87

Анонимен

преди 13 часа

Еми отивайте всички да живеете на морето в нетодорживковите демократични жилища на морето от сега!

86

Анонимен

преди 13 часа

99% от жилищата са от времето на Тодор Живков без морето, на морето повечето са от сега, но като цяло 95% от жилищата в България са от времето на Тодор Живков, и никой няма пари да купува, само 1% от най-богатите купуват като луди материални активи и живлища защото парите се обезценяват, а 99% от българите си броят стотинките.

85

Анонимен

преди 13 часа

До Гената - Добре, нека коментираме и морала. Ако искаш може и православието. Нали сте големите православни русофилите? Преди 89-а бяхте ли православни или станахте за един ден? Ако някой от БКП те видеше да влизаш в църква щеше ли да имаш проблеми? Сега, когато уж американците искали да ти унищожат православието защо на всеки Великден се събират толкова хора в храмовете? Защо можеш спокойно да празнуваш Коледа, а преди 89-а не е било препоръчително?

84

Анонимен

преди 13 часа

Абе аз не знам некой да бега в Русия, бе, всеки бега на запад, при цар долар, никой не иска рубли, всеки иска да живее като самодоволен и ояден западноевропеец в материално благополучие, а не като мизерен гладен руснак. Не искам да живея без канализация и да ползвам външна тоалетна. Аз искам да ползвам уютна мраморна тоалетна с топла вода и да се подмивам на мраморно биде. Искам да карам джипка джиели 4матик и лимузина икюи, а не лада Нива или москвич, искам да свиря на стратокастер, а не на балалайка, и да стрелям с FN SCAR а не с ръждясал АК-47.

83

Анонимен

преди 13 часа

Изнасям едно оборудване за бившите соц републики , има пари в тая работа .Запада за мен лично е минало .

82

Анонимен

преди 13 часа

"95% от жилищата в България са от времето на Тодор Живков." - Поредната глу_пост. Ти на морето някога ходил ли си? На Банско, на Пампорово? И там ли 95% от жилищата са от времето на Тодор Живков? Как така в София до 89-а живеят по малко от милион човека, а днес са около два милиона? Тодор Живков ли ги построи всичките тези жилища?

81

Анонимен

преди 13 часа

Голема работа е Запада , вместо Родинознание , в учебниците ЛГБТ , супер .

80

Гената

преди 13 часа

Тука говорим за децата и морала на обществото. За духовния упадък. Той ми говори че карал западна кола и правил "тапи" към Гърция. Какво да говориш с такива хора. Заслепени от материалното.

79

Анонимен

преди 13 часа

До Гената - А тогава защо твърдиш, че хората в Бг са бедни? Ти как стана богат? С измами или по честен начин и с много труд? Ако е по честен начин и с много труд, защо тогава според теб има такива, които не са богати? Ами защото не им се занимава да се трудят. Кой им е виновен? Аз ли? Ти ли? Сигурно американците са им виновни.

78

Българин

преди 13 часа

При Тодор Живков нямахма тоалетна харитя и банани, а при ЕС и НАТО купуваме като топъл хляб жилища за 2000 евро квадрата и правим тапи.

77

Гената

преди 13 часа

Последния ми коментар беше до 77.

76

Анонимен

преди 13 часа

"Карал западна кола , ама трета употреба с върнат километраж НОВ ВНОС , да ви имам ценностите." - Когато ти платят копейките заповядай в София или пък отиди на морето, а може и на Пампорово или Банско. Дано да ти стигнат паричките. Там огледай автопарка и пак си помисли, дали са трета употреба с върнат километраж. Това, че ти караш такава, понеже вместо да се образоваш и да се огледаш за хубава работа, предпочиташ да обвиняваш американците за собствените си несполуки, не важи за другите.

75

Анонимен

преди 13 часа

95% от жилищата в България са от времето на Тодор Живков. Сега жилища купуват само 1-2% от населението, най-богатите, защото всичко се разсипва, парите скоро няма да струват нищо и се чудят къде да ги похарчат. Много черни времена се очертават за 99% от българите, много черни.

74

Гената

преди 13 часа

До Анонимен 78Това е разликата между мене и теб дребно човече. Ти се впечатляваш от тези неща като *** на златно ланче. А мен ме интересува морала на обществото, да не ни вкарват във война. да учат децата на доблест, чест и достойнство. Да живеем спокойно и да имам другите за приятели. Не можеш да го разбереш знам. Сребролюбци.

73

Анонимен

преди 13 часа

До74 Защо реши , че съм беден ? Аз харесвам Русия , това обаче изобщо не ми пречи да имам пари . Заповядай да видиш къде живея , какви са ми колите , какво работя и после пак ще поговорим . Пак ти казвам , Запада е упадък и нищо друго .Има цял един свят който не е запад , откий го , дори и бизнес можеш да завъртиш с него .

72

Анонимен

преди 13 часа

В София апартаментита струват по 2000 евро и повече на квадрат и пак се купуват като топъл хляб, но според русофилите сме били бедни хахаха Като излезнат статии за средна работна заплата и започват да валят коментари, как някой вадел по 5К, друг по 10К, трети по 20К. Вече да имаш кола струваща 20 000 не означава нищо. Да оставиш в ресторанта 100 лева за една вечеря с жена си и с детето си е нещо нормално, стига да си намериш маса, понеже е пълно. Преди 30 години всички ходехме с анцузи за 10 лв.

71

Анонимен

преди 13 часа

До Гената - какво араби и какви циrаняци В Бъглария няма хора, и ще остане съвсем без хора, а арабите и афганистанците я заобикалят от далече, в техните страни се живее по добре от България. И деца няма да има и градовете няма да има като останат само 1 милион население. Да не мислиш, че всички са се засилили в скапаното ти село, без ток, без вода, без нищо когато цялата инфраструктура издъхнеи българия се обезлюди, да не мислиш че на село е идилийка.

70

Анонимен

преди 13 часа

Лада от магазина, след 25 години вноска!

69

Анонимен

преди 13 часа

Карал западна кола , ама трета употреба с върнат километраж НОВ ВНОС , да ви имам ценностите. Навремето може да е Лада , ама е от магазина .

68

За знамето

преди 13 часа

Много се превъзбуждате! Ако националните отбори играят приятелски мач и изсвирят нашия химн, на гостуващия отбор, трябва ли да изсвирят?