7

Постепенно

преди 2 дни

на хората им става ясно, че климатичните промени са резултат не от храносмилателния процес при кравите, а от огромното количество метан, който се отделя при добива по метода "фракинг". Пиндостан добива, печели, замърсява и променя климата, а ние трябва да плащаме.

6

Анонимен

преди 2 дни

Какви климатични горски пожари бе -- нЕкви *** ходят та палят къде нарочно, къде безотговорно, на тоя рошавия климата му пречи!!!

5

аз да ви обадя

преди 2 дни

При такива буря вземам де що кофи имам и бягам на тавана.

4

Анонимен

преди 2 дни

То пЪ Германия, Франция и Америка са подготвени?!

3

Анонимен

преди 2 дни

Всеки ден, всеки час, по всеки повод - мощна, непрестанна клаймътченч пропаганда! Едно време - лято, сега - клаймътченч! Едно време - буря, сега - клайммътченч! Всичксо е клаймътченч! А кога е било да не се променя климатът? Разкажете за това? Може би в Райската градина?

2

мда мда

преди 2 дни

Що колко е валяло в Бавари, че тук ще е проблем? Абсолютни глупости са това. Не сме подготвени, защото всичко е безотговорност и лошо управление на водите през последните 35 години. Няма общо с изменението на климата нашата липса на готовност!

1

Oberbayern

преди 2 дни

България не е подготвена за нищо. Никога. Там Господ да пази. Ако вали, колкото последните дни в Бавария, половината няма да може да ви намерим никога.