181

МУА-ХААХАХАХА

преди 2 дни

До Анонимен 159 Тоа па намери на кфо да разчита! На НАТО? МУА-ХААХАХАХА

180

Бах мама му.

преди 2 дни

Тия сърби да не ни нападнат като крал Милан през 1885г. ? Дано са си взели поука.

179

Нападение

преди 2 дни

Над България

178

Да бе

преди 2 дни

До Браво на г-н Пеевски 174 По скоро Нерох -пали и се кефи.

177

Да разбираме

преди 2 дни

Значи:"за закупуване на френски самолети Рафал, но не е ясно от къде ще се намерят парите". Тоест, не е проблем доставянето им. Проблем е плащането. Ми, тогава -руски. Решават и двата проблема.

176

Анонимен

преди 2 дни

Сърбите чакат заповедите на Путин и Орбан за да ни нападнат!

175

Анонимен

преди 2 дни

Какво не му е ясно на Кръстев? За разлика от Бг, Сърбия не разчита на НАТО, а обратното, пази се от него. Ние много даваме за да се освободим от руското оръжие, ама излиза, че се плашим от него. Защо така?

174

Анонимен

преди 2 дни

Ако Вучич и Пеевски си направят среща като премиери, Вучич ще се наcepe като неcpeтно ***, защото Пеевски е много по-кадърен от него.

173

Браво на г-н Пеевски

преди 2 дни

България на Калигула - младия Пеевски застъпва на власт. Да ни е жив и здрав! България вече принадлежи на победителя. Младия, който смаза старите - г-н Пеевски. ПОКЛОН!

172

АЗ СЪМ С ПЕЕВСКИ

преди 2 дни

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА КОАЛИЦИЯ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И ПП/ДБ. СЛЕД ТЕЗИ ИЗБОРИ БОЙКО БОРИСОВ ВЛИЗА В ЗАТВОРА, А ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПП/ДБ/ДПС, ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТОВА, А ПЕЕВСКИ ЗАМИНАВА ДА СИ МАХА МАГНИТА. ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ. И ТОЙ ЩЕ ГО НАПРАВИ.

171

ГЕРБ СИ ОТИВА

преди 2 дни

ГЕРБ гасне. Пеевски ще ги приключи след 2-3 месеца.

170

ИДВА РЕВОЛЮЦИЯ

преди 2 дни

БЪДЕЩЕТО Е НА МЛАДИТЕ. БОЙКО, ПУТИН, ОРБАН, БАЙДЪН, ЕРДОГАН, ТРЪМП НЯМА ДА СА ЖИВИ СЛЕД 20 ГОДИНИ. ИЛИ АКО СА ЖИВИ, ТО НЯМА Д АМОГАТ ДА СИ КАЖАТ ЗАГЛАВИЕТО. БЪДЕЩЕТО Е ЗА МЛАДИТЕ. ИДВА РЕВОЛЮЦИЯ НА МЛАДИТЕ. ЩЕ ДОЙДАТ МЛАДИ И ГЛУПАВИ ВЛАДЕТЕЛИ. А ТЕ СА СИЛНИ И БЕЗРАЗСЪДНИ, ВИЖДАТЕ ГО В ПЕЕВСКИ. КОЕ НЕ Е ТАКА?

169

злобар

преди 2 дни

Владимир путин е на 74 години. Не му остава много. Защото е стар. Света принадлежи на младите. Ако този ИZPод не унищожи света, то младите хора ще му видят сметката. Старите хора задушават младите и това ще доведе до революция. Всички дърти ще умретe. Защото сте много нагли. Защото не отстъпвате на младите, а те озверяват. След 5-10 години млади ще убиват старците по улиците. МАСОВО. И никой няма да прави нищо, защото всичко е "пито-платено". Старите сами си постлаха ужасния край.

168

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ

преди 2 дни

ПРЕДПОЧИТАМ ДА УМРА СВОБОДЕН, ПРЕД ТОВА ДА СЕ ВЪРНАТ РУСНАЦИТЕ И ДА НИ ЗАТИСНЕ РУСКИЯ БОТУШ И ДА НЕ МОЖЕМ ДА МРЪДНЕМ ЗАРАДИ РЕПРЕСИЯ. АЗ ЩЕ УМРА ЗА СВОБОДАТА СИ. АКО ИМА НЯКОЙ КОЙТО ЩЕ СЕ БИЕ С МЕН, НЕКА ЗАПОВЯДА. АКО НЯМА БЪЛГАРИ, КОИТО ИСКАТ СВОБОДА, ЩЕ СЕ БИЯ САМ И ЩЕ УМРА СВОБОДЕН. НЕ МИ ПУКА! СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ! И САМО ЛЕВСКИ!

167

Военолюбец

преди 2 дни

Давайте да се вдигаме и да чистиме проблемите. Става нетърпимо. Започваме война. Няма да се разбереме. Давайте да се бием до смърт. Който оцелее - той е прав. Умрелия ще го броим че е имал грешни разбирания. Давайте да почваме войната. Аз съм готов да умра за права и свободи. Не искам да живея без права и свободи. Предпочитам да умра борейки се за права и свободи, от колкото да живея цял живот без тях, както е в Русия и КНДР. СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!

166

Ходещ руски циркГЕРБ

преди 2 дни

Вучич и Борисов са демагози. Путин също, но много по-извисен. Схванахте ли иронията? "извисен" - демек висок и много голям. А той завалията е метър и петнайсе :(

165

Анонимен

преди 2 дни

Вучич може да си иска Югославията, но по-добре да си пие хапчетата. Много е лошо психично болни хора да са на свобода и да управляват държави. Видяхме го в Русия. В бай Тошево време тези сладури щяха да си разказват слъзливите демагогии в лагерите на смъртта. Но времената станаха доста по-нежни. Всички руски гейчета изпълзяха и си правят джендър-пропагандата върху всичко живо - благодарение на лошия западен Интернет.

164

Анонимен

преди 3 дни

Вучич си иска изконните територии от втората световна война и да му се върнат териториите на Югославска-Сърбия.

163

Анонимен

преди 3 дни

Е за какво, мноо ясно, има сметки за разчистване с Албания, Косово, Хърватя, Северна Македония И Босна. И ако остане некво оръжие след като си разчисти сметките с тея, ще се огледа и в България :)

162

Дидо Пеевски

преди 3 дни

Вучич и Орбан са най-близките приятели на Бойко Борисов.