161

анонимен

преди 1 седмица

Тези, които наричат Б.Б. мутра, да прочетат нещо от Георги Стоев -бивша мутра и писател за мутренските времена. Та този човек(бог да го прости) казва, че Бойко никога не е бил мутра. Та на него ли да вярваме,или на някакви обработени с лъжи, манипулации и облъчвания разбрали-недоразбрали индивидчета. Образовайте се преди да пишете врели-некипели !

160

анонимен

преди 1 седмица

Макар да не ми е любима страна щатите, системата им е добра-демократи и републиканци и едните печелят и управляват. Нещо подобно трябва и в България.

159

Някой

преди 1 седмица

Заговорят ли Копейките за "народа" , и да ти се доповръща! Винаги са гледали на него , като на някое стадо , което трябва да го пасат, стрижат и водят на заколение! В България е свободно общество ,където всеки има право на мнение ! Не сме азиатска държава!

158

иво

преди 1 седмица

Какво правителство?Пред Боко Тиквата пътят е само един....съд,затвор и конфискация.Коалиция може да прави само с бай Ставри от централният затвор.

157

Анонимен

преди 1 седмица

Споко нема да се режете главите, ама всичко правите единствено и само за парите, давате клетва уж в името на народа , ама веднага след клетвата го забравяте. Сега от НОИ от НСИ пускат настройки за премахване на златното швейцарска правило за пенсиите на пенсионерите, депутатите и кандидат за такива мълчат...

156

Тиквун Инокенти

преди 1 седмица

Имахте си правителство, имахте си Мария Габриел, която сега трябваше да управлява и да ни вкара в Шенген по суша. Имахте си и мнозинство. Можеше не 4, а 8 години да сте на власт, обаче сте алчни от ГЕРБ и Пеевски ви управлява жалката мафиотска партийка. Сега ще ви порят всички кой къде ви хване.

155

maca

преди 1 седмица

До Анонимен 41 - Е ако всички си гласуват за Кирето и Асен няма да получиш Боко и Прасето, *** то се иска малко мислъл.

154

Анонимен

преди 1 седмица

Това е изящна реч, интелектуален гигант

153

Ха ха ха,

преди 1 седмица

...Копейките ли реват срещу Борисов, че са спрели Асен Василев да пълни гушите на Лукойл и Газпром !

152

Анонимен

преди 1 седмица

Наглата руска му тра нарочно развали предното превителство, а сега се прави на ни лук ял, ни лук мирисал и се прави на "националнотоговорен". Лъжеш, му тро!

151

Анонимен

преди 1 седмица

ГЕРБ РИТУАЛНО РАЗПОРИ АГИТКАТА НА ЛЕВСКИ

150

Боко с дупето широко

преди 1 седмица

Боко е човекът развалил предното редовно правителство. Кой му вярва на тоя льольо?

149

Анонимен

преди 1 седмица

Джентълменът от зайчарника пак се опитва да ни баламосва.Арсеналът му от лъжи няма свършване.И пет пари не дава,че никой не му вярва.Плещи си каквото му хрумне,защото знае,че все някой ще се хване.

148

ДЪНО

преди 1 седмица

ББ удари дъното с неговите хвалби и претенции.Всичко се свежда до неговото щтеславие.Иска всички да се съобразяват с него.Беше първа пол.сила,кметовите са негови,но не направи правителство.Остави това на ПП+ДБ,които се хванаха на играта му и загубиха.Не престана да ги обижда,но иска с тях да управлява.Защо не искаше с ДПС,БСП,ИТН и Възраждане-не каза.Ако гражданите масово излязат да гласуват с/у този тумор ще дръпнем напред.Мафията така ни е смазала въжето,че само ние можем да се отскубнем.

147

Анонимен

преди 1 седмица

Докато я има милиционерската партия ГЕРБ,докато Борисов не е в затвора за 999 години,България не я чака нищо добро.

146

Анонимен

преди 1 седмица

Буци, отивай да си гледаш детето в Барселона, недей да се правиш на умна тиква :)))

145

Сата НАТО

преди 1 седмица

Злословили срещу Захариева? Ами тя е глупава и мъжът и строи подпорна срена с асансьорни шахти, така че...

144

Анонимен

преди 1 седмица

КАКВИ ПИСАНИЦИ ИМА ЗА БОРИСОВ ЛИДЕР НА НАЙ ГОЛЯМАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ СТОЯТ СИ ПОД СТАТИЯТА ЗА УКРАШЕНИЕ ЛИ ЗАЩО ЛИ ДРУГИ ПРИЧИНИ ИМА РАЗБИРА СЕ

143

ТОЙ Е АЗ,БОЙКО

преди 1 седмица

АКО НЕ БЯХ АЗ,БОЙКО ЩЯХТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ МНОГО ПО ДОБРЕ И ДА ИМАТЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ПАРИ похвалил се пред народа второто поколение член на БКП и МВР

142

Герен

преди 1 седмица

ТОЗИ ДЕБЕЛ И ТУПИС КРАДЛИВ ВСИЧКО ОПОСКА СЪС СВОИТЕ КМЕТОВЕ СЛУЖБАРИ И БИЗНЕС-В НЕ СМЕНЯЕМИ СХЕМИ ХОРА ОБСЕБИ БЪЛГАРУЯ ОКРАДОХА ВСИЧКО НАПРАВИХА НИ НАЙ БЕДНИ БОЛНИ И ОТИВАЩИ СЕ НАРОД И СЕГА С 10% ОТ ГЛСУВАЩИТЕ ЗА НЕГО СЛУЖБИ БИЗНЕСИ ДМИНИСТРАТОРИ ИИИ РОМИ ПЛАТЕНИ ИСКА ДА СЕ СПАСЯВА ОТ ТЪЖНОТО СИ МИНАЛО. ТИ СИ ПОЗОР И В ЗАТВОР.