208

Внимание

преди 4 часа

Другарката мутрофанова от "Драган Цанков" 28 отново е заповядала на всички рос0робски ботове да се включат масове с техните ВПНи и да пляскат плюсове и минуси където подобава. Така ще внушават фалшиво болшинство че България подкрепа блатото наречено русия.

207

Анонимен

преди 5 часа

Писна ни от русофили. 140 години живеят на гърба на българите, със доноси и предателство към България...

206

Юлиян до 200

преди 5 часа

Нищо не е изчезнало,нищо не е пропаднало! Повече от ясно е, че "Галъп" ще ти изкара "нужните" резултати,ако ще и резултатите от "допитването" да са диаметрално противоположни.Не си струва да се обръща излишно внимание на "стъкмистиката" им.Не вярвам някой да е очаквал други резултати от "Калъпа".

205

Еййй

преди 7 часа

Честно, писна ми от тези окраинци! Ползват безплатно държавата ни и на това отгоре с притенции!

204

Русофил

преди 7 часа

Ся, драги грантаджии. България на думи е демокрация. В действителност не е. На нас българите ни липсва едно нещо, и то не е пари. Липсва ни Справедливост. А нито ЕС, нито целият Запад може да ни я даде. Затова и търсим алтернативи. Не искаме нито Доган/Пеевски да раздават порциите в държавата, нито мутр..ата Борисов, нито харварските мошета. Дайте ни алтернатива и ставаме верни атлантици. Дотогава, надяваме се Путин да раздава ритници в мутрите на олигарсите. И не ми пука кво мислите!

203

Анонимен

преди 7 часа

Поредната западна боза

202

ИМА НОВ СПАД

преди 7 часа

В ДОВЕРИЕТО КЪМ НАТО

201

Анонимен

преди 7 часа

Резултатите от анкетата на кънчовците са само в продажните им кратуни! Работя и контактувам с много хора на различна възраст. До този момент няма нито един,който някога да е бил анкетиран за каквото и да било. Мен също никога не са ме питали за нищо,нито семейството ми,нито приятелите ми!Напоследък няма много влюбени в ЕС и НАТО, нито изгарящи от любов и обич към незалежната и хохлите! Това е обективната истина,а онези си пишат това,за което са им платили! Те от манипулациите и лъжите преживяват

200

д-р Фройдовски

преди 7 часа

Другари копейки и прочие русофилстващи родоотстъпнически елементи, комунизмът си отиде! С него в небитието пропадна и фалшивата ,,любов" към россията, с която българинът бил закърмен като с майчино мляко. Само че това русофилско мляко се оказа изкуствено създадено в пропагандните централи на росийската империя. Със сигурност дори и вие, недраги ми копейки, дълбоко в себе си осъзнавате колко жалки предатели сте; дори кремълските ви господари ви презират...

199

тъй ли?

преди 7 часа

на мен пък доверието към Русия се вдига. Не се огънаха на еврогейщините и нацизма!

198

ЗАЩОТО СА БЪЛГАРИ.!

преди 7 часа

ЗА РУСОФИЛИТЕ - ТЕ СА ВЕЧЕ 5 ПОКОЛЕНИЕ ЕНИЧЕРИ - ТЕ ЛИКВИДИРАХА И БОТЕВ И ЛЕВСКИ, ЗА ДА НЕ НАПРАВИМ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ КОЯТО БЪРКА В ГЗ НА РУСИЯ..

197

долу сащ

преди 7 часа

я измерете доверието в галъп след покупката от цру....

196

Българин

преди 8 часа

Продължавайте да заливате с примитивна помия Запада и Щатите и чакайте, някой да заобича Ботоксовия Фюрер ? А дано , ама надали...

195

Анонимен

преди 8 часа

1990та година капeйкитe плашеха, че до 30 години България ще изчезне, но ето че не изчезнахме, от 9 милиона останаха цели 5 милиона население, повече от половината, и още не сме изчезнали.

194

Анонимен

преди 8 часа

Кво доверие ? Ние им обявихме икономическа война ???? Да не говорим че сме в нато което е насочено срещу Русия . Тва е като доверието на германците по хитлерово време към СССР :))) Мнооооого умно написано . Няма що . Кой драскач измисли топлата вода ???

193

Реалист

преди 8 часа

Това ми се струва фалшивка. Особено подозрителна е частта за доверието към Германия, страната която за пореден път закопава Европа с глупавата си политика.

192

Закривай окрайна!

преди 8 часа

Вън НАГЛИТЕ окраинци!

191

Кашкавал

преди 8 часа

Проучване от типа "Допитахме се до колегите в нашия офис....."Само дето трябва да питате и някой извън вашето НПО.

190

Анонимен

преди 8 часа

След всяка подобна статия, копейките веднага скачат на амбразурата да отричат фактите и да ни обясняват как иБрикс превземал света, 90% от българите били за Русия, а ЕС бил полу-фалирал и европейците мръзнели. Давайте, другари, вийте по-силно и ще стане реалност вашето муахаххах.

189

Грозната истина

преди 8 часа

До Анонимен 182. Сега спор в който се обясняваме какви хора познаваме не е смислен. Разгледай каментарите на копейките. Примерно 185. Според тебе истина ли е че 50% от световния БВП идва он БРИКС? 184 също явна копейка - ти как мислиш България не е ли пълноправен член на ЕС ? Няма смисъл да ти изреждам всичките безумни копентари написани от руски ***.ове, изчети ги ми кажи - това образовани хора с престижни професии ли са ? Или са просто кресливи русофили, които пишат пълни глупости?