34

S.

преди 1 седмица

От първо лице знам , че всяка година UE отпуска по 12 милиона евро на Бг за кастрация на бездомни животни . Ако парите се използваха за целта нямаше да коментираме деянието . И така със всичко останало в тази държава .

33

Анонимен

преди 1 седмица

Всички улични кучета и котки да бъдат хванати, натоварени на кораби и продадени в Китай, Виетнм и др., така България ще се сдобие с милиони, ако не и мириляд$. П. С.Някой знае ли в Китай колко върви кило кучешко?

32

Св. Бойко Еднокнижни

преди 1 седмица

В парк Митрополит Методий Кусев (Аязмото) в Стара Загора е същата история. Хората ги е страх да отидат на разходка с децата си. Страх ги е да спортуват, страх ги е да карат колело, страх ги е да бягат... Цяла глутница безпризорни кучета се спуска да гони и хапи. Има и кученца скрити в храстите. Идилия! БАБХ и Общината начело с герберасткия кмет скатават и чакат някой да раздаде кайма (справедливост).

31

Анонимен

преди 1 седмица

Браво на човека с каймата! Такива хора ни трябват в тази държава - инициативни, решителни, находчиви и дейни. Хора, които решават проблеми, вместо да ги създават. Да си жив и здрав, който и да си.

30

*/*

преди 1 седмица

Тази дето е пищяла и такива като нея трябва да разберат, че когато подхранваш бездомни кучета по улицата и те се размножават безконтролно се стига до това.

29

Анонимен

преди 1 седмица

има по-хуманни методи за справяне с популацията на уличните животни. кастрацията е един вариант, може и химическа разбира се но да се трови не е ок

28

Веганите да

преди 1 седмица

научат кучетата и котките да не ядат месо. Ще оставят отровителите с пръст в <>.

27

Анонимен

преди 1 седмица

Кучколюбителите вместо да лаят по сайтовете да беха осиновили тия кучета.

26

Джигита

преди 1 седмица

Ах да те знам кой си тая кайма ша я изядеш цялата един кокал няа ти оставя здрав

25

Хуманист

преди 1 седмица

Поне не са умрели гладни.

24

запознат

преди 1 седмица

А пък в САЩ ги ядат така че спете спокойно.

23

Анонимен

преди 1 седмица

Няма ли друго, за което да плачем. Стига с тези кучета и фалшива хуманност. Аман от котки и кучета, сякаш това е единствения ни проблем. Влияем се лошо от престорената демоктрация и лъжлива загриженост , проявявани от европейците. В Брюксел, в много жилищни , по-модерни квартали, са забранени животни в домовете. За какво говорим

22

Анонимен

преди 1 седмица

Разберете, че друг начин няма!

21

Анонимен

преди 1 седмица

Мен са ме хапали бездомни кучета без причина. Но ако се защитя, влизам в затвора. Звънял съм и на 112, реакция НИКАКВА!

20

Гошо

преди 1 седмица

Много добра новина ,браво Кайма с отрова периодично и въпросът е решен

19

МИСЛЕЩА

преди 1 седмица

Жалко за животинките, те не са виновни. Виновна е общината, че не е взела необходимите мерки да се погрижи за кучетата, защото мястото им не е на улицата. Просто някой потърпевш, на който му е писнало, е взел нещата в свои ръце. Не го защитавам за начина , по който го е направил, но не го и обвинявам. Той е намерил свой начин да се справи с проблема, докато общината не е намирила никакъв!

18

Супермаркет

преди 1 седмица

А колко пенсионери бяха отровени с имитиращи продукти напоследък?

17

Анонимен

преди 1 седмица

Блъскай евтаназия и това е. Всичко друго е хранилка на еко организации. Един месец да ги храним с кайма и проблема рязко е решен, оставихме безработни 4 лапи, 5 крака, 100 бълхи...

16

Анонимен

преди 1 седмица

Сигурно са американци

15

Иван кацарски

преди 1 седмица

Живял съм в САЩ 24 години !!!! И нито веднъж не съм видял безпризорни кучета да се разкарват по иците!!!! Наскоро две кучета ме нападнаха тук в родният ми град!!! Едвам се отървах!!!! Ще трябва да нося тояга с мен за в бъдеще ,за да мога да се отбранявам!!!!!!