245

Анонимен

преди 3 дни

Тука вече Пеевски позна,обвързани са много!Но никой няма да поеме отговорност което е много жалко

244

Банкеръ

преди 3 дни

Давай Шиши ДПС избирателите,които си назначил ще си сменят и имената за да останат на работа.Не им се ходи пак на тютюна или подир овцете.

243

Бонго Бонго

преди 3 дни

ИСКАМ ПРОЗРАЧЕН ОТЧЕТ, КОЛКО ПАРИ РАДЕВ ХАРЧИ ПО ЧУЖБИНА!!!!!!ОСТАВКА РАДЕВ!!!

242

Бонго Бонго

преди 3 дни

Има един световен лидер в България, хорошутката Радев. Харчи на нощувка с Деса в чужбина в утралукс хотел по 3000 евро нощувката и стоя седмица плюс ресторанти спа, парфюми дрешки от Диор миор 100 хиляди евро от вашите пари. Толкова защото трябва да плати и на охраните хотелите, яденето джобните кафенца . Брау брау Радев свят да видиш.

241

Анонимен

преди 3 дни

Егати и неприятника!

240

Анонимен

преди 3 дни

Да подкрепяш пеевски , трябва да си попро ст от тези които подкрепат ти ква та

239

Бонго Бонго

преди 3 дни

Аууу разпиля го....Радев хорошутката се обръща от коремно в лицева опора .Ауууу съсипа го....Оставки....веднага и на тримата.

238

тъпомер

преди 3 дни

Не мога да разбера матриала в България,да коментираш глупостите на един абсолютен и завършен мафиоз и да го сравняваш с Радев???

237

До прас4ООо

преди 3 дни

Пеевски впрегна прасешки *** да пишат тук за защита. Но не ставааа прасчооо, ха хаха

236

Анонимен

преди 3 дни

А шиши какво направи за хората нали е в парламента 20 г., защо милион и половина живеят с 500 лв., какво свършиха тези душмани. Те богатеят на гърба на хората.

235

Анонимен

преди 3 дни

А тези шефове които защитава Радев отдавна трябваше да са си подали останките Това са 3 българи тежат на тяхната съвест но да имаш луксозен живот е най важнотоза тези незаменими радеви протежета

234

Анонимен

преди 3 дни

Като ми е Радев президент, това как ми е помогнало? На Русев сигурно му е помогнало.

233

Анонимен

преди 3 дни

Булгартабак не е съсипан от Пеевски пишете лъжи небивалици измислици Например Плевен Булгартабак беше продаден още 2000 година Тогава какъв Пеевски търсите

232

Шопаро

преди 3 дни

Грух,грух,грух.

231

Анонимен

преди 3 дни

Само Пеевски има куражът да изрече истините Останалите мълчат

230

Анонимен

преди 3 дни

"Той със съсипването на Булгартабак взе поминъка на хората и те едвам оцеляват" - Aко не е бил той, щеше да е някой друг. То да не е само Булгартабак поминъка на цяла България? Радев като е бил шеф на ВВС а сега главнокомандващ, да не би да са цъфнали и вързали?

229

ДЗП

преди 3 дни

ДаЗаколимПрасето

228

Анонимен

преди 3 дни

Анонимния 225, първо виж какви са функциите на Президента и тогава си прави изводи, а какъв е Шиши и с какво е допринесъл за страната. Той със съсипването на Булгартабак взе поминъка на хората и те едвам оцеляват. За 35 г гледаме само разграбване на страната и как едно по едно изчезваха нещата. Единствените които дръпнаха много са политиците, тези които трябваше да се грижат за просперитета на хората, а не личния.

227

емо

преди 3 дни

Радев не бива да обръща внимание на тази мутра . все едно, че не съществува, защото мафиота пеевскси е политически мъртвец - след изборите.

226

Анонимен

преди 3 дни

Дай на п...родния власт и му гледай сеира. Грухчо рие, рие и сам си хвърля кал на гърба. За Радев са гласували повече хора отколкото за всички партии на последните избори. Може да не е китка, но е на светлинни години пред шиши.