47

Урсула

преди 1 седмица

Какви комплекси могат да ми създават софийските шофьори пък на мен :). Ти не давай мигач, изпреварвай на забранени места и присвятквайнс фарове на 1м от задницата на някой, пък създавай комплекси на някой. Какви комплекси може да ми създаде поредния иииот на пътя? Може да създадеш комплекси на катаджиите,но не и на мен :). И да попитам- в град ли се става шофьор и какво разбираш под "шофьор"? Както не съм от София, сигурно съм прекарал повече от теб в задръствания. И сега да кажа, че не ставаш?

46

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 42, за какъв абсурд говориш при положение, че така наречената магистрала има само 2 ленти за движение в посока? Близко до ъкъла е, че ще се задръстват и двете, скоростна или не. Това успя ББ да направи с нашите пари, но виж коммунетата пак с нашите пари не успяха за 45г. да свършат и толкова.

45

Анонимен

преди 1 седмица

44 пълни глупости. Шопа е разглезен. Кара с автоматични скорости абс серво мерво и няма никакви технически и практически познания в някаква по сложна ситуация. Освен това е и връзкар. Шопа излиза на магистралата кара с 300 и ако стигне жив до морето се дави в него защото се взема и за плувец както и за шофьор.

44

българия

преди 1 седмица

в сащ има тест и когато го издържиш кормуване. можеш да вземеш книжка за 2 дни. а трафика е изключително натоварен. без курсове и без пречки като у нас.нашите тъпоглавци правят поредния закон отново за да пречат на хората.

43

К9 до 36

преди 1 седмица

На софиянци и ония им работи са шофьори, за разлика от представителите на дълбоката провинция, които изкарват книжки в градове без нито един работещ светофар и с две кръстовища в центъра. Та затова ги мразите софийските шофьори - щото ви създават комплекси и ви показват какви неможачи сте зад волана!

42

Урсула

преди 1 седмица

Хората трябва да приемат, че оная приказка, дето от всеки не става шофьор, е вярна. Сигурно има едни 10-20%, от които никога няма да стане шофьор поради ред причини-забавени реакции, липса на остър ум или просто страх от скоростта. Други може би 60-70% са нормални хора с нормални реакции, ставащи за добри шофьори, но при една част липсвамзаинтересованост да се дообучават в шофирането и в спазването на законите. И да кажем има едни 10%, дето стават и за автомобилни състезатели.

41

Анонимен

преди 1 седмица

По автомагистрала "Тракия" се кара безобразно !!! Не може всеки ден по 2-3 тежки катастрофи. Магистралата на много участъци е безобразна като настилна, но и водачите карат много лошо. Дълги колони в скоростната лента - пълен абсурд.

40

Анонимен

преди 1 седмица

Аз се отписах от шофьорски курс, инструкторът не го бива

39

Анонимен

преди 1 седмица

малиии дипломи представяш, имотно състояние, здравен статус.... за книжка за кола ли става дума или за летене в космоса бе драги законотворци, и кой, от коя партия е внесъл рекетьорското предложение?...

38

Урсула

преди 1 седмица

Между другото боят и загряването на вратовете помагат ка дидатшофьорите да се съсредоточат :) Както и опасността да ти намалят поведението за слаб резултат и да си плащаш след това курса. Това много добре работеше през соца :) Но и там си го имаше онова крадене на бензин за Трабанта и намаляване времето за кормуване за пестене на гориво. Без стаж не става, затова в казармата бяхме шофьори и бая стаж навъртяхме :)

37

Анонимен

преди 1 седмица

и как има ддържави в кооито няма курсове за шофиране, а тук трябва да си вземеш 1 година отпуск и една камара с пари?.... как е възможно това в белите държави?

36

Урсула

преди 1 седмица

Май са пропуснали нещо в закона. Не само кандидат шофьорите трябва да бъдат наказвани, а и инструкторите и обучаващите, ако техен ученик не вземе изпита 5 пъти! Защото виновни да не вземат изпитите са не само кандидат шофьорите, а и тия, които ги обучават! Професионален шофьор съм, знам как беше в училище. Паднах се при много строг инструктор, дето биеше с отверката и загряваше вратовете. При него всичко бе номерирано, а в свободното време трябваше да чистим ГаЗката.

35

Анонимен

преди 1 седмица

Софиянци са едни от най-лошите шофьори в България и не могат да карат. Вземете книжките на софиянци. Имат метро, ще се возят с него.

34

Анонимен

преди 1 седмица

големия майсторлък да караш кола.... че чак такива обучения, всичко е за да ни рекетират братя

33

Анонимен

преди 1 седмица

даже свидетелство за магистърска степен ще ни издават при вземане на курса за шофьор, толкова дълго ще продължи, алоооо какви са тия рекетьорски закони бе

32

Анонимен

преди 1 седмица

Трябва да започнат да взимат книжки на тези с купените и тези които явно не могат, върнете си книжките в КАТ поне половината сте за без книжка всеки ден ви се наслаждавам на майсторлъка!

31

Game over, Continue?

преди 1 седмица

Дори на рейсърските видео игри има само три опита, ако се издъниш. Скед това - отначало.

30

Дискриминация?

преди 1 седмица

Дали това ще доведе до по-малко жени шофьорки и респективно по-малко коли на пътя? Казвам една неудобна истина. Жените ги късат по-често на шофьорски изпит. За да има равенство между половете на пътя, ще ни трябват ли ни по-лесни критерии за жени на шофьорския изпит?

29

Анонимен

преди 1 седмица

отново рекет на гражданите, колите ни вземат заради съмненние, сега ще ни цедят за да вземаме книжка, все по-невъзможно го правят, а неграмотните от етноса пак ще карат

28

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 29В Сащ изпита за книжка е лесен.В България разните инструктури се имат за професори в университет.