234

Анонимен

преди 3 дни

Англия се превръща в първата държава на стария континент, превзета от мигранти.

233

Кафвявски

преди 3 дни

Западняците доказват за пореден път, че не могат да балансират политиката си. То бива презадоволяване, то бива рахатлък. Ще ви излезе през носа. Това, от което ви е страх не е толкова дали Путин или Шмутин ви заплашва, а да не ви се развали рахатлъка. Простичко казано не искате другите да са добре, а вие да сте добре. Иначе Африка щеше да бъде рай при всичките ви псевдо ООН кампании. Както и близкият Изток. Но това поколение обича телефоните и не прави деца, та въпрос на време е.

232

82 ОМБр

преди 3 дни

До тоя с боя Много си войнствен. Айде ходи ги биини 60 000 000 поданици на Краля,и едни от най-богатите,технологично развитие себеподобни,но с тескерета на Великобритания.

231

Анонимен

преди 3 дни

Бой по английските циганя докат изчезнат.

230

Анонимен

преди 3 дни

Хутите вече удартиха Израел с хиперзвукова ракета. Над 20 ПВО ракети са изстреляли срещу нея и дори не са я одраскали.

229

Анонимен

преди 3 дни

Викаш, Путин не може да уплаши Украйна, а 2/3 от населението и го няма на тая смела Украйна. А останалото само да му се отдаде възможност и то ще зачезне ;))) Беьстрашната Украйна. Само тебе не те е страх, защото си жена, а жените нямат чувство за отговорност и не са свикнали да носят последствията от действията и думите си.

228

Анонимен

преди 3 дни

Тозаи за да прави такива изказвания значи вече се е уплашил.

227

Баба

преди 3 дни

Путин една Украйна не можа да уплаши, а НАТО, което е 32 страни обединени, може само да му се смее.Путине, ако беше толкова силен, щеше да си превзел Киев за три дена, както смяташе, при положение че нападна пръв по-малка страна, без предупреждение и без да обявиш война, защото си жалко страхливо мекотело. Само че не си силен изобшо, и затова 3 години нищо не направи.

226

Анонимен

преди 3 дни

А в България организират среща на русофилите край Карлово, българи веят знамената на окупаторите и пеят руски песни...Сигурно за да умилостивят Путин. Няма такъв народ!

225

Дедо Мъде

преди 3 дни

Британския външен министър, май вега пробва, "колко е дълбока водата", е нека я пробва, за да усетят всички БРИТАНЦИ накрая!!! ***!!!

224

пияница мистик

преди 3 дни

До Сохо === Тази война, другарю путюнеандерталец е защото джуджето таксиметров шофьор искаше Украйна да стане като Беларус и Чечения. Васална и подчинена негова територия. Украинците обаче искаха да са с ЕС и той ги нападна. Целият свят им помага, да се справят с Мордорските фашисти, другарю Олиг :))) И войнолюбците ги търси в Мордор - Кремъл по-точно :)))

223

Сохо

преди 3 дни

Колко си проздд, министре...Те и за Укрия казваха, че няма, ама ви изненадаха :)) По бели *** ще ви хванат,военолюбци нещастни....Заради вас е тая война.. И май ще ядете хурката...

222

Анонимен

преди 3 дни

До 241А Русия като даде хиперзвукови ракетки на хутите..)) Расията има хиперзвукови ракети само в *** русофилски глави.

221

ГАДОРЯН

преди 3 дни

А Русия като даде хиперзвукови ракетки на хутите и прочие сандалджии ко праим?! Ще ви скъсат шушоните хаха.

220

Ми да

преди 3 дни

Тоя ще скочи на клона при първата руска пушка.

219

Анонимен

преди 3 дни

Шака Зулу мисли , че бомба значи копие. Хак им е на бритовете.

218

Анонимен

преди 3 дни

На Британия министрите индийци и ***. На Русия министрите туванци и татари. Не е добре положението. Уга буга и Алах акбар.

217

Анонимен

преди 3 дни

Аз като българин исторически най-много се страхувам от Русия, Британия и Турция. Особено както и трите са побеснели диктатури в момента...

216

Анонимен

преди 3 дни

Време е за черен крал - гей на Британия. Някой зулуски престолонаследник. Край на сегашните розови прасета, вече не са на мода.

215

Анонимен

преди 4 дни

Запада и България може да да уплашиш само ти, черни мъжо, ако излезеш в тъмна нощ по бели ***!