307

Бай...

преди 15 часа

DJ-те са *** комплексари !

306

DJ Marten

преди 15 часа

Хора, аз си имам високи морални принципи ! Хард рок може, дрога може, алкохол, цигарки може, татуоровки може, леки жени може, ЧАЛГА не може !!! хахахахаха ;)))))))))))))))))))))

305

Живко

преди 15 часа

DJ Marten е взел тлъст хонорар за това мероприятие. Джокович направи така , че да се спечелят много пари за благотворителност. Сами направете разлика.

304

баба мара

преди 16 часа

аз доколкото разбрах е благотворителна среща на фондацията на димитров иджокович се е съгласил парите от билетите къде ще отидат за нуждаещите се вбългария ноле дали ще вземе процент ако не взема нищо от финансите нищоне пречеше да му пуснат песента щеше да е честно а сега какво стана не се разбра

303

Анонимен

преди 16 часа

и защо трябва да пуска чалга???кво като е Джокович??има си принципи и си ги отстоява диджея!аре у лево!!!

302

Софроний

преди 16 часа

Само като му видиш името и смърди на индоевропейски комплексар...Версачи Диор отказа да пусне химна на Кирил и Методи , защото му простее ремикса Панайот Пипков

301

Баба Гошка

преди 16 часа

Тоя нарисувания, само така може да стане известен, а Джокера трябваше да му бие един сервиз между татусите. Като си е дал дупарата под наем, ще прави каквото му казват, щото който плаща, той поръчва музиката.

300

Кръстефф

преди 16 часа

Не мога да повярвам колко много овце се преброиха, остана ли някой, който не се изказа по въпроса.Ако реално сте гледали мача и шоуто, ще видите, че няма никакъв скандал, всичко си е предварително уговорено, забавляваха се, включително и DJ-я. И всеки си получи рекламата, шумотевицата, което беше и целта.

299

Анонимен

преди 17 часа

Няма оправдание за надменната си клубарска позиция. И в този бизнес няма място за такива.

298

аз

преди 17 часа

След като е нает за това събитие, има качества. Има право да бъде себе си. Следващия път да не го викат на чалгаджийски купони и готово! Браво на момчето, има характер. Чалгарите да го ...

297

306

преди 17 часа

Викайте за когото искате, никой не го интересува.

296

Анонимен

преди 17 часа

Никоха повече тоя малък човечец на такива събития.... Свят без дрога

295

Петър

преди 17 часа

Защо трябва да викам ,за Григор ,който не иска да играе за България ?

294

(faq)

преди 17 часа

Абе и аз не съм луд по "Луда по тебе" на ефи кояси *** ,ама това да откажеш на такова събитие и да се правиш на космическия дидджей дето унищожи чалгата ,самата тая постъпка е чалга ... да не се сърди на хората , че го хранят а да помисли малко върху ситуацията , супер грозно ...

293

Анонимен

преди 17 часа

И тоя като какъв го давате тука? А! да бе забравих, че в пропаднала софи я всичкипомияри са известни

292

Понеже е комп лексар

преди 18 часа

И Тату и ран ***.В държавата на рок авджиите, дет са 1,5% истинските, а другите се правят

291

Анонимен

преди 18 часа

Защо некъф с датско малко и испанско фамилно има, ше ни дава наклон?

290

Анонимен

преди 18 часа

"Истината е, че бях изненадан колко много хора желаят да споделят мнение по въпроси, по които никой не ги е питал" - Да, загубено говео, долно, гнусно ... мението работи така. Ако трябваше да се "пита", щяхме да живеем в някква тирания.

289

Анонимен

преди 18 часа

Фактът, че тази серия от новини е на първо място в този "вестник", който не е таолетна хартия, просто защото е вирртуален е ОТВРАТИТЕЛЕН! ГНУС ГНУС ГНУС!

288

ЕВРАЗИЙСКА МУЗИКА

преди 18 часа

РУСОФИЛИТЕ, КАТО ВИДНИ ЕВРАЗИЙЦИ-ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА ПУТИН МНОГО СИ ПАДАТ ПО ЧАЛГАТА И ВСИЧКО СВЪРЗАНО С АЗИЯ, ИСЛЯМ, КЮЧЕЦИ И ТЕМПОДОБНИ.... И ВИНАГИ ВИКАТ ЗА ДЖОКОВИЧ, А НЕ ЗА ГРИШО..