15

Анонимен

преди 1 ден

Отвратително нещо! Това си е тероризъм от всякъде. Случайни хора ,също са пострадали- едно дете е убито също. Пък и как решиха ,че само хизбула има пейджъри ? Все пак ,това е Ливан - може и нормални хора да имат такива....

14

Кога тези чифути

преди 1 ден

Евреите ще бъдят санкционирани????

13

Анонимен

преди 1 ден

Чуков чуков чук те е треснала по хакнатата честота....Баси и неандерталското изказване....МОСАД със тайванчетата са компрометирали веригата за доставка. PETNP ако не се лъжа....Ето и защо някои страни искат и си правят затворени системи...Навремвто подобен хардуерен бекдор имплант, но за други цели бе вграден в сървърните шасите на СуперМикро с цел бъдещ саботаж и интервенция...е попотули се, но остана идеята за великите англосексонски приятелства...

12

Милен

преди 1 ден

Това изпълнение, в което са пострадали и огромен брой напълно случайни и невинни хора не може да бъде определено като нищо друго освен терористичен акт. Това разбира се е важи за "нашите хора", които могат да избиват когото и както си решат.

11

Анонимен

преди 1 ден

С нормален пейжър това не става, стига сте плашили. Може да се случи като сложат 30 грама взрив вътре. Друг път ще ги пуснат на някой жичкажия да ги обезврефи преди да ги ползват.

10

Роки

преди 1 ден

До АнонименРазликата е, че арабина, ако не дай Боже стигне по нашите земи ще ти резне зелката, а евреина ще е на твоя страна, баламурник.

9

ЕВАЛА

преди 1 ден

Това беше красиво, над 2000 терористи или мъртви или без полови органи. А някои си мислеха, че пейджърите не можели да бъдат хаквани... Win-win дет се вика. Браво Израел!!

8

Анонимен

преди 1 ден

До пияница мистик Пий си ракията и не се обаждай, европедалче

7

Анонимен

преди 1 ден

Ква е разлката между еврей терорист и арабин терорист? На всичко отгоре са и първи братовчеди по бащина линия!!!! -))))

6

пияница мистик

преди 1 ден

Ей, този промит комунистически мозък Чуков, всъщност Чугунено Тиквенов много си го обичате от Днес.бг. Постоянно го каните да си изказва путюпитешките мисли :)))

5

Питаш

преди 1 ден

Чуков има ли пейджър?

4

Анонимен

преди 1 ден

Евреите са терористи! Защо никой не им го казва?!...освен Ердоган...

3

Анонимен

преди 1 ден

Модерен тероризъм.

2

Анонимен

преди 1 ден

Що не си пишат в телеграм тези. Иначе като цяло абсолютно безмислена операция с десетина убити. Ама пък ушатите ритнаха кошера и скоро пак ще има сополи, сълзи и закани.

1

анонимен

преди 1 ден

Евала на еврейчетата , направо ги разбиха !!