192

Анонимен

преди 1 седмица

Гръцкият избирателен модел ГЕРБ си го приложи вече, но в побългарен вариант... в Новата Конституция, внесена от партията. Сега - повторно - ББ напира към неговите намаляващи по брой депутати, да му се прибавят още 50, но...вече по истинския гръцки модел. Властохолик! Пак иска да ни пусне по пързалката!

191

спилий

преди 1 седмица

бойко банкянските номера ги ЗАЕБИИИ, електронно правителство и електронна администрация и трябва на БЪЛГАРИЯ, ЗАЩО ? защото тава е единствения път за приключване на прехода, отърсване от всичко старо, прекратяване на практиките "обръчи от фирми" който се оказаха БЪЛГАРСКИТЕ министерства и прекратяване на практиките на корупцията по регионалните институции който вече са ОПГ-та използвайки законите на държавата за да рекетират малкия бизнес и не подчиняващите се граждани ......

190

Айде нЕма нужда!

преди 1 седмица

Няма никаква нужда от промяна на избирателната система, защото веднага след края на войната, путиниската партия ГЕРБ, която обслужва Кремъл вече 20 години, ще бъде поставена извън закона, а главатарите и ще отидат в дранголника.

189

Чист българин!

преди 1 седмица

На върха на всяка партия е една ромеянка или ромеин. Аз съм българин и нямам какво да правя в такива партии!

188

Анонимен

преди 1 седмица

ДПС - ДП са се яви с общ а листа с Гроб на изборите! ДП обича да е съпредседател!

187

Анонимен

преди 1 седмица

Какво ли няма да измисли Борисов само и само да е на власт. Що не се пенсионира и да си кара старините, пари ли не е откраднал достатъчно?

186

Анонимен

преди 1 седмица

до 186, дано ти плащат поне, да се възхищаваш от борисов, дето не може едно изречение да състави правилно на български, който увеличи външния дълг 5 пъти, дори сега неговият кадър главчев изтегли 4,5 млрд. евро, точно за изборите, защо ли?

185

Анонимен

преди 1 седмица

внасяме си още от Бангладеш, Непал, Индия

184

Анонимен

преди 1 седмица

Тая държава загива бавно и сигурно.От алчните политици и @циг***ните дето са твърде много вече.

183

Анонимен

преди 1 седмица

Кой не скача е червен...на ви сега...

182

Анонимен

преди 1 седмица

Е смешен вече става с тия глупости дето плещи.

181

Анонимен

преди 1 седмица

Брей нахален бе,алчен....нищо не му стега.

180

Анонимен

преди 1 седмица

Политическият пазар е пълен с менте стока! Всички обещават как ще арестуват корипционерите в Герб, докато излъжат електоратът да ги вкара в парламента. Още не седнали на скамейките "се обединяват в полза на народа" и заедно запичват да крадят и лъжат! 35 години не видяхме някой да работи в полза на държавата! Ако направят нещо за 5лв., то те са откраднали поне 10000лв.

179

Нещастници

преди 1 седмица

...жалки полюционери, се напъват да коментират Борисов! Това е най- значимата личност в съвременна България! А някои ще си останат обикновени ,форумни анонимници !

178

BOB TWIN PEAKS

преди 1 седмица

Той Тиквата ииччччч НЕ МУ ДРЕМЕ...АМА ТОЙ КЕНЕТ МЕРТЕЕНС НЕ СПИ !, ТИКВОС...ти си за превоз със СПАРТАН -- ДО ГУАНТАНАМО !

177

...!

преди 1 седмица

Няма "демократ", който да призовава ..."не гласувайте "! Гласуването е най-демократичното право , давано на едно общество ! Останалото е стадо , на което не му пука , кой го пасе ! И няма демакрати ,които пеят в хора на Копейките !

176

Зафиров Хитлера

преди 1 седмица

Абе ниновица и неините отцепници и метежници се опитаха да ни направи преврат бе другари

175

Народе,

преди 1 седмица

...гласувайте! Не слушайте какво ви призовават евтините Копейки ! За когото и да решите , гласувайте!

174

Анонимен

преди 1 седмица

до 157, да бе, минало времето на Радев, почти го лишиха от власт, но свали незаменимия им министър, каза, че ЦИК трябва да спазват Изборния кодекс и те отхвърлиха регистрациите на двете ДПС, вече дни ни занимават с тяхната сага, жалби и оттегляне на жалбите, регистрация с едни или други имена, събиране на подписи за самостоятелна регистрация, само с президента не може да се пребори пеевски, държи 1 млн. в кеш и смята, че с всички е така, на нас дори не ни е разрешено, но ние не сме под санкции.

173

Анонимен

преди 1 седмица

До НЕ ГЛАСУВАЙ Aми гласувайте за тез които още не са попаднали на хранилката! Така при следващи избори няма пак да сме в същата ситуация. Тия глупости, че гласът Ви се губил като гласувате за някои под чертата хранят точно такива като горепоказания индивид.