17

Анонимен

преди 5 дни

До 18 - ЧЕснто казано не ми пука.

16

Анонимен

преди 5 дни

12, айде бе! Ватикана е архитекта на новото време. Айде се сети колко мъка хората са видяли от католицизма през вековете. Безгранична!

15

Анонимен

преди 5 дни

Нормалните хора не могат НИКОГА да са с папата. Това е официалният представител на сатана на Земята.

14

СТАНАЛИ НАБОЖНИ...??

преди 5 дни

ВЯРВАТ В АЛЛАХА.... ЗА ПАРТИЗАНИТЕ- РУСОФИЛИ ГОВОРЯ...

13

А ПУТИН Е ЗА ЖИВОТА.

преди 5 дни

ЗАТОВА ПАПАТА Е С ПУТИН....

12

без упойка

преди 5 дни

И римската езическа империя не е такъв враг на християнството като новото време.Суета, алчност, сребролюбие, похот, разврат.Всичко това днес модернистите толерират и изтъкват като успешен живот.Това няма нищо общо с Христовите завети и апостолските призиви за скромен живт, бягство от славата, скромност, честност, вярност в брака между мъж и жена.Няма защо да се чудите и да корите папата, че казвал това и онова, което не е във ваша полза, тъй като ви носи печалба.Човекът говори за други неща.

11

ЧЕРЕН ПАПА ФРАНЦИЦК

преди 5 дни

ДА НЯМАТЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН БОТОКС ТЪ ПУТИН!

10

Анонимен

преди 5 дни

Няма как католическата Църква, а и която и да е християнска Църква да толерира американския начин на живот.Модернистите мразят католицизма и воюват с него от векове.Дадени са свидни жертви от църквата срещу английските либерали, , да речем.Френските радикали също я попиляха.Католицизма е видял много зло от новото време.

9

Хирошимец

преди 5 дни

Точно така, Путин пердаши бомби по режима , който се опита да вкара вражвската за Путин НАТО , която от десетки години всячески отказва да приеме Русия и строи военни бази из цяла Европа , в задния му двор , опитаха се да направят враговете им съседи , жертвата е уйраинския народ , както се вижда не върза , а българските политици са медузи , които с една С. Мъкодония не могат да се оправят , не е случайно Медузо , политиците идват от народа , не ги пускат от Марс.

8

Анонимен

преди 5 дни

Теб те знаем, за теб само Путин е за живота, нищо че вече ликвидира 1 милион души.

7

Анонимен

преди 5 дни

Папата подкрепя миграцията? Защо? Да не да е успял да евангелизира масовия африкански наплив?

6

нали туй викам

преди 5 дни

Точно така, излиза, че Путин е най - якия.Защитник на отечеството .Брани си народа като пуска дронове по блокове и ракети по фабрики и магазини.Голям патриот.Влиза в историята.Другите сме медузи.Прав си!

5

Анонимен

преди 5 дни

След неоимпериалистическата война на Путин маските паднаха - това е единственото положително. Апропо, кой вече се интересува от мнението на Папата?!

4

:D

преди 5 дни

Психичноболните обсебени от Путин го виждат навсякъде , Путин защитава сувернитета на държавата и народа си , а вие сте медузи носещи се с вълните

3

Анонимен

преди 5 дни

Католическата Църква трябва да е доволна, третият свят се наплоди по католическа препоръка и сега залива останалата планета.

2

Браво!!!

преди 5 дни

Така или иначе боядисаната е свиреп защитник на злото, спечели ли световната война е сигурна

1

тъй излиза

преди 5 дни

Путин е най - добре, той направо ги праща в рая и ада, според делата им тука.