, с преврат принуждават султан Абдул Хамид да се оттегли.

32

Анонимен

преди 4 седмици

Оффф да ви се издрискам в устите на вас историците.И кво ни представи със поредния си *** факт бе.Факта е че към дата днешна евреите провеждат тотален геноцид спрямо арабите=убиваики цивилни,жени деца ,старци ,използваики фалшиви призиви оттеглете се от това и това място и после целенасочени удари по бежанските лагери..що са накуп по лесно умират.Гнусна нация сте това евреите =военнопрестъпници

31

Анонимен

преди 4 седмици

Историческа справка за евреите младотурци: 1891 г. една политическа група от Дохмех, формира, т. н. "Комитет за обединение и прогрес" наричан по-късно Младотурци, Групата се оглавява от масона евреин, Емануел Карузо, подкрепян от Ротшилдови. Конгресът на Младотурците: 1902 и 1907 се провеждат два конгреса на младотурците в Париж, където заплануват да проникнат в султанската турска войска, което довежда до военния преврат от 1908 г. !

30

Анонимен

преди 4 седмици

Историческа справка за евреите младотурци: 1900 г. Дьонме наброява над 100 000 души. Известни като "скрити евреи или крипто евреи", те са се представяли за мюсулмани, но са си били евреи.

29

Войводата

преди 4 седмици

1. Явно на моя територия има доста агенти на мосад2. Дори и САЩ няма да ви спаси от Турция и Иран ако ви нападнат едновременно3. 1 ден 4. След това САЩ ще са пред свършен факт

28

Анонимен

преди 4 седмици

Историческа справка за евреите младотурци: 1716 г. в Солун се сформира група, наричана Дохме, водена от приемника на Шабатай Цви - Баручия Русо.

27

Анонимен

преди 4 седмици

Иво Андрич, из "Мостът на Дрина" Евреинът Шабатай Цви се обявил за еврейски месия 1680 г. в Солун. Той повел хиляди последователи евреи към Палестина. По пътя Цви (уж) става мюзулманин. Последователите му, също стават (фалшиви) мюзюлмани, с цел подмолно да овладеят Турция. в еврейски вестник, пише: Мустафа Кемал: "АЗ СЪМ ЕВРЕИН".

26

Анонимен

преди 4 седмици

Иво Андрич, из "Мостът на Дрина" Евреинът Шабатай Цви се обявил за еврейски месия 1680 г. в Солун. Той повел хиляди последователи евреи към Палестина. По пътя Цви (уж) става мюзулманин. Последователите му, също стават (фалшиви) мюзюлмани, с цел подмолно да овладеят Турция. в еврейски вестник, пише: Мустафа Кема: "АЗ СЪМ ЕРЕИН".

25

ЕрдоПут

преди 4 седмици

Анадолски и Руски австралопитеци- смело и смахнато напред !

24

Анонимен

преди 4 седмици

Ама вие верно ли обсъждате турския потенциал след потенциална агресия от страна на Евреите???.Тия ще ги на,се ,ра,т тотално това не са ви арабите които вечно търсят мира в конфликта -тях ги бомбят,убиват семеиствата им и нито една взривена конвенционална бомба=нищо радикално.Турците тия ще ги изтрият тотално ,спомнете си че за обсадата на Константинопол те пренасят флота си буквално на ръце.Не се гъбаркаите със сила с която не сте готови да отразите