79

анонимен

преди 4 дни

Откъде-накъде ще им дава пари на тези навлеци! На самолета и обратно в Тарамбукистан! И това струва пари! да си знаят и повече да не идват!

78

Анонимен

преди 4 дни

Преди години мислех шведите за умни. Откакто започнаха да пускат куцо и сакато, разбрах, че са еднакво зле със Запада, а откакто влязаоха в НАТО в момент, когато другите се чудят как да излязат, разбрах, че може и да са умствено увредени.

77

mne

преди 4 дни

Твърди мерки и раздаване на 30 000 евро в едно изречение ми е нещо несъвместимо.

76

Анонимен

преди 4 дни

Вместо да ги застрелят още на идване на границата те ги пускат а сега ще им раздават и пари да напуснат. Ей затова Европа потъва. От много толесрастия. Да четат историята и да се учат от нас! Навремето при Бай Тошо имахме най добре охраняваната граница в света. Нищо не можеше да премине.

75

РОМКАТА КОМПИРКАТА

преди 4 дни

ПЪК РОДИ 23 ЧХАВЕТА, БЕЗ ДА Е РАБОТИЛА И 1 ДЕН !

74

Много хубава

преди 4 дни

Страна но такива под човеци я развалят, африканец , арабин източно европеец нетрябва да припарва

73

Анонимен

преди 4 дни

малко са, по 100 хиляди на калпак, швейцарският цирей трябва да бъде изстискан

72

до 71

преди 4 дни

До Анонимен.Да,те първо си го търсят а после се оплакват.И от тези 190,колко са действително шведки?Потомствени?

71

Анонимен

преди 4 дни

Плодовете на евро-атлантизма.

70

мак

преди 4 дни

Орбан иска да ги праща в брюксел. Скочиха срещу него, щот е недемократично да прехвърляш проблема, за който не си виновен, на виновника, а клетниците имат права. Местните имат право да траят, да са толерантни, гостоприемни и да работят за издръжката им. На бас, че никой няма да скочи срещу швеция или германия заради контрола по границите, както срещу Орбан са наскачали всякакви .... без инстинкт за самосъхранение.

69

Анонимен

преди 4 дни

Швеция вече не е рай и за шведките, със 190 докладвани изнacилвaния на 100 000 граждани, Швеция вече е на второ място след ЮАР в тази класация.

68

Анонимен

преди 4 дни

Европа трябва да премане тея глуапви промени, дето ги вкараха преди 20 години, където не можеш да съдиш за уронване на авторитет. Защото тая снимка, вижте я - Едва ли не, на сила качват емигрант във влак. А знаем, какво праивха едно време с "нежелателни" и къде ги караха влаковете. Та такива влакове във Швеция, като на снимката няма. Какво ни казва снимката? Подсъзнателно, едва ли не - ето - крайнодесни шведи вкарвт нацизъм и ще има конц. лагери! РЕДАКЦИЯТА!

67

Анонимен

преди 4 дни

"30к евро са си добри пари. 3-4 нормални хубави заплати за България или 10 месеца приход от малък пасивен доход." Призовавам те, да го казваш публично пред хора в Бъглария това, особено на места, където няма камери, та да видим, колко зъба ще ти останат за седмица.

66

Анонимен

преди 4 дни

До Гном - Проблемът е, че ги озаконяваха ... и сега се чудят, как легално да ги разкарат. Защото в Швеция има множетво работници, бизнесмени и инвеститори, които не са граждани и ако почнат да гонят хора, както си искат, много народ ще си дръпне парите и ще отиде я в Дания, я в Швейцария. А иситната е, че Шведската икономика има нужда от хора, които Швеция, поради съите социални политики, не може да предостави. Все пак - кел файда да учиш 7 години, когато ще те издържат до живот с жилище?

65

Анонимен

преди 4 дни

"на десния популист Герт Вилдерс" - Вече взеха да смекчават тона. Преди беше "крайно-десният националист", а 2016-та го наричаха далеч по-лошо. Нещо, като с Мелони. Разбра се, че ще трябва да "работят с такива хора" и няма как, да кажат "работи с фашисти". До 5 години, "крайно-дясното", ще стане по "център-дясно" или дори "център".

64

Анонимен

преди 4 дни

До Хейт - 20? Започнаха още през 60-те. Вече имаш 4-то поколение, кето трудно говори шведски, обаче.

63

Анонимен

преди 4 дни

Има един безотказен начин-спрете всички социални помощи, здрав полицейски контрол със затвор при нарушения-сами ще си тръгнат

62

Хейт

преди 4 дни

Мнооого тъпо племе са шведите. Вече 20 години опитват с тази политика. Да видим още колко десетилетия ще им трябват, за да разберат, че не работи.

61

тОЧНО

преди 4 дни

До МехмедИ като свършат може пак да се наредят на опашката.

60

опетков

преди 4 дни

До Ели И правилно. Това си е инвазия и всеки инвазивен тип трябва да се унищожава. Понеже сега са слаби и не могат да ни превземат с ятагани и копия, пробват се като свирят на струните на състраданието и съчувствието на европееца. Това е война от нов тип и всякаква слабост е недопустима.