134

Анонимен

преди 1 седмица

До блицкриг......аЛОО , до кога ще сънуваш Путин , първо огледай си собствената държава , на какво ДЕРЕДЖЕ е ?

133

блицкриг

преди 1 седмица

До Анонимен----не си спомням Путин кога е участвал в дебат - крие се като мишка или няма капацитет

132

Анонимен

преди 1 седмица

Чакам лидерски дебат и в България. Но българските политици са мишки и се крият, а и нямат капацитет за такъва дебат.

131

Рублата

преди 1 седмица

Копейките винаги са били мнозинство на тази Земя. Спомнете си историята. Разумните и образованите, можещите, толерантните и компетентните винаги за били заплаха за диктаторите като Хитлер, Франко, Сталин, Путин, Пиночет. Затова е имало политически затворници, разтрел заради свободомислие и т,н,. Донал Тръмп е Бай Ganio американеца ...от Алеко Константинов

130

Анонимен

преди 1 седмица

Светът в който живеем тотално се е побъркал,след като тия двамата водят битка на живот и смърт да го управляват!

129

Анонимен

преди 1 седмица

"Именно той допусна Ковид аферата. Именно по негово време сина на бай дън безпроблемно е подготвял почвата за войната в украйна." - Моля?

128

Анонимен

преди 1 седмица

"По време на предишни дебати и докато беше сенатор, Харис си спечели репутацията на леденостудена лидерка, която поставя трудни въпроси." - Моля? Не, честно - КОГА И КАК! По време на предишни дебати, направо я оглозгаха всичките опоненти и отпадна, като кандидата с най-нисък рейтинг. Ако Джо не я беше хванал за зам. президентша, щеше да бъде запомнена, като оная лудата, дето си правеше сама мемета и искаш да "трендне" в Twitter.

127

Анонимен

преди 1 седмица

Путин бил за Хари а путинистите за Тръмп. Пеевски бил евроатлантик а медиите му за Путин. Как стават тия работи

126

Света няма

преди 1 седмица

Да преживее още 4 години демократи и Световна война!

125

Анонимен

преди 1 седмица

Дебата нямаше смисъл. Тръмп няма да бъде допуснат да управлява. А и не заслужава. Именно той допусна Ковид аферата. Именно по негово време сина на бай дън безпроблемно е подготвял почвата за войната в украйна.

124

Анонимен

преди 1 седмица

Копейчовците са пощурели да пишат измислици и да слагат минуси, но снощи Харис направо обърса пода с тоя оранжев, фъфлещ клoyн.

123

Анонимен

преди 1 седмица

абе щом камилата е признала че е изпращала разузнавателна информация на зеленски и че ще създаде най смъртоносната армия в света - сещай се за каква демокрация става дума - ние сме американци имаме страшна армия и ще слушкате- инак хирошима ще ви се види детска приказка

122

Анонимен

преди 1 седмица

Зеленски ще разцелува бабата и ще потекат оръжия и войски към Украйна.

121

Анонимен

преди 1 седмица

Лайковете не работят ритмично. Веднъж се хващат веднъж не се хващат.

120

Отличник

преди 1 седмица

Ах. приятен рев на копейки рано сутрин.Камала изтри пода с дъртия клоун. мАсква ще папа западна демокрация и ракети,

119

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 133 То това е целта от поне 5 години- фалит на Запада. Виж, елитът си иска да контролира и да няма конкуренция да му вземе бизнеса и монопола. От там са данъците по 50%, та до 90%, зелена сделка и т.н. Спасяват планетата уж, но всъщност правят, ако изкараш пари, да не ти остане грам да инвестираш и да им станеш конкурент. Имотите, акциите и активите и те са на прицел- данъци само да ги имаш със ставки, дето нямат плащане от заплата или дребен бизнес, та да продадеш на безценица.

118

БАНко

преди 1 седмица

ЦИТАТ В НАТОВСКАТА ,, НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ " ОТ КАМИЛАТА ХАРИС : С ПОМОЩТА НА БАЙДЪНЧОВЦИ И ОЩЕ 50 ДЪРЖАВИ СЕГА УКРАЙНА Е НЕЗАВИСИМА , ПРОСПЕРИРАЩА , БОГАТА , С МОЩНА ИКОНОМИКА , ЕНЕРГЕТИКА , И 50 МИЛИОННО НАСЕЛЕНИЕ , С МНОГО МЪЖЕ И С ОСТАНАЛ НА ПОСТА СИ ......,, ПРЕЗИДЕНТ " !!!

117

Анонимен

преди 1 седмица

Стига бе, мод ера тор е нецензурна дума тук и става на звездички. Днес, оправете си малко филтрите за коментари, че е смешно.

116

Анонимен

преди 1 седмица

Който и да победи САЩ отдавна са фалирала държава . През следващата година трябва да се плати по падежи за 8,9 трилиарда долара а принца пак сваля цените на петрола и ще фалират за пореден път шистите а от там ще трябва пак да се спасяват банките които седят зад тях а пари вече няма за тия номера . Фалирали мошеници като другите от ЕС . И техния ред идва . Да му мислят тия дето са в членство със запада .

115

Анонимен

преди 1 седмица

Хаха че манипулирана статия. Има видео как ядът котки бе, каква конспиративна теория. Загуби ли Тръмп край с демокрацията в цял свят