191

КРАВАРИН

преди 6 часа

ШАМАНИТЕ УПРАВЛЯВАТ МАГУЧАТА! ПУТИНЧО КАТ СИ НЕМА ПИПE И ВИСИ У БУНКЕРА, НИЩО НЕ ЗНАЕ И ПРАЙ КОТ МУ КАЖАТ ШАМАНИТЕ! КУКЛА НА КОНЦИ! ШАМАНИ СА НЕ САМО ТЕЯ У ГОРАТА! И ШОЙГУ, И МЕДВЕДЕВ, И KOHЯ, ВСИЧКИ СА МУ ШАМАНИ!

190

Анонимен

преди 6 часа

Абе, Смешници! Ако господарите ви от САЩ бяха сигурни, че ще се справят с изостаналата феодална армия на Русия, вече да бяха посяли демокрацията! Като в Либия, Ирак, Афганистан... Но, оказа се, че именно такива армии са ужасно неудобни за хипер-гига-мега-супер технологичните натовски армии. Та не догодина, а и по-догодина пак ще си пишете, че още малко и ще стане... Поне не ви липсва оптимизъм. А иначе много бързо бягат натовците-афганските хрътки ряпа да ядат!

189

Анонимен

преди 6 часа

Петя Волгин как е гласувал?

188

Смешници!

преди 6 часа

Смешна е увереността на русо.робите, че Примитивна рус е могъща военна сила, която ще победи Украйна,без нищо да знаят за Пентагона. Ще ги видим тия фантазьори догодина през есента какво ще говорят и къде ще се укриват.

187

Идеалист

преди 6 часа

До Анонимен 181 Разделителната линия е 11.09.2001 година. От тогава щатите въведоха държавния тероризъм. Президент беше Джордж Буш - Младши, Нискочелия. Намериха за враг един нещастен арабин, който след няколко години измекярина Обама заповяда до обият в една бедна къща в Пакистан и извратените американски държавници наблюдаваха убийството по телевизията. Тези измислени борби не им донесоха нищо съществено и се върнаха към унищожаването на Русия, но те вече се беше окопитила и се противопостав

186

Анонимен

преди 7 часа

Украйна не може да направи нищо срещу Русия. Дори САЩ и Англия не искат да влизат в пряк сблъсък с Русия, но дават оръжие на други. Това означава че Англия и САЩ много добре знаят че ако тръгнат срещу Русия ще загубят и затова не тръгват пряко а действат чрез трета страна за да не си разбият държавите както става с Украйна.

185

Анонимен

преди 7 часа

2007 г. когато влизахме ни беше казано, че ЕС е мирен проект. Такива декларации са шокиращи.

184

Анонимен

преди 7 часа

Сега руската дума ще приеме призив да се махнат ограниченията за ядрен удар срещу държавите подпомагащи Украйна и нека чакат тогава нашите евроатлантици.

183

Анонимен

преди 7 часа

Ами то, натам върви... Явно няма да се мине без една недвусмислена демонстрация от страна на Русия! Едно кавърче на песента "Road to Hell" на Крис Риа... И това ще е само демото, което да послужи за отрезвяване на ентусиастите!

182

404

преди 7 часа

Крайно време е 3-4 Искандер-а да ударят европарламента - и 90% от европейците ще аплодират Путин !!!

181

Анонимен

преди 7 часа

Да видим кое слугинско управлениеще посрещне първо ракетите в страната си! Имам подозрение за едно особено лакейско...

180

Анонимен

преди 7 часа

Нека бъдем честни. Войната в Украйна няма нищо общо с това за което се представя. Истината е, че сметките на силно задлъжнелите държави не излизат и те се нуждаят спешно от война. Така беше и през 1970 и през 1930 и през 2007 и орез 1915. Кризата се влачи по корем от 2007ма насам, като само се отлага по всевъзможни измислени причини. Причини, заради които, в крайна сметка само се печатят нови и нови пари, изкупувания, помощи и какво ли не. На света му писна да дондурка кредитни зомбита. Войната в Украйна е заради дълговете на западния свят и по-конкретно на американците

179

Анонимен

преди 7 часа

ЕврокомисарЮ прр ост, ЕС окончателно се превърна в потъващия Титаник. На кораба цари веселба, докато самия той уверено се движи към огромния айсберг, който ще го потопи... Умните ще скочат от борда, преди фаталния сблъсък, който е неизбежен. Да видим, кои ще са първите. Ние очевадно няма да сме сред тях. Ние, както обикновено, ще сме сред последните, защото сме от бедняците-пасажери, на най-долната палуба. Е, няма да ни е за пръв път, но със сигурност може и да ни е за последен път... Жалко!

178

Анонимен

преди 7 часа

Отговорът ще бъде пълно унищожение на нацистка укропия !!! Руснаците могат още три моста да си построят, ако искат, но укропия няма кой да я възстанови.

177

Да попитам:

преди 7 часа

ЕС случайно да иска реципрочни удари по свърталището им в Брюксел,Страсбург или г*й*я парламент,когато вътре е целия сбирток от евроатлантически неадекватни зомбита???

176

Анонимен

преди 7 часа

оправете си заглавието ЕП иска не ЕС! Или вече живееме във диктатура където ЕП командва ?

175

Анонимен

преди 7 часа

"ЕС иска..." 'начи, не ЕС, а ЕП иска. Ами да си иска. Най-малкото Шолц ще им духне под опашката.

174

Анонимен

преди 7 часа

Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин категорично отговори на шумните призиви на Европейския парламент за изостряне на украинската криза. Той подчерта, че европейските политици изглежда са забравили горчивия урок от Втората световна война. След като изрази мнението си по този въпрос, той добави не без намек: Времето на полета на ракетата Сармат до Страсбург е 3 минути 20 секунди.

173

БГ НЕ Е НАМАЛИЛА

преди 7 часа

ПОМОЩТА ЗА УКРАЙНА, А НАПРАВО Е СПРЯЛА ТАЗИ ПОМОЩ > ЗАЩО ? > НЕ САМО ВОЕННИТЕ СКЛАДОВЕ, НО И ВОЕННИТЕ ЧАСТИ НЯМАТ БОЕПРИПАСИ, ВСИЧКО Е ПОДАРЕНО НА УКРАЙНА > АКО СЕГА БГ БЪДЕ ОКУПИРАНА ОТ ТУРЦИЯ НЯМА *** И ЕДНА ПУШКА, ЩОТО НЯМАМЕ НИТО ПАТРОНИ НИТО СНАРЯДи > то и оръдия вече нямаме

172

Анонимен

преди 7 часа

425 за, 131 против, 63 въздържали се....колко депутати има в тоз парламент, бре....?!?! Колко хрантутници храним в този кокошарник....???? За да харчат данъците ни за войни ?!?! Ай сиктир, ако това е ЕС, да се махаме час по-скоро от това блато, преди да е станало прекалено късно, и преди да са ни докарали до вегетация на фотосинтеза и старо желязо......!!!