145

Да не плашат хората

преди 3 дни

Една въоръжена Германия ще накара цял свят да настръхне, за това не и дават все още. Поне още 10 години няма да им разрешат да се въоръжават. 2045-та, ако не е свършил света, ще ги отпуснат. А те та чак тогава си ебавa сичко мaмата.

144

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен 144 По-скоро целта им е Русия. Съсипаха близкия изток за да отслабят руското влияние особено в Ирак и Сирия. Опитаха да свалят правителствата в Казахстан и Беларус и виждаме какво предизвикаха в Украйна.

143

Анонимен

преди 3 дни

Ако не е Меркел, ще е Тръмп, ако не е Тръмп ще е Путин! Целта на щатите е Европа. Европа без Русия е зависима единствено и само от САЩ. Когато се случи Брекзит, никой не предвиди, че британците играят друга игра. Германия буксува,Франция и Италия в криза... Не заради Русия, а заради САЩ!!!

142

Анонимен

преди 4 дни

Айде сега Меркел им виновна! Нещо на комунизъм мирише! Тогава като сваляха някой и го плюеха! Лошо ли живяха при Меркел?! Евтин газ, пара бол! Проблемът на европейските меркели беше, че не можеха да се държат на положение с Путин, да го респектират и да уважават интересите на руснаците. Можеше да избегнат войната и сега го знаят, но как да го кажат!

141

мак

преди 4 дни

германия скоро ще остане без германци. Който може ще избяга в белите държави, а на тяхно място ще заприиждат нови гости.

140

Анонимен

преди 4 дни

Те нямат оръжия, енергетика и икономика вече, но имат "доктори, учители, инженери и архитекти", внесени им от сбръчканата бабишкера.

139

Анонимен

преди 4 дни

До анонимен 137 Тези бежанци идват от държави като Ирак, Афганистан и най-вече Сирия. А там минаха военните на САЩ и предизвикаха бежански вълни. И тъй като Турция не може да поеме всички бежанци някои ги пуснаха към Европа. Покрай преселниците от Сирия налазиха и от други държави.

138

Анонимен

преди 4 дни

Германия не е окастрена от Меркел а от САЩ и Англия които имат сума ти военни бази на германска земя. На германците им е забранено да произвеждат военна авиация. Това е защото Германия съсипа Европа с две световни войни заради една мина за метали в спор с Франция. По-добре да не се военнизират държавите защото така се създават предпоставки за война ако се появи пак някой луд.

137

анонимен

преди 4 дни

Мама Меркел окастри не само Германия, но и цяла Европа! Покани "милите бежанци" и каза, че ще се справим! Но, те започнаха да колят, газят и изнасилват, а за капак, получаваха и продължават да получават социални помощи! Тези пари са хвърлени на вятъра, вместо да отидат при нуждаещите се европейци или в икономиката! Ако тези пълчища не се очмистят, икономиката Европа няма бъдеще!

136

Анонимен

преди 4 дни

И какво като нямат? Сега ще диктуват на всички останали в ЕС какви оръжия да си купят, откъде и колко, ще направят сметката, ще я разпределят по държави, ще съберат парите и .... горе-долу както ваксините ще стане. Обща сигурност, ама оръжията на чужда територия, защото Германия няма граници с "общия враг". Ще има печалба за Германия, заради Меркел, разбира се!

135

До Анонимен 134

преди 4 дни

никакъв агент не, подобно на некоалицията за да остане на власт се договаряше със "зелените", затова и в Германия в момента няма действащи атомни централи. а сегашният председател на еврокомисията фон дер лайен е бивш министър на отбраната с огромен принос за кастрацията на Бундесфера. връщаше войници по средата на ученията, защото мнистерството не можело да плаща за извънреден труд... така че ако има агент - то това е фон дер лайен.

134

Анонимен

преди 4 дни

Меркел е бивша комсомолска секретарка, нищо чудно да е и агент на КГБ.

133

Ветеран

преди 4 дни

Ами , докато си възстановява оръжията , се появи някой нов Хитлер ? Или вече се е появил ?

132

Анонимен

преди 4 дни

Бла-бла-бла, бла-бла-бла... дайте пари!

131

Анонимен

преди 4 дни

Знаете ли че, пустините на америка са напълнени с непродадени мерцедеси, БМВета, голфове от старите нафтови технологиии ... и за всичко това е платил американския народ? Америка през 2008 година забрани дизеловите автомобили, за да не замърсяват природата и чистотата на въздуха! Държавата изкупи всички дизелови автомобили от хората и им върна парите! Спомням си имахме лека кола ТДизелГолф купена преди години за 18 000 $ и ни върнаха 16 000 долара! А в България още вкарват някакви си ПърдящиКоли!

130

gogo

преди 4 дни

германия са жалка картина след унищожителното управление на баба марка (меркел), нито имат армия, икономиката им потъва след спрения газ от русия, фалират десетилетни бизнес концерни, страната е в рецесия. Все още някак си успяват да замажат положението, но нещата тепърва може да се влошават...

129

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 126 - Това е, ако имаш свят в който никой не лъже. Хубаво, но в един момент, ще се появи ЕДИН лъжец и всичко приключва.

128

Анонимен

преди 4 дни

Меркел предаде Германия, каквото и да ви го говорят. Хванаха САЩ,да подлсушва всички важни в Германия, ползвайки техника в Дания. Няма проблем. Имали си доверие. Меркел се усмихваше. Дорде беше Барак, беше пръв приятел на САЩ. Когато дойде Тръмп, беше приятел на демократите. Псуна милиони в Германия, накара Европа да приеме още повече. Натисна "зелената сделка" и почна да го кара, като новия Райх, но ... либерален. Сега всички плащаме.

127

Анонимен

преди 4 дни

Баба ви Меркел под външен диктат напълно унищожи Германия. Първо икономически (Шолц я довърши), а после и демографски с пришълци които нямат нищо общо с работливият германец.

126

Анонимен

преди 4 дни

Как би изглеждал светът без мъже и мъжки същества: - като райския живот на остров Лезбос, населяван само от девойки и жени, занимаващи се с изкуство и интелектуални занимания? - без войни, без изнасилвания и убийства? - кой ще убие тогава паяка в спалнята? - кой ще ремонтира скапаната кола в гаража? за какво ще си приказват тогава дружките по телефона? - брюнетките нямаше да си блондират косите! - нямаше да има любовни сонати и концерти! - нямаше да има царства и катедрали! Да спасим мъжете!