28

Анонимен

преди 3 дни

На България въобще не и трябват хора като Каракачанката. Това от негова страна в момента прилича на подмазване на Радев кой знае с каква цел.

27

Анонимен

преди 3 дни

Виновен е шифьора на самолета :)))

26

Анонимен

преди 3 дни

А тоя гнусен ДС агент не се ли брои за такъв??

25

Шефа

преди 3 дни

Каракачанов е абсолютно прав!И не само осигуряване пари за поддръжка! Важно е и осигуряване пари за тренировки ,защото Борисов ги беше лишил и от гориво! А сега Пеевски тръгнал подир Президент Радев ? Не знае ли тоя шишавия ,че изпълнителната власт има оперативно изпълнителни функции ,а президента само представителни?От къде знае шкембе голямо ,а акъла малечък!

24

Анонимен

преди 3 дни

Тая бучка лoй тръгна на много голем експерт по авиация да се прави, да обяснява коя фигура на каква височина се правила, кога било опасно, кое за какви секунди, за какви части от секундата. И май му се беше осладило да бъде министър. Май пак иска. Иначе няма да се натиска да напомня за себе си след фиаското с неговото "царуване".

23

Митю Очите

преди 3 дни

Шиши трябва да стане Министър на Отбраната.Мистър Кеш прави само бъркотии.Той набута в политиката лекетата Киро и Кокора.

22

Анонимен

преди 3 дни

На България не й требе аероплане, нужно е добро ПВОКупуваме 4-5,,Пейтриът и в небето сме бетон,врабче нема да посмее да мине. Отделно вземаме 10 тина дрона от висок клас и си гледаме кефа.

21

Анонимен

преди 3 дни

И без това след разгрома на Русия в тази война бг армия не и предвижда освен за спомагателна част.Какво лошо има?Процеси.Армията ни е като футбола.В ръцете на ***- толкоз.

20

Анонимен

преди 3 дни

Този не си ли играеше на някакъв зам министър председател, нещо министър на отбраната или какво беше там? Защо нямаме самолети, щом този е бил министър на отбраната? Защо нямаме самолети, щом Румбата е бил шеф на авиацията и върховен главнокомандващ? Защо нямаме самолети щом Русев много бил давал на България? Всеки ги ухажва тия военни дето нищо не работят и без друго. Ако стане война ще искат да ни мобилизират и да ни раздават команди само! Всеки само е алчен за власт. А военните са виновни!

19

Анонимен

преди 3 дни

Военните трябва да бъдат разпуснати България не трябва да има военни трябва да се развива земеделието и производството а не военнопрестъпници. С продажни политици военните са не нужни

18

Анонимен

преди 3 дни

Колко му плащаше Василев, да води предаване при Бареков?

17

Анонимен

преди 3 дни

Отявлен путинист, как беше министър на отбраната?

16

Анонимен

преди 3 дни

Каракачанов пак се яви.Защо?Не си вземаме поука, че не знае нищо, не предвижда нищо.Сбърка потресаващо и унищожи отношенията с РСМ завинаги.Но по -лошото е че човек дето е на руска каишка му се дава глас, за да сбърка пак както и за войната в Украйна.Не си вземаме поуки и накрая страдаме като народ.Но щом има такъв народ няма да има такава държава.А мрънкането в НАТО сме зле, зле сме щото вие руски кашици не се праждосахте.А НАТО ще победи, но ние заради вас пак ще сме губещи.Жалки, слаби умове

15

Зелен Чорап

преди 3 дни

Мистър Кеш е виновен.Негова е идеята да прави авиошоута.

14

Била

преди 3 дни

Върни ни оборотната торбичка!

13

Анонимен

преди 3 дни

Шиши е чавдарче до този!

12

Анонимен

преди 3 дни

Кой и за колко изкупи имотите армията, по негово време?

11

?!?

преди 3 дни

Радев, колкото и да е отговорен за всичко случило се последните 3 години персонално! За едно е прав. Трябва да се изчака заключението на разследващите. Тоя Черенкачанов от къде знае кой до колко носи отговорност. Или иска да наклони вината към определени отговорни лица. Все е манипулация?

10

Анонимен

преди 3 дни

Графиката на ВМРО сочи към минус 1%!

9

Агент Иван!

преди 3 дни

Демагог,лъжец,крадец и доносник! И като какъв поучава от екрана?