105

ДОЙДОХвидяхОСРАХ

преди 6 дни

ЦЯЛА ИЗТОЧНА ЕВРОПА ! РУСКИЙ МИР !

104

Анонимен

преди 6 дни

А знаете ли какво е най-странното? Ако Русия победи, Европа ще стане едно тъжно и много по-бедно място. Затова най-важното за нас българите сега е да да сапортваме Юкрейн фор ез лонг ез ит тейкс докато победи Русия и спечели войната, на всяка цена, каквито и жертви да ни струва това, за да победим Русия и да я разчленим на малки демократични държави които ще живеят по нашите западни цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

103

Анонимен

преди 6 дни

не руски, а съветски , и са пуснати не от руснаците , а от укрите - и в Бг бяха пристигнали няколко

102

Олимпий Панов

преди 6 дни

Специално за американските полуграмотни генерали на мините пише "Русская мина"и има едно джобче в което има руски паспорт с адресна регистрация!

101

Типично за журналята

преди 6 дни

До Интересно !Те не са решили, казали са имз кое е правилно да се пише

100

Анонимен

преди 6 дни

Очевидно нещо не е наред в Украйна. През последните дни там не са открити високопоставени лица. Първо изчезна някъде шефът на Държавната разузнавателна служба на Украйна Кирил Буданов*. Сега изчезна и главнокомандващият на украинските въоръжени сили Александър Сирски..

99

Интересно !

преди 6 дни

Как решихте че са руски мини ? Сигурно на тях пише "Руска мина"..Иначе украински "въобще" няма.

98

Анонимен

преди 6 дни

рушляшки тролеи са нацвъкали форума

97

НуклеарнаПандемияИде

преди 6 дни

Цената на оловото за текстилни нужди и одежди, Народе умен расте ли расте. . .

96

Анонимен

преди 6 дни

дано някой нашенски русофил се спъне в такава мина

95

Анонимен

преди 6 дни

Трябва да се обучават акули за хващане на мини.

94

Кръчматъ

преди 6 дни

"""""Руско е производството, а кой ги е сложил?""""" Укропите!!!! Мините в Черно море не са Руски, а Съветски!!!!!! Имаше една държава, казваше се СССР, и Украина, и РФ бяха единна част от тази държава преди разпадането й през 1991 година!!!! Анадън му или Йок???

93

82 ОМБр

преди 6 дни

1000 г. поколения руснаци ще виждат нацисти ако не на яве то в съня си,по всеизвестни причини;)))) вермахта разплиска 25 000 000 от "великите" приматюхи

92

Окрйна закрита

преди 6 дни

и няма да има никакви мини в моретата!

91

ПИТАМ САМО: КОГА

преди 6 дни

Ще напишете за окраинските мини в морето???????????????

90

Анонимен

преди 6 дни

тия мини ги постави *** бе ей манипулатори долни, колкото и да ни е къса паметта, това го помним. А вие медийни гомномети колкото повече лъжи пускате срещу Русия, толкова повече нахъсвате симпатизантите й.

89

От сороското НПО БГ

преди 6 дни

До Анонимен 90 Браво мойто момче! Ловко тролиш и се натягаш, посолството оценява усилията ти! Заслужи си сребърника. Ела изтичай до офиса да ти го дадем и да целунеш нечии задни части, както знаем, че много обичаш

88

Анонимен

преди 6 дни

ДА МИНИТЕ СА РУСКИ НО КОИ ГИ ПУСНА ,ИЛИ ПРОПАГАНДАТА ПРОДЪЛЖАВА

87

Анонимен

преди 6 дни

Представяте си ли един дядо да изпрати сина ви на война, син роден след като въпросния дядо е станал президент, за да убива славянските си православни братя, докато дъщеря ви работи в жалки условия на безперспективна държавна работа заобградена от мигранти от Централна Азия. И това е по-добрия вариант предвид това, че за 20 години държавата ви се превърна в най-големия износител на порноактриси и разврат. Плача за тежката съдба на руските майки и бащи!

86

Анонимен

преди 6 дни

До 82 ОМБр Абе отворко, нали вашето 82 ОМБР руснаците го утилизираха на ктоммпост? Ти като как изпадна в България да смъъърдиш под всеки пост??? Я *** в обетованата ти земя в Украйна да се насладиш на големия кеф, като ти осигурят руснаците да си при Бандера. Няма защо тука да се правиш на интересен в постовете.