27

Пилинцата ут Мунаку

преди 3 дни

Слава Украинйееее! Ха-хаа!

26

Анонимен

преди 3 дни

Абе вие нормални ли сте бе? Какви руски олигарси ви гонят, тук става въпрос за увеличаване на доставките на руски втечнен газ за Франция. Познайте от 3 пъти коя държава не позволи да се включи руския газ в санкциите и удържаха позицията си 15 пакета? Тези смешници се загрижили за мизерните стотинчици на няколко олигарха, а под носа ви Франция купува газ и петрол за милиарди. На това му се вика западно лицемерие!

25

Алекс

преди 3 дни

Ти да видиш.Богатите руснаци във Франция и Монако не вярват на Жужето,че Русия е най-прекрасното място на планетата Земя.Упорито драпат да останат в лошия Запад и не искат да чуят за руский мир.

24

Анонимен

преди 3 дни

До 19Вчера ви написах,че Русия снабдява САЩ със изкуствени торове!Санкциите са за зомбитата)))Санкции за торове нема бе, ***.

23

Боби Манекена

преди 3 дни

Така е, и моят приятел Филип Плейн може да го потвърди. Има топ гъзари от руснаците.

22

КРИЛАТА ФРАЗА...

преди 3 дни

...византийските императори до един са били некадърни държавници, но винаги със страхотен усет към парите, признавам им го това.

21

Хемус

преди 3 дни

*** аверчето е капитан далечно плаване!Разправя какво кара от Русия към САЩ!На него ли да вярвам или на папагали като тебе!

20

До Хемус

преди 3 дни

Абе тавариш, то от износ на торове лихвата в расиюшка стана 19%, само Ангола и Зимбабве имат по висока лихва. Скоро май всички раснячета ще живеят само от лихви и торове, но с един малък нюанс - торба фубли ще струва колкото топче тоалетна бумага.

19

Хемус

преди 3 дни

Вчера ви написах,че Русия снабдява САЩ със изкуствени торове!Санкциите са за зомбитата

18

ЛаптиАлдиновЛампов

преди 3 дни

Потвърждавам, защото патриотарството си е патриотарство, но пуканките са с пари. Като казах пуканки, ние с момчетата изплюскахме всички пуканки в чечня, а курско още не е освободено. Нека българските ни друзя се изходят нежно по въпроса що така. На мен междувременно ми се наложи да обявя че воюваме за нацисти, след като окаушиха няколко мои момчета за обарване и пощипване под полата на две рушки серветьорки,които пускат на всички само не и на брадати като нас - чиста дискременация, друзя.

17

Анонимен

преди 3 дни

Че кой не обича руските олигарси...

16

Реалист

преди 3 дни

Демек всичкия шум покрай санкциите е за залъгване на плебса..

15

Анонимен

преди 3 дни

Добре де, сега като Путягин се кани да натисне червеното копче, кво ше правят тези руснаци къде ше печат кълки и отдихает?В Крим едвали там плажа е като каменно поле.

14

Аргиров

преди 3 дни

И замирисва на море.... .

13

Хи хи до 10

преди 3 дни

Как кво правят бе, ми шпионират, опипват почвата за победа на комунизма, изнасят забранени стоки и т.н.

12

Анонимен

преди 3 дни

Я на тая Френска Ривиера Зеленски има дворец,купен е с крадените пари на ЕС и сащ той за това не иска мир да продължи да краде от сащ и ЕС )гад наркоманска по лошото е че ЕС и сащ знаят но си траят

11

aa1820

преди 3 дни

Французите по принцип са си *** и извратеняци. Като се започне от вкиснатите им сирена и се стигне до игралните им филми в които никога не липсват порнографските сцени.

10

Анонимен

преди 3 дни

Чудно, какво правят в този прогнил, джендърменски Запад?!

9

?????????????

преди 3 дни

Богатите Руснаци вече не са руснаци а Европейци.Бедните Руснаци - Ами на фронта. Там с чеченците,затворниците и африканските наемници да бранят Курск.

8

Анонимен

преди 3 дни

СВО е фейк, като Ковид!