150

Анонимен

преди 3 дни

2/3 от коментарите - изтрити! Ето това е апотеоз на свободата на словото и демокрацията в България!!!

149

Анонимен

преди 3 дни

"Путин така и няма инструменти, с които да принуди турския лидер да играе по правилата на Кремъл." - Тайпи, станала е някаква грешка и не можем да изпратим горивото за твоите АЕЦ"

148

Кевин Леврон

преди 3 дни

Щеше да е наистина чудесно, ако и нашият "елит" се грижеше за националният ни интере,с поне на 1/1000-на от това, което демонстрират разни "диктатори". Оф ... все ми излиза от акъла, то пък дермокрациите нямат право на национален интерес ... американският им е пре-достатъчен.

147

Косата

преди 3 дни

До Анонимен.Абе,и двамата са по на 70години.Когато им дръпнат килимчето изпод краката ще дойдат други на власт.Не се знае какво-що.

146

бате Реджеп

преди 3 дни

Това не е гавра - просто не можеше да си седне на *** след посредщането по анадолски.

145

Анонимен

преди 3 дни

Абе Ердоган и с Урсула бая се изгаври като я държа права до Шарл Мишел, който си седна без проблем.

144

Реалист

преди 3 дни

След като войната приключи и Украйна бъде демилитаризирана газът от Русия към ЕС ще потече отново от там, а не през Турция.

143

Анонимен

преди 3 дни

145, Ердо забрави, че преди да ходи в Русия лично да се извинява, с часове обикаляше край вратите на тоалетните в Европа с надеждата да излови Президента Путин.

142

Анонимен

преди 3 дни

Много бързо забрави Ердоган какъв го яде когато свалиха уж погрешка руския хеликоптер. После ходи лично да се извинява

141

Тук твърдят, че

преди 3 дни

Ердо не се притеснявал да унизи руския лидер, защото когато Президентът Путин настоявал самолетът му да бъде ескортиран от руски изтребители, Ердоган му бил напомнил по много елегантен начин, че Турция е членка на НАТО. Тогава Президентът Путин му отговорил по още по-елегантен начин: "Може би ще посетя Турция. Някога".

140

До Придурките пишат:

преди 3 дни

Да, само дето в брикс са подставено лице на Другара Си Дзинтин и китайците - на които отстъпха без бой земя в сибир до байкал да си правят водопровод. Путин като ходи последния пър до китай го посрещнаха някакви нископоставени служители без държавен ескорт а по китайските новини даже не го отразиха.

139

Ердоган е поканил

преди 3 дни

-Президента Путин и от две години търпеливо чака неговото посещение в Турция. - Отчая се и след месец сам ще отиде в Русия на срещата на БРИКС на високо ниво.

138

Анонимен

преди 3 дни

Дребния напоследък където и да се завърти все го таковат. В Китай, в Турция, в Украйна.

137

Придурките пишат:

преди 3 дни

"Ердоган не се притеснява да унижава Путин". Особено не се бил притеснявал сега, когато е подал молба за приемане на Турция в БРИКС, а Президентът Путин е Председател на БРИКС до края на годината.

136

Анонимен

преди 3 дни

Ердоган пак заби нож в гърба на Путин и пак ножът е кожен и пак не точно в гърба :)

135

Анонимен

преди 3 дни

Той не се притеснява, но ще бъде доволно унижен! Все пак Путин държи молбата му за членство в БРИКС.

134

Вай вай

преди 3 дни

Янлъш си, комшу! А защо турските курорти това лято останаха полупразни, а?

133

ВАРНА

преди 3 дни

ХОРА КОИТО СА СЪВЕСТНИ И ЧЕСНИ , НЯМА НУЖДА ДА СА МАЙМУНИ, ЩОМ ИМА *** КОЙТО НЕЗНАЕ КАКВО. Е СЪВЕСТ НАЙ-МАЛКО ЧЕСТЕН ,КАК СЕ ИЗЛИЗА НА ГЛАВА, ТРЯБВА МУ ТАКЪВ ПОДОБЕН, ЗАДА РАЗБЕРЕ ЧЕ НЕСЕ НАПАДА ЕДНА СУВЕРЕНЕНА ДЪРЖАВА КАКВАТО Е УКРАЙНА.

132

коч'а

преди 3 дни

Разделяй и владей :)... Русия и Османската империя са воювали десетилетия наред. Но като погледнем днес всико което Руснаците са откъснали от Османската империя сега е под конрола на ЕС или САЩ. Същото се опитват да направят и сега. Да вкарат Турция и Русия в конфликт. (опитаха се в Сирия, Карабах). Но се надявам лидерите и на двете страни да действат разумно и да защитеват интересите на страните си.

131

аа

преди 3 дни

В Турция се провеждат избори за президент, народно събрание. Ердоган е бил кандитат и е избиран за президент, премиер, кмет на Истанбул и.н. не е никакъв диктатор. Тези от DW стига са промивали мозъците на хората !!! От случващото се палестина се видя що за платена медия сте,...