6

an

преди 15 години

SLEDVA6TIA POLIZAI....OT DOLNO UONO,HA,HAA

5

преди 15 години

Туй де *** пручети????

4

Nottingham

преди 15 години

За да бъдеш полицай е чест и трябва да имаш морал и достойнство независимо от заплащането!!!Неоправдавам това,че са взели подкуп защото заплатите им били малки.Никой не ги е карал насила да стават полицаи и всеки сам избира какво да работи независимо от заплашането.За да работиш една работа нетрябва да ти е задължение,а удоволствие!!!

3

гара Сливен

преди 15 години

Ако някой тъжител подаде неколкократно оплакване в МВР за заплаха с физическо насилие и дори заплаха за убийство, то как точно органите на реда разбират дали наистина е имало такава заплаха или е имало оклеветяване ? След като има вече оплакване, значи при всички положения има извършено престъпление ! Въпросът е : Имало ли е действително такива заплахи или всичко е било симулация от страна на тъжителя ? Как МВР разбра дали е имало заплахи ? Беше направена очна ставка или обвиненият беше изправен пред детектора на лъжата ? Колко случая у нас познава МВР, когато престъпник желае доброволно да се подложи на тест пред детектора на лъжата ? По НК оклеветяването престъпление ли е ? Каква е наказателната отговорност за това ? А може би МВР знае, че не е имало заплахи и премълчава, като по този начин прикрива престъпление ? Ако е така, значи ли, че полицейски служители също извършват престъпление като прикриват друго престъпление /оклеветяване/ ? Някъде не беше ли записано, че основно задължение на българския полицай е ДА ПРЕДОТВРАТЯВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ДА РАЗКРИВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ? Ако е така, то МВР съвестно ли си върши работата и кой в случая извършва престъпление ?

2

анонимен

преди 15 години

полицаите неги смятат за нищо ,те не са граждани на тази държава. работят без почивни дни и дори не им се изплащат заплатите навреме. навсякъде взимат по няколко заплати преди коледа ,само полицаити нищо няма да вземат. много напускат тази система и ще продължат да напускат. принудени са да работят без пари и се изкушават да взимат подкупи. в адна държава щом няма пари за полицаите ,да ти държавата.

1

преди 15 години

hahahah nai-tejkoto nakazanie e yvolnenie...ediniq ne oti6ul na rabota, drygiq svidetel na ybiistvo-ednakvi nakazaniq