130

еха

преди 1 седмица

Кириту е баш джентълмен.Освен ,че си държи на думата и не лъже като един истински джентълмен, той стана и баш джентълмен като здраво намачка *** на Ленчето. То от това по-джентълменска постъпка - здраве му кажи

129

Анонимен

преди 1 седмица

после се чудят що им падат гласовете... още от сега анти... е за какво да гласувам за вас, като с никой не искате? Ала балисти

128

от село

преди 1 седмица

Кирооо ,ама и ти много лъжеш бре ,нищо ,че си голям джентълмен и го показа как се крепи женско ду *** на парапет / без парапет/.

127

Да напомня:

преди 1 седмица

Преди време Кирил Петков публично заяви, че не е канадски гражданин. А после се оказа, че е. Налице е и съдебно определние по казуса.Ето как държи на думата си този джентълмен. Държи се за нея като за парапет....

126

Анонимен

преди 1 седмица

Киро ни го готвят да е трайно в политиката, Бойко лека полека си отива , пенсионират го ! Честити нови пионки от кен мертен американският посланник

125

Анонимен

преди 1 седмица

Има един хубав нашенски израз търчи-лъжи, е, Кирцата е пълното му олицетворение!

124

Анонимен

преди 1 седмица

Киро, дето една дума не си спази, седнал да поучава другите какво бил джентълменът. Киро, Кироооуу, ти такъв не си и никога няма да бъдеш. Даже и да го знаеш на теория!

123

Анонимен

преди 1 седмица

А про100то кире нещо забрави за думата дето даваше, че няма да прави правителство с тиквето, у зандану щеше да го вкарва, кире я кажи колко думи не си спазил.

122

Анонимен

преди 1 седмица

С Бойко Борисов въпросът е много сложен. На практика нищо смислено не е в състояние да каже - започва с едно смесва го с друго, после трето, четвърто пето, десето и т.н. и в крайна сметка говори безсмислици. Как да искаш да удържи на думата си, т.е. на безсмислицата?!

121

Анонимен

преди 1 седмица

Киро какво става с разследването за убийството на онзи обикновен българин ПОТЪНА КАКТО ДЕЛАТА СРЕЩУ ОЛИГАРСИТЕ

120

Анонимен

преди 1 седмица

Та така и не разбрах тоя какво подари за коледа на пожарникарите и полицаите...

119

Анонимен

преди 1 седмица

НА ТОЯ ИНДИВИД И КОМПАНИЯ ИМ ТРОПАТ ВСИЧКИ ЧЕРЧЕВЕТА- В МОМЕНТА КОГАТО ТРЯБВАШЕ ГЕРБ ДА ПОЕМЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА СПОРЕД ДОГОВОРКАТА- ОНЯ СМОТЛЬО ДЕНКОВ ПОДАДЕ ОСТАВКА...И СЕГА РАЗИГРАВАТ ТЕАТРИ- ПОМНИМ, ПОМНИМ

118

ПП-ДБ

преди 1 седмица

Ако изгонят Киро доста повече гласове ще вземат

117

Анонимен

преди 1 седмица

Ха,ха,ха, кога Киро лъжеца си е спазил думата? Особено при ротацията и декларацията за гражданство. Да не споменавам "завода е-коли, магистралата за Видин през Шумен, втория мост на Дунав"?! И този ни е бил премиер?Трагикомично!!

116

ШАРЛАТАНИ НЕГОДНИЦИ

преди 1 седмица

....а този "джентълмен" - другаря Парапетков , защо му лепнаха прозвището ШАРЛАТАНИН , дали защото си спазваше думата ?!?!?!

115

Гошо

преди 1 седмица

Един замръкнал в едно село и се приютил в дома на самотна дама. Аз съм сама жена и е малко неудобнода ви приютя. Но аз съм джентълмен казал мъжът. Легнали си и на сутринта като се събудил мъжът видял жената да храни много петли и една кокошка. Но хората гледат много кокошки и един петел, а вие защо обратно? А петела е един, останалите са джентълмени... Кире, ти петел ли си или джентълмен?

114

мумурандум

преди 1 седмица

и този ли ще му гледаме физиономията двадесет години?

113

Анонимен

преди 1 седмица

Сърбия не е в ЕС, и не се ползва от предимствата на свободно движение на стоки без мита, програми и фондове от ЕС и пак е по-напред от членката на ЕС и НАТО България, и заплатите в Сърбия са по-високи от България, и страната е уредена, а не разграден двор като България.

112

Анонимен

преди 1 седмица

Двама български джентълмени се срещат на кораб. - Ужасна скука, сър, - казва единият. Не желаете ли поиграем на карти? - Бих се радвал, сър, но уви, последният път когато играх карти беше преди 15 години. - Нищо. Аз пък преди 20 години. Стюард, дайте ни колода карти. Стюардът носи картите. Първият взема колодата, притегля е на ръка и казва: - Една карта не достига. Вторият също притегля колодата в ръката си и уточнява: - Да, осмица пика.

111

анонимен

преди 1 седмица

На този някой ако му вярва, яко е налапал въдицата.